Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa oddelegowałam Stacha na drzemke bo wstał o 7 i marudził tak,że musieliśmy sie pożegnac.
Angelikamarta z Zabrza masz fajny dojazd pociągiem ,pociagi jezdza nowe wiec miejsce na wózek jest. Pytanie czy Antek da rade. Stachu komunikacja jezdzi u mnie na kolanach🙄 -
KarolaJJ wrote:A co Ci wysiadło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2019, 09:23
-
Sorry że to powiem ale moje dziecko się dopiero obudziło 😁
Drobinka91, Casjopea, KasiaLukasia, KasiaLukasia, KasiaLukasia, Niebieska Gwiazda, Lullaby lubią tę wiadomość
-
Mamy drugiego bostończyka w domu... Monika złapała. Do przewidzenia. Jeszcze Cypriana brakuje. W ogóle wszysyc mówią, że będzie przerąbane, jak dzieci złapią. A logicznie patrząc, najgorzej będzie jak ja to złapię, bo Tomek będzie w pracy, ja o tak się będę musiała dziećmi zajmować, nie odseparuje się od nich i nie ograniczę kontaktów.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnyxgirl wrote:Bola rece, nogi, prawa dlon. Do tego musze isc do psychologa Bo chyba tej historii z zakrzepica nie przepracowalam i mysle o tym, o smierci itp w ogole pojebane natarczywe mysli mam.
Bo to ze cos boli nie znaczy ,ze po ciazy Ci zdrowie siadło. Mnie też bola biodra i nadgarstki ale to nie znaczy,ze jestem chora😂
Aska no lepiej faktycznie jak stworzycie oddzial zamkniety na kilka dni i wychorujecie sie wszyscy. -
Mikka i jak, kiedy Ksawery zasnął w końcu? 😜
Angelikamarta piona, też robię dziś leczo 🙂
Aśka, masakra, strasznie słabo. Oby Ciebie ominęło.. szczerze mówiąc nie słyszałam wcześniej o bostonce, czymś się jeszcze to objawia oprócz gorączki i wysypki?anngelikamartaa lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
LidziA89 wrote:Sorry że to powiem ale moje dziecko się dopiero obudziło 😁
Moje też!! Początkowo wstała o 5 i szalała przez 1,5hpo czym odpadłyśmy razem i właśnie byczymy się w łóżku
dzisiaj pobudki były 4 - o 24, po 2, o 4 i o 5
LidziA89 lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
O matko, Aśka... współczuję
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
U dzieci najczęściej schodzą paznokcie. W zasadzie to jest raczej dziecięca choroba, dorośli rzadko łapią i inaczej przechodzą. Monika chyba nawet gorączki nie miała, ma na razie tylko kilka pękniętych pęcherzyków na dłoni. Tomek za to ma wysypane całe dłonie i stopy i buzię w środku. Jego piecze, Monikę swędzi. Ogólnie do ospy podobne, ale często zaczyna się jak grypa i ma inną wysypkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2019, 09:47
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Drobinka91 wrote:Mikka i jak, kiedy Ksawery zasnął w końcu? 😜
Angelikamarta piona, też robię dziś leczo 🙂
Aśka, masakra, strasznie słabo. Oby Ciebie ominęło.. szczerze mówiąc nie słyszałam wcześniej o bostonce, czymś się jeszcze to objawia oprócz gorączki i wysypki? -
O widzisz, Adria. Cypis to miał w wieku około półtora roku, miał kilka pęcherzyków na krzyż i te paznokcie mu schodziły, nic więcej.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Wirusówka, można tylko objawy łagodzić.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Angelikamarta ja mam wizytę w samo południe, więc wolałabym się spotkać po wizycie, a nie przed. Także wbijaj 😁 Do domu mi się nie będzie bardzo spieszylo, będę starała się załapać popołudniowa najdłuższą drzemkę Mikołaja a to jest tak najpóźniej koło 16, ale pewnie przez podróż i tak wszystko będzie rozbite, więc planować będę na bieżąco.
To kto jeszcze chętny na spotkanie? 😁