Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Ja jak otworze oczy to juz mnie skreca. Fajnie, ze chociaz do 15 masz luz.
-
Sylka135 wrote:W ogóle żyję jej roczkiem. Miałam zarezerwowana knajpe ale mnie wystawili i przyjdzie mi robić imprezę w domu. Trochę mnie to przeraża ale może dla Aluni będzie wygodniej bo jeszcze nie chodzi więc będzie mogła swobodnie raczkować. Caly czas zastanawiam się czy zrobić badanie krwi pappa. Trochę się boję że jakieś dziwne rzeczy tam wyjda i nie potrzebnie się bede nakręcac.
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór Drogie Panie, czy można dołączyć do Was? Termin z OM 27 lipca
Nasza historia starań o pierwsze dziecko to przeszło 2.5 roku. W marcu badanie AMH i wynik 0.76 w wieku 30 lat i brak owulacji. Szybka decyzja IVF. Pierwsze podejście nieudane, drugie udane i aktualnie zaczęłam 10 tydz
Mam nadzieję że pozwolicie mi czasem tu zaglądać przeczytałam większość Waszych postów i postaram się być na bieżącoLidziA89, xgirl, Aska1994, Patrycja28, Eluska, Czarna_kawa, nana1, kinga27.30, Sylka135, ines. lubią tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
Pewka że można dołączyć
amica lubi tę wiadomość
-
Hej Amica, fajne takie historie Gratuluje, ze sie udalo.
Mnie od wczoraj podbrzusze swedzi. Dzis na belly, ze niektore kobiety tak maja jak sie tam wszystko w srodku rozciaga. Cos czuje, ze bede miec wszystkie objawy ciazowe jakie sie da -
Dziewczyny odczuwacie jakieś pobolewania w dole brzucha lub w okolicy jajników?
Mnie kilka razy dziennie coś zakluje i troche się martwię czy to normalne. Boże ja chyba wariuje... -
Tak, ta ciąża jest dla mnie najbardziej dolegliwościowa i bolesna. Bardzo odczuwam rozciąganie, uciskanie. Zarówno w podbrzuszu jak i po bokach. Ginekolog mi przepisał magnez B6 i jest trochę lepiej, ale nie mogę długo stać.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Dzięki dziewczyny trochę się uspokoiłam :*
Panikuje przed jutrzejszym ujawnieniem się -
amica wrote:Dobry wieczór Drogie Panie, czy można dołączyć do Was? Termin z OM 27 lipca
Nasza historia starań o pierwsze dziecko to przeszło 2.5 roku. W marcu badanie AMH i wynik 0.76 w wieku 30 lat i brak owulacji. Szybka decyzja IVF. Pierwsze podejście nieudane, drugie udane i aktualnie zaczęłam 10 tydz
Mam nadzieję że pozwolicie mi czasem tu zaglądać przeczytałam większość Waszych postów i postaram się być na bieżącourl=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
SylkaCasjopea ,my tez za dwa miesiące mamy roczek córci i tez jeszcze nie chodzi,wiec możemy sobie podać dłonie.
Hope,nazwa robocza Rysiek jest bombowa! Niech przyniesie szczęście
Lidzia,będzie dobrze zobaczysz
Amica,witaj i rozgość się !Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jutro jestem sama z córcia, chłop wraca późno A Wigilia u nas więc czasu nie będzie na pisanie.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Ciepłych i rodzinnych! Pojedzcie za mnie trochęamica, LidziA89, Czarna_kawa, kinga27.30, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Witaj, czy u Ciebie w rodzinie zdarzały się przypadki przedwczesnego wygasania funkcji jajników? Czy nie jest to związane z dziedziczeniem?
Moja siostra na razie się nie stara o dziecko, ale jak będzie to AMH każe jej zrobić w pierwszej kolejności"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
Wesołych Świąt! Spokojnych, pełnych optymizmu, entuzjazmu i spokoju
amica lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Zdrowych, spokojnych swiąt spędzonych w miłej atmosferze przy świątecznym stole. Niech to będzie czas wytchnienia, odpoczynku i cieszenia z każdej chwili spędzonej z rodziną"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."
-
Dziewczyny, ja też już dzisiaj w biegu
Pewnie później nie będzie czasu, Wesołych Świąt! Niech wszystkie nasze troski pójdą w kąt i zostaną tylko cudowne dni
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
A ja jeszcze do 13 dziś w pracy,ale w domu już wszystko ogarniętę,posprzątane, sałatki porobione, śledzie też,wrócę odpocznę trochę,szykuje się i jedziemy do rodziców. Mam zamiar spędzić intensywnie.Wesołych Świąt!!!url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Obyście naładowały akumulatory przez ten czas i mogły się delektować pysznościami bez obaw o konsekwencje
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Kochane Dziewczyny!!!
Dużo spokoju,przyjemnej atmosfery,wypoczynku i spędzonego czasu z bliskimi! Niech te święta będą magiczne :* Czarna Kawa z dwoma małymi kawusiami(jedną latającą po podłodze jak króliczek Duracella,a drugą w brzusiu) życzy Wam duuuuzo miłości! Wesołych Świąt!!!