Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJ wrote:Ahahha, to strzelajcie kto trzyma. O 18 rozwiazanie zagadki😁
Kuźwa ja przyjechalam do tesciowej na wyzerke a jej nie ma cały dzień i bez obiadu jesteśmy😂Jestem oburzona. Czekalam.na obiadek od 12 a tu wał,kanapki jem -
nick nieaktualny
-
Halo halo witamy się po krótkiej przerwie. Wczoraj Ania cały dzień na rękach że stanem podgoraczkowy i rozwolnieniem. Dziś już jest lepiej normalnie się bawi ale sraczka nadal jest byliśmy u pediatry i wsumie nic się nie dowiedziałam mamy obserwować czy się nie odwadnia i samo przejdzie 🤦♀️😠 no nic zobaczymy najwyżej jutro pojedziemy do innego pediatry jak nie będzie poprawy.
Casjo i KarolaJJJ opowiadajcie jak było na spotkaniu. -
A mnie się dziecko popsuło i jest bunt przy usypianiu w sypialni... Jak tylko umieszczam Alę w łóżku to zaczyna się jęczenie, jojczenie i płacze. No ale spać trzeba, bo jest w końcu śpiącą królewną, więc jak nie w łóżku to odpada gdzie indziej. Dziś zaliczyła już spanie w bujaczku (nie lubię tego), w nosidle, a teraz śpi w wózku. Skąd ta niechęć do łóżka? Przecież uwielbia cycka i spanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 16:55
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:
Adria co ro znaczy ze sprzedajcie swiniaka do grypyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 17:17
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Aaa grupy a jak sie zastanawiam ,nakiej grypy bo chyba nie świńskiej😂
Adria a dla siebie nie bijecie swiniaków?