Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka135 wrote:Jaszczurek jak sobie radzisz z czyszczeniem rurki z bboxa po mleku? Ja dla Alicji miałam ten kubeczek z rurka z Canpol i z tym wężykiem była tragedia w myciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 20:25
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Sylka135 Wiktorowi chociaż zęby idą. U mnie cisza i na tym polu. Tymek nie obraca się, nie łapie za stópki tylko na nie patrzy. Za to dzisiaj pierwszy raz powiedział mama.
Do czego to ta zazdrość potrafi doprowadzić 😜 a historia jest taka: Tymek był u mojej mamy na rękach i patrzył na mnie jak przytulałam Mikołaja, głaskałam go po głowie, dawałam buziaki i mówiłam mój ty kochany. Na to jak tylko zaczynałam to robić Tymuś robił usta w podkówke i mówi mama, mama. Żeby nie było to nie przypadek sprawdzałam z moją mamą 3 razy i za każdym razem to samo robił 😁😅 aż jego wzięłam na ręce i zaraz mu się humor poprawiał. Niestety nie poprawiał się wtedy MikołajowiJaSzczurek, Sylka135, 33Sylwia, Czarna_kawa, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Sylka135 wrote:Drobinka a gdzie znalazłaś takie fajne piłki sensoryczne?
https://allegro.pl/oferta/pileczki-sensoryczne-do-masazu-4szt-tullo-8649662063?utm_medium=app_share&utm_source=facebookSylka135 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja dzieciom pozwalam wierzyć w Mikołaja. Ale znają również legendę o prawdziwym św. Mikołaju i że na jego cześć dostaje się prezenty.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJ wrote:Karmie piersią,daje kaszke i warzywa, daje wode w butelce i tym bidonie. Dzisiaj ugotuje i przetre jabłko
Zwazylam dziś Leona na takiej wadze domowej 9100 😲 myślę że to nie prawda. Ważę go jakiś czas odkąd zaczął jeść co 4 h. -
Sylwia, zważ się sama na tej wadze, a potem razem z Leonem. Będzie ważył tyle, ile różnica 🙂 i wtedy waga nie pozostawi wątpliwości 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Sylwia, zważ się sama na tej wadze, a potem razem z Leonem. Będzie ważył tyle, ile różnica 🙂 i wtedy waga nie pozostawi wątpliwości 😁
-
nick nieaktualny33Sylwia wrote:A ile razy teraz na dzień je cyca? I jak długo mniej więcej? Sory że tak Cię napastuje
Zwazylam dziś Leona na takiej wadze domowej 9100 😲 myślę że to nie prawda. Ważę go jakiś czas odkąd zaczął jeść co 4 h. -
Dlatego Jackowi wolę rajtki zakładać, bo ciągle ściąga skarpetki 😂 i potem szukaj, gdzie pofrunęła 😂
mikka86, 33Sylwia lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:Sylwia, zważ się sama na tej wadze, a potem razem z Leonem. Będzie ważył tyle, ile różnica 🙂 i wtedy waga nie pozostawi wątpliwości 😁
Dziecię me zaczęło dziś robić pompki. Unosi się wysoko na dłoniach, podnosi tyłek i trzyma się na palcach u stóp. I tym samym nabił sobie guza, bo zrobił mi tak na przewijaku i jeszcze się odepchnął do przodu i zarył twarzą o lampkę 🙄 Do tego pełza sobie w najlepsze do tyłu, dziś położyłam go na
Pewnie jeszcze trochę i ruszy do przodu, usilnie próbujeW ogóle polecam Wam zrobić ciepło i kłaść dzieciaczki w samym body (najlepiej z krótkim) żeby stopy, kolana i łokcie miały dobre podparcie. Zdecydowanie lepiej mu idzie, niż w ciuchach.
A w ogóle to słodziak z niegoNie mam pomysłu co mu kupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 04:07
33Sylwia, Czarna_kawa, Sylka135, Drobinka91, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
JaSzczurek, a czemu pytasz? Zdecydowanie więcej dzieci nie planuję 😂 na szczęście wiatropylna nie jestem 😁
Co do przemieszczania się, Jacek obraca się wokół własnej osi jak wskazówka zegara, pełza do tyłu i na boki 😂 a Tom, Cwaniaczek, będzie jednym z pierwszych lipcowych dzieci, które zaczną chodzić!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
A i jesteśmy po pierwszej wspólnej kąpieli 😁to był czad! Uwielbiam ta bliskość 😍
Dzieki Karola, u nas to jest regularnie co 3, 4 h. Prócz nocy tu mamy 8h przerwy albo je co dwie h. Zależy od nocy.
JaSzczurek Tom wymiata!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 21:46
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aska1994 wrote:Dlatego Jackowi wolę rajtki zakładać, bo ciągle ściąga skarpetki 😂 i potem szukaj, gdzie pofrunęła 😂
Też kręci się wokół własnej osi. -
Aska1994 wrote:JaSzczurek, a czemu pytasz? Zdecydowanie więcej dzieci nie planuję 😂 na szczęście wiatropylna nie jestem 😁
Co do przemieszczania się, Jacek obraca się wokół własnej osi jak wskazówka zegara, pełza do tyłu i na boki 😂 a Tom, Cwaniaczek, będzie jednym z pierwszych lipcowych dzieci, które zaczną chodzić!