Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi niegazowana woda smakowała tylko 2 razy w życiu, po cesarkach, jak w końcu pozwolili mi się czegoś napić
tak to herbata, soki tłoczone 100% i pepsi
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnyJa mało pije a duzo sikam. Podczas nocy po 8 razy. W dzień nawet nie licze. Jakims cudem mam czym sikać nie pijąc ha ha. Ja w ogóle nie lubie napojów,nawet wody. Lubie tylko piwo ale wiadomo.... W ogóle na święta kupilam wino 0% i byłam najszczesliwsza na świecie. Tylko ze chokera musialam sie nim podzielic bo kazdy chcial spróbować a że im smakowało to dolewali i ja sie obeszłam jednym kieliszkiem. Jak można ciężarną opijać z wina!Nie mają litości
-
Skandal!
Karola pomogl w ogole ten lek na pecherz? Bo mi chyba tak. Moj mocz wreszcie normalnie pachnie i wyglada.
Tez sikam ostatnio sporo.. najgorzej w nocy. Wspolczuje wam wstawania po tyle razy. Ja musze 2 razy siku i mnie to meczy.. Dlatego od 18 pije juz mniej choc to duzo nie daje bo cisnie mnie pecherz juz przzy malej ilosci moczu.
Mikaja myslalam, ze po ciazy smaki i upodobania wracaja do normy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po.
Noc po zabiegu nadal wstawałam co 2h siku, ale już nie miałam nocnych potów. Zobaczymy jak dalej...
KarolaJJ wrote:Wylew,zaburzenia neurorozwojowe,autyzm i schizofrenia ,to tak w kolejności.
współczujęa znasz przyczynę? czy urodziła się z zaburzeniami? Dostała wit K?
Na pierwszy ból głowy polecam szklankę wody z solą himalajską. Pół łyżeczki. Jeśli złapię przy pierwszych objawach, to działa.
Niacyna też. Tylko ta co flush robi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySung wrote:Ja już po.
Noc po zabiegu nadal wstawałam co 2h siku, ale już nie miałam nocnych potów. Zobaczymy jak dalej...
współczujęa znasz przyczynę? czy urodziła się z zaburzeniami? Dostała wit K?
Na pierwszy ból głowy polecam szklankę wody z solą himalajską. Pół łyżeczki. Jeśli złapię przy pierwszych objawach, to działa.
Niacyna też. Tylko ta co flush robi.
Co do choroby młodej to nikt nie wie. Stres w ciazy,geny różne mogą być przyczyny.
Niacyna jest dobra na wszystko ale w dawce większej niż 200 mg,w Polsce niedostępna.Ja zamawiam przez neta duze dawki. -
Ja mam bardzo często infekcje po seksie właśnie. Zauważyłam, że jak finał jest na zewnątrz to nie mam aż takich objawów jak z końcówką w środku...mi na takie infekcje po stosunku ponagają globulki z kwasem hialuronowym i opłukiwanie się wodą z cytryną i do tego pije sok z żurawiny. W ciąży nawet na basen nie mogę iść bo zaraz mi coś dokucza.
[/url]
PCOS, dkp -
Pewnie uznacie mnie za panikare albo histeryczkę ale bylam dzisiaj na usg, musiałam się spokoic.
Maluch fikal, nie chciał się za bardzo pokazac, serduszko 154 uderzen, wymiary zgadzają się tzn glowka, brzuch, kosc udowa oraz ma ponad 9 cm oraz wazy 150 gram
Tak się cieszeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 19:03
mikka86, Alrauna1987, Kajtolo, kinga27.30, poliś, mikaja, ines. lubią tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co o tym sądzicie? https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.babyboom.pl/testy/masz_nudnosci_w_ciazy_przetestuj_opaske_sea_band.html&ved=2ahUKEwienqTvjsPfAhUxtYsKHfCADqQQFjAAegQIBxAB&usg=AOvVaw2OBwvb2PcgysF4KG3-ECNO&cshid=1546020462287
LidziA89 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]