Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adria ja prasuję jak szalona, ale kierownik się tak co 30 min przebudza na cycka i śpi dalej.. A ja za niedługo muszę startować po młodą.
Chciałam się też pochwalić, że udało mi się Izę przekonać do jedzenia suszonych owoców i orzechów 😁😁 A także znalazłam chyba opiekunkę do dzieci. W sensie od lipca jak wrócę do pracy, dwa razy w tyg popołudnia plus jedna, bądź dwie soboty w miesiącu (w soboty pracujemy 9-14). Po nowym roku przyjedzie pogadać. Przez tel wydawała się sensowna, ma 45 lat i trójkę dzieci. Dwoje dużych i przydarzyła się im 3 latkaJest pedagogiem wczesnoszkolnym. Może i co będzie z tego..
-
Powiedzcie mi, jak to jest możliwe, żeby przez 5 lat nie widzieć jednego człowieka, z którym było się blisko, a potem nagle wyskakuje jak Filip z konopii? I to w miejscu, gdzie nikt by się go nie spodziewał?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aśka jakiś stary absztyfikant?
Casjo ja też dołoże swoje trzy grosze do tematu niani. Niania nigdy nie byłam, bo nie lubię dzieci, ale za to sama jako dziecko miałam kilka nian. I to co dla mnie bylo najważniejsze, to żeby niania miała dzieci w podobnym do mojego wieku. Z takimi nianiami było extra, nawet jak karmily mnie chlebem z ketchupem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 16:19
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Gorzej, moja pierwsza prawdziwa miłość... Która sobie zniknęła z dnia na dzień, ot tak. Teraz jego dziecko chodzi z moimi do przedszkola.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
O kutwa Aska1994 😐 chyba musiałaś być w niezłym szoku co? Opowiadaj jak tam😜
Gratuluję 5miesięcy Waszym dzieciom Mikka86, Aga i Emma😘 oraz Antosiowi 6miesiąca😘
Casjo podziwiam Cię - tak długo chora a dajesz rady ze wszystkim. Dobrze, że to na silną kobietę trafiło uffg
Emma_, mikka86 lubią tę wiadomość
-
Aśka miałam bardzo podobna sytuację 😂tyle że my przypadkiem zamieszkalismy w jednym bloku 😂😂😂 na początku trochę czułam się nie swojo tymbardziej że to on tu mieszkał już rok ale teraz to sobie machamy 😂 choć w życiu słowa nie zmieniliśmy odkąd tu mieszkamy 😂😂😂nadal mamy coś z głowami 😂
-
Lady Dior, dziwnie. On też mnie poznał na pewno. Nie gadaliśmy, na szczęście.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
@Cajso, Iza jest zajebista
@Angelikamarta, boże Antoś ma już pół roku, jakim cudem
Gdzie te nasze maleńkie noworodzie? Jak to zleciało... U nas za tydzień pięć miesięcy, masakra
Jak tam rozszerzanie diety u Antosia? Co już wcina?I jak rodzice Starego i mieszkanie z nimi?
@Emma, wow, ten guz wygląda strasznie, pewnie niezłego stracha Wam napędził... Dobrze, że koniec końców Emilka super się rozwija.
@mikka, 7 kg? To Ksawery to taki drobniutki chłopiec raczej. Tom tydzień temu miał 8,4 kg. Szczepienie w poniedziałek to zobaczymy ile dobił do 5-ego miesiąca.
Gratulacje dla maluchów, które skończyły dziś pięć miesięcy
Nadal nie mogę w to uwierzyć...
I w to, że macierzyński zbliża się nieubłaganie ku końcowi...
Emma_ lubi tę wiadomość
-
Jaszczurek nie pierdziel , Twój macierzyński się nie skończy 😅 nie wiem właśnie, mi to on się wydaje klusek , rączki i nóżki to ma takie serdelki, buzię to może i ma drobną ale ogólnie to wg mnie taki pulpet, dlatego ciężko mi wyobrazić sobie dzieci które dobijają do 10 kg 🙂url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
mikka86 wrote:Pilnowałam oczywiście 😃
Musimy się kiedyś wszystkie spotkać. 26.12-11.01 będziemy z Tomem w Poznaniu, ktoś się pisze? 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:50
-
Emma domyślam się jakiego musiałaś mieć stracha przez tego guza. Ja miałam krwiaka, pękł mi 1 grudnia, krew się lała jak z kranu, zgarnęła mnie karetka z dworu. Byłam pewna że już po wszystkim bo jak pomagali mi siąść na fotel do badania to coś ze mnie wypadło. Miny mieli grobowe, od razu olali badanie na fotelu i zrobili usg a tam nadal bijące serduszko. Płakałam strasznie tak się wystraszylam.. Całe szczęście że dzieciaczki są z nami i że są zdrowe, niczego więcej mi nie trzeba
Mikka86 powtórzę się tysieczny raz ale Ksawery jest taki słodki że nie mogę no 😍😍😍ta buzinka taka kochana
Wasze maluchy już siedzą same? Antoś siedzi ale u kogoś na kolanach tak to jeszcze nie, to samo obroty
Jaszczurek nie wiem jakim cudem.. 😭Dzisiaj oglądałam zdjęcia ze szpitala, usg i nawet to co pisałam Wam tutaj na forum (od str. 1212 😂) jak sobie pomyślę że te pół roku tak szybko zleciało i jeszcze drugie tyle i rok to masakra
Rozszerzanie idzie dobrze, jadł już marchewe, brokuła, dynie, ziemniaczki, jabłko, banana, maliny, morele, kaszki (choć ich nie lubi, nie daje już) i coś tam jeszcze, już nie pamiętam 🤔ale nie lubi strasznie selera.. Ulewa mu się po nim fest
A rodzice starego super, póki co nie mogę złego słowa powiedzieć. Pomagają nam jak mogą, dzięki nim możemy zbierać na mieszkanie
Dzięki że pytasz. 😘
Jak tam Tom? Wcina już coś? Jeśli pisałaś to sorki ale za dużo nadrabiam i się gubie🙄🤦♀️
A i próbowałam dać małemu się napić z bboxa ale też gryzie słomkę😆
Co do spotkania to ja odpadam bo od Poznania dzieli mnie tylko 314km😆szkoda
Może na wiosnę jak się zrobi trochę cieplej się spotkamy jakąś grupką np w tych kato?
Szkoda że tak jesteśmy porozrzucane bo chciałabym każdą poznać 😏mikka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCasjopea wrote:Sylka135 a jaki domek budujecie? Pochwal się 😍
-
Ksawery łamacz serc ❤️
Ania jadła przez ostatnie dwa dni dynie i z brzuszkiem ok jutro batat 😉
Ja bym była za spotkaniem w górach bo dawno nie byłam ale morze też ok przynajmniej nie daleko 😁mikka86, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaSzczurek wrote:A kiedy przeprowadzacie Młodego? Co jeśli Alicja nadal będzie go atakować? Wtedy wspólny pokój raczej nie wypali
Dzisiaj Ala mnie zaskoczyła, zaczęła układać na podłodze puzzle piankowe dla koko😆 tak mówi na Wiktora 😉
Aśka a jak Ty rozwiazalas problem ze spaniem starszych dzieci? Mają wspólny pokój? -
nick nieaktualny