Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDo nosa mam taką wode uzdrowiskową w sparayu,w sumie mało to daje...ja w chorobach byłam zwolenniczką solidnej dawki chemii z apteki. Tylko dla dziecka naturalne środki. Teraz to jakas masakra. Łyknęłam aviomarin natural na mdłości może pomoże. Imbiru nie przełkne
-
KarolaJJ wrote:Ja nie przełkne tych domowych syropów, kupilam apap,tantum verde i prenalen. Na kaszel wyciagne nebulizator i powdycham sól fizjologiczną. Leże w łóżku i wychodzę tylko wymiotować. Moze do jutra przejedzie.....jak nie to ide do lekarza
Karola oby nam przeszło, zdrowiej tam !
ja też stronie od domowych syropów, ale jakoś w ogóle słabo mi przechodzi do wszystko, od wigilii się zaczęło i tak trzyma,mam nadzieję że przez weekend przejdzie i do sylwestra będę już w miarę do życia
zawsze jak mnie coś brało to faszerowałam się wszystkim co możliwe na przeziębienie, a teraz wiadomo, maluszek w środku nie pozwala na wieleWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 12:29
-
nick nieaktualny
-
Alisia wrote:Xgril jaką miałaś dawkę progesteronu, ile razy dziennie ? Odstawiłaś od razu czy stopniowo "schodziłaś " z dawki ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 12:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrycja28 wrote:no właśnie tak się zastanawiam nad inhalatorem, bo później tym bardziej się przyda. Chyba wyślę dziś po pracy Męża do apteki, bo męczy mnie strasznie ten katar i w ogóle znów głowa mnie boli, chyba apap pójdzie w ruch
nie będziesz żałowała zakupu! niech mąż leci i kupujePatrycja28 lubi tę wiadomość
-
nana1 wrote:xgirl ja mam identycznie z tym że mam odstawić ostatecznie po prenatalnych
-
xgirl wrote:Polecenie haha
Ja tez mojemu co chwile cos wymyslam, czasem oczami przekreci ale robi wszystko bez gadania.
ja staram się nie wykorzystywać go za mocno, tym bardziej że ja teraz nie pracuję a on od rana do nocy czasem, ale teraz naprawdę nie mam siły a zresztą on przy moim przeziębieniu nie pozwala mi nic samej robić
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:Tylko sie zastanawiam czy to nie za wczesnie z odstawieniem. W necie czytalam, ze laski biora do 16 czy 17 tyg albo dluzej.
myślę że jeśli z ciąża jest wszystko dobrze i przy stopniowym odstawieniu nic się nie dzieje, nie pojawiają się plamienia to nie ma powodu do obaw, jeśli coś złego się pojawi to lekarz włączy lek spowrotem ale miejmy nadzieję że nie będzie to koniecznefakt jest taki że co ciąża to inna niektóre kobiety wogole nic nie biorą w ciąży oprócz witamin a są i takie które biorą masę leków do rozwiązania ważne xgirl że ciąża rozwija się prawidłowo, warto zaufać swojemu lekarzowi jeśli do rze prowadzi Twoja ciążę
ja swojemu ufam
-
Tak Patrycja! Mam taka kolezanke, ktora ma tak zjebanego za przeproszeniem meza, ze masakra. Nic jej w ciazy nie pomagal, chciala zeby ja samochodem zawiozl na badanie bo mocno lalo to ten, ze sie juz z kims umowil.. albo jak chciala zamienic sie stronami lozka bo spala od sciany a musiala non stop wstawac siku to ten, ze nie bo sie przyzwyczail do swojego miejsca.. rece opadaja.
Nana no racja.. wezme jescze kilka tabletek i odstawie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 13:06
-
nick nieaktualnyMoj to skarb. Nigdy nie powie ze czegos nie zrobi, opiekuje sie mna. Jak trzeba to wszystko w domu ogarnie łącznie z gotowaniem i prasowaniem. Ja dzisiaj leże i choruje a on sie wszysttkim zajmie. Ale ja mu nie wymyślam zadań,jak teraz w domu jestem na l4 to ma ugotowane,poprane i posprzatane. Wszystko robie żeby było dobrze. Ale wiem ze jak trzeba to on tez wszystko zrobi
poliś lubi tę wiadomość
-
xgirl niestety czasem zdarzają się tacy faceci niestety
ja nie chcę tu wychwalać mojego, ale naprawdę troszczy się o mnie i to zawsze, nie tylko teraz w ciąży. Zawsze mogę na niego liczyć. Jak czasem tak myślę, jaki był mój były facet,a jakiego mam dobrego Męża, to zastanawiam się, gdzie ja miałam mózg jak spotykałam się z tamtym osłem. Dziś nawet na zakupy nie mogę jechać z mężem bo chora jestem, chcę się na chwile przewietrzyć to mi nie pozwala i sam zrobi wszystko
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Mój był to też jakaś tragedia, i najlepsze jest to ze on zawsze byl idiota tylko ja byłam ślepa
ja też miałam jakieś klapki na oczach i wszyscy widzieli jaki z niego skur... tylko nie jana szczęście w porę poznałam mojego Męża i zobaczyłam, co to prawdziwa miłość i szacunek do drugiej osoby, bo przy tamtym nie uświadczyłam tego niestety.
-
Ja akurat zawsze nosa do facetow mialam. Kolezankom doradzam i zawsze sie sprawdza jak powiem, ze idiota
Nikt tego jeszcze nie widzi a ja juz wiem. Moje kumpele ciagle marudza, ze nie ma juz fajnych facetow a ja tylu mega gosci poznalam i sie z nimi spotykalam. Pytaja sie skad ja ich biore a oni wszedzie sa tylko trzeba ich dostrzec.
-
Któraś z Was często mówi o probiotykach. Tylko nie pamiętam która. Od dwóch dni mam biegunkę. Chyba złapałam coś od córki siostry, bo miała w święta, a potem jeszcze kilka osób w rodzinie miało. Biorę smecte, elektrolity i raz dziennie probiotyk - Sanprobi. Czy brać więcej niż raz dziennie i czy może przejść na inny? Bo niewiele się poprawia.