Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam ten sam co Ines i polecam. Nie chciałabym nawet takiego z wyświetlaczem bo dla mnie to byłoby za dużo takie zastanawianie się czy tętno jest ok czy nie. Warto mieć na uwadze ze te urządzenia nie są pewnikiem i tyle. Uspokajacz dobry jeśli się do tego podejdzie rozważnie
Ja właśnie posłuchałam sobie momencik mojego bąbelka
Co do ruchów to czas miewam takie dziwne już ale raczej dla mnie to jelita. Zwłaszcza ze ostatnio mocno gazuje :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymamy kciuki! I wirtualne tulasy :*Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJ trzymam kciuki za Was bardzo mocno i jestem sercem z Wami ♥️Tule mocno.
Ja miałam kiepska noc:( ciągle się budziła bo mialam dziwne sny:( Dzisiaj wizyta na 15.10 Trzymajcie kciuki. Jestem pełna stresu.A tu jeszcze tyle godzin:(
Życzę wszystkiego dobrego Wam dziewczyny na Nowy Rok. Życze aby dla każdej z nas rok 2019 był wspaniały ♥️ -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Właśnie leze w szpitalu. Mialam krwotok. Nic twgo nie zapowiadalo. Nic mnie nie boli. Z dzieckiem wszystko ok ale kaza sie nie nastawiac za pozytywnie. Trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki . Dalej krwawisz ?
Ja dwa tygodnie też miałam krwotok przez 3 godziny "lało się jak z kranu" a potem przestało i nawet nie było plamień .
-
Dziewczyny czy stosujecie same DHA bez dodatkowych witamin ? Mnie już głowa boli od szukania w internecie zazwyczaj dawka jest bardzo mała ......
W zestawie witamin dla ciężarnych dawka jest odpowiednia ale ja nie mogę brać zestawu bo mam za dużo żelaza i szukam samych DHA, ktoś pomoże
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Ze mnie leci ciurkiem od północy. Dali mi kroplówke ale nie jest lepiej. Sami nie wiedza z czego póki co. Boje sie okropnie o dziecko i o moja maciceSYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
Alisia wrote:Dziewczyny czy stosujecie same DHA bez dodatkowych witamin ? Mnie już głowa boli od szukania w internecie zazwyczaj dawka jest bardzo mała ......
W zestawie witamin dla ciężarnych dawka jest odpowiednia ale ja nie mogę brać zestawu bo mam za dużo żelaza i szukam samych DHA, ktoś pomożejeszcze nie brałam. Pewnie teraz w 2 trymestrze już będę lykac.
-
KarolaJJ wrote:Właśnie leze w szpitalu. Mialam krwotok. Nic twgo nie zapowiadalo. Nic mnie nie boli. Z dzieckiem wszystko ok ale kaza sie nie nastawiac za pozytywnie. Trzymajcie kciuki
kciuki mocne!! musi być dobrze! skoro dziecko zyje to jest szansa ze będzie wszystko dobrze
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Alisia wrote:Dziewczyny czy stosujecie same DHA bez dodatkowych witamin ? Mnie już głowa boli od szukania w internecie zazwyczaj dawka jest bardzo mała ......
W zestawie witamin dla ciężarnych dawka jest odpowiednia ale ja nie mogę brać zestawu bo mam za dużo żelaza i szukam samych DHA, ktoś pomoże
ja mam prenatal duo czyli witaminy no i dha , biore 2 tabl, kazda innaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 08:47
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
KarolaJJ trzymam kciuki! Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Kamsza kciuki za wizytę - daj znać po
Alisia ale te w zestawach sa jako osobne kapsułki zazwyczaj. Pamiętam brałam w poprzedniej ciąży Femibion i one był osobno. W UK w tych moich - Pregnacare też jest osobny blister. Tyle, ze wiem, ze to kupowanie wintamin, ktore sie zmarnuja. Chyba, ze mozesz je komus oddac albo zostawic na po ciazy -
Hiszpaneczka wrote:ja mam prenatal duo czyli witaminy no i dha , biore 2 tabl, kazda inna
-
Teraz sama szukałam tych dha dla siebie - bo pregnacare mam bez nich i znalazlam te:
https://www.carethy.co.uk/vitamins-supplements/nordic-naturals/daily-prenatal-dha-60-softgels?r=768990018251&gclid=CjwKCAiA9qHhBRB2EiwA7poaeJdy0N96ykFFGyykyvhYO0nRi-cI2iG4zgjWk3C3Mrm7PDQbw9uarBoCzYEQAvD_BwE
Moze zobaczcie, czy w Pl sa. Tych 2 kapsulki dziennie powinno sie brac.
info stad:
http://americanpregnancy.org/pregnancy-health/omega-3-fatty-acids-faqs/ -
nick nieaktualny