Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung wrote:Dziewczyny, macie iherb przecież. Dostarcza wszędzie i taniej niż w PL.
W Norwegii niestety to nie jest takie prosteNie można zamawiać leków , suplementów za granicą
wszystkie przesyłki są bardzo dokładnie sprawdzane w urzędzie celnym a jak już przejdzie kontrolę to że względu na bardzo wysokie cło to się nie opłaca . Ja za dużego wyboru nie mam......
Norwegia nie jest w Unii .
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziś zaczynam 13tc i wszystko jest pięknie aż mi się wydaje, że za pięknie od jakiś dobrych paru dni czuje się tak dobrze jakbym nie była w ciąży z jednej strony się cieszę że wszystkie gorsze objawy minęły a z drugiej jednak zastanawiam się czy co nie oznacza czegoś złego...
jak jest u Was?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też czuję się już znacznie lepiej, nie tak jakbym wcale w ciąży nie była bo nadal mam bolesne piersi, od czasu do czasu podbrzusze też przypomni, że ktoś tam mieszka, ale nie mam już praktycznie mdłości, nie wymiotuje, mam apetyt z czego się bardzo cieszę, tylko teraz mi doszedł taki jakby kwaśny smak w ustach, niezbyt przyjemny, szczególnie jak dłuższy czas nic nie jem i rano po przebudzeniuurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
nick nieaktualnyWg wszelkich wytycznych wejscie w II trymestr powinno wiązać się z polepszeniem samopoczucia wiec nic tylko sie cieszyc. Teraz to czas zachcianek i częstych wizyt w kuchni
nic tylko sie cieszyc,a niepewnosc bedzie zawsze,nie ma co się nakręcać za bardzo. Na wiekszość spraw i tak nie mamy wpływu
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
II trymestr to najfajniejszy czas ciąży
już nie mdli, i jeszcze nie jest za ciężko
to normalne, cieszyć się i korzystać
u mnie generalnie też już lajtowo, poza nieszczęsną hipoglikemią która mi życie uprzykrza.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Mnie tam dalej mdli cały czas. W pierwszej ciąży też tak mialam. Mdłości mi przeszły w dniu porodu.
Sung usunęła konto -
Ja też jeszcze mam lekkie mdłości i osłabienie, ale obstawiam, że jak wyjdę z anemii, to będzie lepiej.
Tak bym się kefiru napiła albo kwaśnego mleka, a sklepy pozamykaneZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nana1 wrote:Dziewczyny dziś zaczynam 13tc i wszystko jest pięknie aż mi się wydaje, że za pięknie od jakiś dobrych paru dni czuje się tak dobrze jakbym nie była w ciąży z jednej strony się cieszę że wszystkie gorsze objawy minęły a z drugiej jednak zastanawiam się czy co nie oznacza czegoś złego...
jak jest u Was?
w w 1 tymestrze to miałam pare razy ze ciaglo mnie do wymiotow ale mzoe było tylko 2 razy i pare razy tylko do góry. Ogolnie czuje się dobrze jakbym w ciąży nie było, lekarz jak się pyta jak się czuje to ja mowie ze chyba czuje za dobrze jak na ciaze. Wiadomo czasem poczuje podbrzusze, biust wrażliwy mam znow od 3 tyg s już nie nie bolał. Ale zachcianki mam większe na jedzenie nie zdrowe niż w 1 trymestrze
Wiecej spie, w dzien musze zrobic sobie jedna chociaz drzemkechociaz wczesniej tez spalam popoludniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 14:07
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
_Hope_ wrote:Mnie tam dalej mdli cały czas. W pierwszej ciąży też tak mialam. Mdłości mi przeszły w dniu porodu.
Te mdlosci sa straszne i musze sie w wielu sferach zycia ograniczac.
-
_Hope_ wrote:Mnie tam dalej mdli cały czas. W pierwszej ciąży też tak mialam. Mdłości mi przeszły w dniu porodu.
To mnie pocieszyłaśJa dalej mam mdłości i wrażliwość na zapachy . Chodzę do sklepu jak za karę , w galerii wytrzymałam 5 minut .....
-
nick nieaktualny
-
Dostałam 4 tabletki cytotecu I samo poszło. Potem kontrolaStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Niespodzianka2019 wrote:To cudownie. Życzę Ci abyś urodziła ślicznego i zdrowego bobasa.
A przy Twoim poronieniu był zastosowany jakis zabieg, leki czy sama się oczyściłaś?
Trzymaj się! -
nick nieaktualnyCo do zachcianek to ja tez mam teraz smaka na syfiate jedzenie. Kfc i parówki ale te takie tanie. Wiem ze to syf ale zjadlam pół parówki zeby poczuc ten smak bo 3 dni mnie po nocach budzila ochota na nie. Teraz mam spokój i juz mi śmierdzą
to samo mialam z winem. Az mnie telepalo,wypilam troche i cisza,zero smaków dalej na nie