Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej, a nie może być Warszawa ? 🤔 w końcu to sam środek 😁 ugoszczę Was nawet i w domu 😅
Bo na tą chwilę to ja tak daleko odpadam, nie wsiądę z Olkiem do auta na tyle godzin. 😔
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja oczywiście w Gdyni się pojawię jak ktoś zechce przyjechać ale Warszawa też mi pasuje bo i tak muszę pojechać do mojej prababci czyli Ani pra pra babci 😁
-
Lullaby wrote:A kto wytłumaczy mojemu staremu, że jedziemy ekstra do Krakowa (do Gliwic to jeszcze spoko) bo chce się spotkać z bandą mam z dziećmi, których na oczy nie widziałam? 🤣Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
My do Warszawy możemy dojechać, ale tylko w lipcu będziemy w Polsce. Jak akurat przypasuje weekend to może podlecimy do Gdańska, to do Gdyni też dojedziemy.
-
Co do środkowego spotkania to mnie też bardziej pasuje Warszawa (mąż mógłby tam popracować w ich oddziale). Do Poznania niestety nie dojadę. Chociaż ktoś musi mi ta Warszawę odczarować, bo byłam tam raz i jeszcze dostałam mandat. Jeśli chodzi o Gdynie to już jest eskapada przez całą Polskę ale kto wie 😁
-
Mamy które podają mm napiszcie proszę jakiej firmy podajecie i ile mniej więcej kosztuje opakowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 17:04
-
LidziA89 wrote:Mamy które podają mm napiszcie proszę jakiej firmy podajecie i ile mniej więcej kosztuje opakowanie.
Bebiko 35.90 op.800 g .j
Jest jeszcze 600 gram ale ceny niepamietam biedronkaLidziA89 lubi tę wiadomość
-
LidziA89 wrote:Mamy które podają mm napiszcie proszę jakiej firmy podajecie i ile mniej więcej kosztuje opakowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 18:48
LidziA89 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Mam optipro plus 800 gram 50 zł. Ostatnio nie było w Rossmanie i kupiłam mu Bebiko to bolał go brzuch ,musiałam zezrec sama 🤣🤣
-
Zajebali mi Łukasza siostry go mecza baqia sie w szpital łukasz jest pacjentem 🤣ma obecnie operacje🤪🤪🤪🙈
mikka86, Lady_Dior, 33Sylwia, kinga27.30, Casjopea, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
My bebilon pronutra advance 1200g 70,-
800g koło 55,-
Pediatra nam je doradzila bo ponoć jest najbardziej zbliżone do mleka matki i w smaku i skladnikowo
I coś w tym jest bo Antek po kp nie chciał pić żadnego z wyjątkiem tego
Siedze właśnie u tego okulisty, jeszcze z dwie osoby przede mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 18:15
-
mikka86 wrote:Mam optipro plus 800 gram 50 zł. Ostatnio nie było w Rossmanie i kupiłam mu Bebiko to bolał go brzuch ,musiałam zezrec sama 🤣🤣
W Biedrze jest parę złotych taniej, 43 zł bodajże za Nan Optipro plus 2, 800gmikka86 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
My na obiad mieliśmy penne z sosem pomidorowym (pulpa pomidorowa + czosnek,
Później zażądałem cyca a na koniec wcisnąłem jeszcze pół truskawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 00:14
anngelikamartaa, mikka86, AgaSY, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Jeny Tom jest już taki duży 😭❤
Już tak ładnie wszystko je.. kiedy Olek tak będzie jadł 🙈 dziś mąż dał mu kawałek banana, odgryzł i nie umiał połknąć i zwymiotował 🙄
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
mikka86 wrote:Lidzia przechodzisz całkowicie na mm?
Trochę bym chciała ale się boję nie wiem czego. Na razie Ania dostaje mm na noc i jak gdzieś wychodzimy. Jak wyszłam że szpitala to mąż kupił na wszelki wypadek mm bebiko nutriflor+ i dalej jej to podaję ale nie wiem czy jej nie smakuje czy może jej wystarcza bo wypija tylko 80-120 ml wiec zastanawiam się czy nie zmienić dlatego pytam. Dodatkowo dostałam dziś próbki od bebilon.mikka86 lubi tę wiadomość
-
LidziA89 wrote:Trochę bym chciała ale się boję nie wiem czego. Na razie Ania dostaje mm na noc i jak gdzieś wychodzimy. Jak wyszłam że szpitala to mąż kupił na wszelki wypadek mm bebiko nutriflor+ i dalej jej to podaję ale nie wiem czy jej nie smakuje czy może jej wystarcza bo wypija tylko 80-120 ml wiec zastanawiam się czy nie zmienić dlatego pytam. Dodatkowo dostałam dziś próbki od bebilon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 19:38