Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia wrote:Yyy mialam karte cinema city unlimited (z calego serca polecam kinomanom) ale potem urodziłam Ale i... od tamtej pory kradne z internetu. Ja korzystam z torrentow.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
To ja jestem chyba tak bardzo niezorganizowana, że nie pamiętam kiedy obejrzałam jakiś film... zazwyczaj, jak położę małą, to: prasuję, piorę, myje podłogi, myję gary w zlewie, pomagam mężowi w pracy, odkurzam parter, piekę, gotuję, robię pierdylion rzeczy, ktorych nie daję rady zrobić w dzień i przez to padam na pysk około północy, by niedługo późnirj obudzić się do płaczącego dziecka (do którego dzisiaj juz od 19 szłam 3x i wlasnie noszę po raz 4ty).
A nadal mimo tego wszystkiego mam wrażenie przeogromnego bajzlu w domu 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 23:29
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
kinga27.30 wrote:To ja jestem chyba tak bardzo niezorganizowana, że nie pamiętam kiedy obejrzałam jakiś film... zazwyczaj, jak położę małą, to: prasuję, piorę, myje podłogi, myję gary w zlewie, pomagam mężowi w pracy, odkurzam parter, piekę, gotuję, robię pierdylion rzeczy, ktorych nie daję rady zrobić w dzień i przez to padam na pysk około północy, by niedługo późnirj obudzić się do płaczącego dziecka (do którego dzisiaj juz od 19 szłam 3x i wlasnie noszę po raz 4ty).
A nadal mimo tego wszystkiego mam wrażenie przeogromnego bajzlu w domu 🙄KasiaLukasia, Lullaby, Casjopea, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Ja tylko z grubsza sprzątam. Dokładniej ogarniam tylko jak mają być jacyś goście (czyli naprawdę rzadko 😛)
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Hehe moje bratnie dusze
My też sprzatamy raz w tygodniu i to raczej nie na blysk. Codziennie czyszczona jest kuweta i wynoszone śmieci. Jak Ala zasypia to wykorzystuję czas na siebie. Czytam, ogladam filmy, patrzę tepo w sufit - różnie, zależy co mi w sercu gra.
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Spicie? Sprzatacie? Pisać jak tam nocka.
U mnie Michal wrocil wlasnie ze żłobka, chcielismy złożyć papiery. Ale kierownik przyjmuje 9-13. Nasz zlobek pierwszego wyboru jest od 12 miesiaca, a wpisalam date przyjecia 1 czerwca, wiec musimy jeszcze zrobić korektę.Nie da się tego zrobić na stronie internetowej, tylko trzeba zlozyc pisemny wniosek o korektę w zlobku pierwszego wyboru. No gowno i wymioty, byleby utrudnic.
-
nick nieaktualny
-
To u mnie podobnie haha 😜 a 🚽 to tu jeszcze nie umyłam-6chłopów w domu to sami niech myją😜 nie będę po nich brudów myć🤪
KarolaJJ ojjj 😟Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 08:24
-
Piona dziewczyny. Ja też sprzątam raz w tygodniu. Na codzień tylko ogarniam, żeby się między zabawkami i ciuchami nie zabić😜 a czasu na filmy ostatnio brak. Tymek wczoraj poszedł spać o 19.30 i obudził się o 21.30. Potem poszedł spać o 24. Mikołaj padł koło 22 więc same widzicie że szans na film nie ma. Chyba, że przerywany opieką nad dziećmi.
Noc przebiegła nam dzisiaj spokojnie. Tymuś obudził się z 2 razy na 5 min i zaraz zasnął. -
Aska1994 sto lat sto lat sto lat niech żyje żyje nam, niech żyje naaaam😁😁😁 kochana najlepszego z okazji urodzin. Zdrowia, szczęścia, miłości. Grzecznych i spokojnych dzieci (szczególnie podczas wyjść 😊). Dużo czasu tylko dla siebie, odpoczynku, realizacji marzeń i planów. Najlepszego 🍾🎂🍹🥂🎉💐 i żebyś w końcu wypiła to🍺 z lodówki 😜
Tobie LidziA89 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy❤️😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 08:33
Aska1994 lubi tę wiadomość
-
A nasza noc dziś zdecydowanie lepiej bo Ania spała od 20 do 1 a później budziła sie o 3, 5 i teraz o 8.
Ja sprzątam raz w tygodniu ale odkurzam codziennie.
Ja wolę seriale niż filmy. Adria chirurdzy to był chyba pierwszy serial w który się strasznie wkrecilam. Teraz oglądam na bieżąco. -
Moj plan dnia wyglada tak np sroda byla wczoraj
Wstalam zjadlam sniadanie ogladajac pytanie na sniadanie kyore trwa do 11🙈(w miedzy czasie wtedy ogarniam chalupe łukasza i obiad .
Ogarnianiw to sprztanoe bajzlu wieczornego .
Karmienie łukasA obiadem 13 godz wyjscie na dwór do 15.00 0
O 15 doktor kleist leci wiec kawa i ogladam łukasz sie bawi ferajna przyjezdza z szkoly przedszkola .chlupa pelna wiec łukasz ma co robic.
Pozniej kolo fortuny familiada wiwc wiesAm pranie ktore sie wypralo
O 17 mnie nie ma 🙈
Leci wiezien milosci
Pierwsza milosc
😂😂😂
Kompanie kolacja
Sprzatanie stary przejmuje łukasza o 21 chirurdzy do 23 i noqy fils strefa skazenia o 23 wiec za tydzien ogladam -
Aska1994 stooooooo lat stooo lat😍😍🎈🍰🍷🎉🎁🎀
Lidzia wszystkiego dobrego dla Was❤️i tak jak Adria pisze, jeszcze 90🎀🍷LidziA89, Aska1994 lubią tę wiadomość
-
No to umylam wlasnie podłogę w kuchni. Zainspirowalyscie mnie.
Wiecie, ze nasza zmywarka dalej nie podłączona? Nie mamy odpowiedniego syfonu (z wyjsciem na odplyw zmywarki) i trzeba dokrecic trojak na zawor zimnej wody do poboru wody. Jprdl. Hydraulik chce za to 200zl. I to już nawet nie chodzi o kasę, ale z odpowiednimi narzedziami zajmie mu to z 15 minut i trochę mnie wkurwia to naciaganie na wielki hajs za nic. Kupilam co trzeba, czekam na przesylke i sama zrobię te obsrana hydraulike. Chyba, ze pokona mnie brak narzedzi, bo nie zamierzam kupowac kompletu kluczy szwedzkich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 09:17