Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia, możliwe że ja będę z Tobą 🙋♀️ Ostatnio miewamy wyjątkowo ciężkie noce. Aczkolwiek też mam nadzieję, że nie. Tak strasznie kleją mi się oczy, że chyba idę i ja spać. Skorzystam póki mały śpi.
Dobranoc Wam 😙KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Hejka😘
Byłam tutaj cały dzień ale najpierw te egzaminy a później mieliśmy gości i przyjechał szwagier z dziećmi także było głośno lekko mówiąc 🙆♀️
Egzamin z maty zdałam na 4 a z polskiego wiem tylko że mam zaliczony
Także 2 lutego został tylko wos i semestr zdany❤️
Też muszę kupić te puzzle piankowe bo pod mate rozkładam kocyki ale jednak za małe są i ciągnie mimo wszystko od tej podłogi
Nie chce też żeby się bawił na dywanie czy panelach
Co do netflixa to od dłuższego czasu myślę czy nie wykupić pakietu
Co wieczór nie mamy co oglądać ze starym a nie mamy telewizji bo nie ma dekodera
Włączamy sobie coś z YouTube'a na tv ale to same pierdoły a pooglądała bym jakies fajne seriale🙆♀️
Ja lubię i żółty i biały ale nie lubię plesniowego. Serio, nie czaje jak to można jeść 😖stary za to kocha ser żółty, no je go codziennie🤪dla niego mogłoby nic innego nie istniec tylko ser żółty i filety z kurczakaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 21:53
-
Angelikamarta za chwilę nie utrzymasz Antka na tych matach czy kocykach, będzie popierniczal i po dywanach i panelach i będziesz tylko przed nim odkurzala 😉.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 21:59
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
KasiaLukasia wrote:Nie nie nie, zadnych nowych dzieci poki co
Moj malutki okruszek jeszcze potrzebuje mamusi. Moja maciupcia cycusiowa ksiezniczka a pici pici... A bardziej serio obudzila sie na cycka juz trzeci raz, a zasnela jakos po 19... Zapowiada się kolejna ciulata noc. Kto ze mną?
Tfu, tfu, tfu, odpiąć w niemalowane. Ja MOŻE do Ciebie dzisiaj wyjątkowo nie dołączę. Julka zasnęła przy cycku na siedząco (ja na siedząco, ona na leżąco na rękach), podniosłam do odbicia bo się zaczęła wiercić, odbiła i zasnęła mi na piersi. Położyłam moja poduszkę ortopedyczną do niej do łóżeczka, na to jej płaską i na to położyłam ją tak, że od bioder do głowy ma wyprofilowane podparcie w postaci tej właśnie ortopedycznej poduszki ... I o dziwo, śpi tak bez pobudki od 19:30!
Jestem genialna... jeżeli to się uda i będzie dzięki temu spać w nocy.. to w dupie, mogę spać bez poduszki 😁33Sylwia lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Kinga czyli Julka jakby ma podparcie kazdego fragmetu ciala tak?
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Co prawda nie jest w stanie ćwiczyć i wzmacniać mięśni w takim podparciu, ale nie jest to teraz najważniejsze... na ćwiczenia przyjdzie czas później.
2014.06. - start
kinga27.30 wrote:Co prawda nie jest w stanie ćwiczyć i wzmacniać mięśni w takim podparciu, ale nie jest to teraz najważniejsze... na ćwiczenia przyjdzie czas później.
Naprawdę Kinga27.30, jesteś u nas na forum Matką Patentów 😊❤️ -
nick nieaktualny
-
Kasiu tak mi się zdaje że tej nocy jestem z Tobą! Tyle że Leon w łóżeczku i raz na godzinę się budzi wstaje daje smoczka glaszcze brzuszek przekręca się na bok i śpi i tak kolejne 50 min. Może jednak zaśnie mocniej...
Między czasie obejrzałam sobie Tully. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 16:08
Casjopea, Lullaby, Emma_, kinga27.30, mikka86, KasiaLukasia, LidziA89, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Ja też
To z Wiktorem mamy Szczęśliwą Bezzębną Siódemkę 😁 wcale jeszcze nie tak mało dzieci 🙂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥