Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My nie śpimy od 5. Tzn Julka się bawi obok, a ja dosypiając zmieniam jej tylko zabawki 😅
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
Jakieś konkretne plany na dzisiaj?
Ja ogarnę obiad i lecę do galerii szukać prezentu na dzień babci i dziadka bo jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę
Chciałam to zrobić w sobotę ale stary tak mnie wkurwil że weszliśmy do galerii i wyszliśmy po 5 minutach 😒 -
My pobudka po 3 na rozmowy, plucie, kopanie i gryzienie sutków (😨😖) i o 5 zasnął. Spał tak do 7:45. Oczywiście pobudki na cycka/przytulanie standardowo. Teraz chłopy wstały, a ja się lenie w łóżku i chyba pójdę jeszcze spać na tą godzinkę. 🤭
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
😱😱😱 Angelika dzięki kochana, zapomniałam o dniu babci i dziadka. W takim razie też pewnie wyruszymy do galerii 💪
Czym Cię stary wkurwił że aż wyszliście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 08:14
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
nick nieaktualny
-
My się obudzilysmy jakieś 30 min temu. W nocy ok 1 zmieklam i wzięłam Anię do siebie do łóżka hk co chwilę sie budziła. Jak już spała z cyckiem to spała do 4 później do 8.
My dziś idziemy na kawę do moich dziadków a później do rodziców starego bo ma dziś wolne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 08:23
-
Już w drodze jak jechaliśmy to ktoś mu dwa razy drogę zajechał i był wkurwiony a w galerii dużo ludzi, on z wózkiem i jeszcze Antek zaczął jęczeć więc poziom jego kurwicy sięgnął zenitu 😒aspołeczniak jeden
Miałam ambitny plan w końcu kupić sobie spodnie bo każde mi spadają z dupy, prezent dla dziadków i mleko bo się kończyło ale odechciało mi się po jego minie i dzisiaj przed robotą po 6 jechał do biedronki po mleko😚🤗
Dlatego nie lubię z nim lazic po sklepach, wolę sama 🙄
Co do tego prezentu to planuje kupić farbki do malowania rączek i zrobić laurkę dla nich albo kupić tą mase w smyku ale nie wiem co do tego, coś słodkiego? Nie znam się na takich prezentach 🙄🤪
-
Też myślałam o farbce i o laurce. Ta masa ponoć jest beznadziejna i nie zawsze wychodzi. Bo nie wiem co mogłabym innego, widziałam tą książkę do uzupełnienia dla dziadków ale za późno już żeby zamówić.
Tak samo myślałam nad fotoksiążką,ale na myśleniu się skończyło. 🙃
Do swoich dziadków zadzwonię z życzeniami.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
nick nieaktualny
-
Swoją drogą całkiem sporo z nas ma urodziny w styczniu 😆
Kto następny? Wiem że mikka ma 12 marca 🙆♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 08:48
mikka86 lubi tę wiadomość