Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola, najlepszego 🎂
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Mikka, ja też się boję dawać w kawałkach. Teraz jak ma zęby to już w ogóle boję się że odgryzie za duży kawałek. Mimo to czasem dam mu jakiś miękki owoc, piętkę chleba czy inne miękkie warzywo, chcę żeby próbował..
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:A bardzo dobrze, jestem mega zadowolona. Co prawda to bardziej wózek do miasta niż na moje piaszczyste i dziurawe drogi, ale i tak jest mega no i Olek go lubi 😁
A jak Twoje poszukiwania spacerówki?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Czy tylko ja jestem taka obsrana przed daniem małemu czegoś innego niż papka?
Aczkolwiek powiem Wam, że Iza nie miała przyjemności zetknąć się z BLW właśnie z powodu tego, że się mega bałam, a wczoraj jak znowu mieliśmy fazę ze starym "kiedy ona tak wyrosła" i oglądaliśmy filmiki na kompie z czasów jej niemowlęctwa to mając 7 miesięcy i 4 zęby wcinala całe pomidory, ogórki itd., że aż miło. Jedno co to faktycznie ja ją zwykle karmilam z ręki i chciała być karmiona do czasu aż weszła w fazę "ja sama" 😁 W ogóle ile błędów.. Oglądaliśmy też filmik z jej pierwszego posiłku i gdy jadła moja mama trzymała ją za ręce 🙈 Co za porażka. No ale cóż. Wyrosła na ludzi jakoś 😆
-
Dobra to która ma urodziny 16 marca 😂❓
-
Przypominam że ja jestem po 7 latach walki i po 3 latach z IVF o mój największy cud 🥰🥰🥰
Chociaż mówi się że ciąża leczy .........
Znam przypadek : po 3 nie udanych IVF i odroczonej adopcji para ma 3 swoich naturalnie poczętych dzieci więc kto tam wie......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 10:48
-
Karola sto lat! 🎉🎁🍷😘
Ania ma odruch wymiotny jak coś nie jest papką więc u nas z kawałkami będzie pewnie ciężko ale będziemy z czasem próbować. -
Jak to jest z receptami? Może je wypisać tylko lekarz prowadzący, czy jakikolwiek z danej przychodni (bo chyba może mieć dostęp do karty informacyjnej?)Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Pozdrawiamy że spaceru
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 07:53
Aska1994, anngelikamartaa, AgaSY, mikka86, Lady_Dior, Casjopea, KasiaLukasia, Czarna_kawa, LidziA89, Sylka135 lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Ja też się boję dać Antkowi coś w kawałku chociaż wiem że bardzo chce bo zabiera mi lyzeczke i pakuje do buzi ale też ma odruch wymiotny😏
Kinga Julcia jest przesliczna😘
I Miłosz też ❤️
Dobra obiad zrobiony, zacznę tu ogarniać trochę dopóki śpi i idziemy bo zawsze to się kończy tak że jak chce wyjść to wychodzimy po 3h 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 11:33
-
KarolaJJ wrote:Kruca,ja mam dzisiaj urodziny 🙈🤣 toż to 20.01. Ja sie zastanawiam czemu stary wczoraj o 22 ciasto piekł🤣