Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
anngelikamartaa wrote:Ja też się boję dać Antkowi coś w kawałku chociaż wiem że bardzo chce bo zabiera mi lyzeczke i pakuje do buzi ale też ma odruch wymiotny😏
Kinga Julcia jest przesliczna😘
I Miłosz też ❤️
Dobra obiad zrobiony, zacznę tu ogarniać trochę dopóki śpi i idziemy bo zawsze to się kończy tak że jak chce wyjść to wychodzimy po 3h 🙄
Co do zębatych dzieci to Tomowi jeszcze nigdy nie zdarzyło się odgryźć za dużego kawałka, zawsze delikatnie obryza.
Moim zdaniem jak już się odważycie to będziecie zszokowane jak w większości przypadków dzieci sobie doskonale radzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 11:49
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Drobinka91, kinga27.30, Lady_Dior, AgaSY, KasiaLukasia, Casjopea, Czarna_kawa, LidziA89, mikka86, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Adria, ale Ty uzdolniona jesteś kobito... 👏
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Adria super! To z papilotek do muffinek?
Dzieki za zyczenia!
Przez to cisnienie mam ochote plakać i spać na zmiane -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Drobi ka ale ja mam wlasnie taki wyraz twarzy. Jak ktoś mnie nie zna to wlasnie tak mysli
Pozory mylą 🙃
mi też sporo osób mówiło jak mnie poznali lepiej że myśleli że jestem taką typową suką za przeproszeniem, właśnie ze względu na mój wyraz twarzy
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny