Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola wzrok jak bazyliszek! Spojrzalam tylko na zdjecie a czuję się jakbym dostała w ryj
Ale no byla z Ciebie dupera, co tu duzo gadać. Laska pierwsza klasa.
Mikka ja tez nie karmię jeszcze kawałkami. Jakoś mi się nie spieszy do gotowania. Co się odwlecze to nie uciecze...
-
nick nieaktualny
-
KasiaLukasia wrote:Karola wzrok jak bazyliszek! Spojrzalam tylko na zdjecie a czuję się jakbym dostała w ryj
Ale no byla z Ciebie dupera, co tu duzo gadać. Laska pierwsza klasa.
Z resztą no chwila, chyba mamy już ustalone, że wszystkie jesteśmy piękne, mamy zajebiste dzieci i mężów/partnerów/konkubentów/współlokatorów debili 👍KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Wiem ze nie ma, ale Twoj tesc tego nie wiem🥴
Zastanawiam się tylko jak ugryźć temat, bo chcę wziąć moją mamę i teściową do restauracji z okazji dnia babci, ale teściu na bank jebnie jeszcze większego focha, że jego nikt nie zaprosił. Nawet jeśli go zaproszę. I im więcej myślę tym bardziej dochodzę do wniosku, że wezmę tylko moją mamę, a do nich pojadę z dziećmi dzień później. Co się będę szarpać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 13:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:Pozory mylą 🙃
mi też sporo osób mówiło jak mnie poznali lepiej że myśleli że jestem taką typową suką za przeproszeniem, właśnie ze względu na mój wyraz twarzy -
Lady_Dior, anngelikamartaa, AgaSY, kinga27.30, mikka86, KasiaLukasia, LidziA89, Czarna_kawa, Casjopea lubią tę wiadomość
-
A ja zrobiłam z Antkiem rundke wokół domu i kupiłam tylko farbki i kartki z życzeniami bo tak płakał że aż się zanosil
Nie chciał w gondoli leżeć
Także to by było na tyle z prezentem dzisiaj🙄chyba że ze starym pojadę potem jak wróci i coś kupimy
Adria świątecznie 😁super -
My zaraz obiad jemy i jedziemy po dzieci 😁
To orientuje się któraś, jak to jest z receptami? Może je tylko prowadzący lekarz wystawiać, czy inny z danej przychodni też może?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emma,KasiaLukasia... No więc tak-dzięki temu, że mieszkamy z chłopakami, to nie płacimy za domek. Mój jest prawą ręką właściciela, który zażyczył se tyle i tyle za domek, no i suma pieniędzy od chłopaków za pokoje pokrywa czynsz.Oni pracują (do soboty włącznie) od rana do wieczora a mój ma 2zmiany w 90% więc rzadko się widzą. W ogóle to są pracowici ludzie - są budowlańcami, więc ciężko pracują i nie w głowie im imprezki.Teraz byli w Pl na miesiąc i mój i tak i tak pił - jest po prostu uzależniony i tyle. Kiedyś jak nie mieszkaliśmy razem, to jeszcze myślałam "mąż, żona" no ale mieszkam z nim od urodzenia małej i absolutnie se tego nie wyobrażam. Jednak warto pomieszkać przed ślubem...
Emma oo tak-to ten zespół (ciekawe czy mnie tyczy)
Miałam więcej pisać ale złapał mnie okropny dół...
KarolaJJ piękny lachon z Ciebie był 😜😉 Zmieniłaś się bardzo??? Chyba blond włoski masz co 🙂❓
Casjo oby jednak Mikołaj nie był alergikiem-po tych badaniach to już pewne?
Moja mama była dziś na tej tomografii i na wyniki die czeka 2tyg.🤦🏼♀️ -
Lady rozumie Twoja sytuację, niby robotny, dobry, fajny chłop / tata a to cholerstwo zrzera go po całości, z jednej strony go żal z drugiej skończony dupek 😥 i w tym wszystkim Ty z Zosia 😥 ile jeszcze tam chcesz być? Masz tam kogoś sensownego do pogadania/pomocy?