Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka91 wrote:Lidzia, co robisz na obiad?🙃
Właśnie u nas też słyszę, że chyba wieje.. No ale nic, zobaczymy, do sklepu i tak musimy pójść po pączki do kawy 🙈
Żurek.Kamsza, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lidzia, ja jutro robię żurek 😁
Kamsza, ale Larisska już duża 😲
My po szczepieniu, Jacek 9200g. Dzisiaj 3 wkłucia, płakał, ale szybko się uspokoił. Musimy trochę nadrobić przed szpitalem, żeby mu zabiegu nie przełożyli, a znając nasze tempo, to następnym razem wszyscy zdrowi będą dopiero w maju.LidziA89 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Pierogi z mięsem jadłam wczoraj, mniam 🤤
Dziś mąż robi tortille, właśnie czekam, a mały śpi jeszcze na zewnątrz 🙂 znowu długo śpi, jupi 😁
Zębów chyba ciąg dalszy, cały czas marudzi (tak inaczej niż zwykle) i pcha całe ręce do buzi. No i wczoraj nam usiadł, tzn siedząc już oparty o mnie odepchnął się i sam trzymał równowagę, oddalilam się trochę i siedział 🤯
Emma, ja nie wiem jak możesz spać na takim serialu 😁 dla mnie np to jeden z tych seriali gdzie oglądam i mnie nie nuży 🙈
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:Aśka, zabieg z tym jądrem?
Tak, właśnie z jądrem. 3 lutego jeszcze mamy kontrolę ostateczną, ale jądra dalej w mosznie nie ma.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja się tu podniecam siedzeniem Olka, a Stachu nam tu stoi i się wspina 😱🤯
Wow, ciekawe kiedy zacznie chodzić przy meblach itp, podejrzewam że szybciej niż dalej 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 15:45
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Aska1994 wrote:Tak, właśnie z jądrem. 3 lutego jeszcze mamy kontrolę ostateczną, ale jądra dalej w mosznie nie ma.
Masz jakiś obraz tego jak będzie wyglądać ten zabieg? Mówili Ci już czy dopiero tego 3 lutego się dowiesz jak klamka zapadnie?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Kamsza dziękuję i również najlepszego dla Larissy z okazji 7miesiąca 😊 Jaka ona piękna i jak ślicznie siedzi 😍😍😍 No schrupałabym 😊
KarolaJJ aaa jaki siłacz Ci rośnie hihi 😁 No nie odpoczniesz teraz 😜 swoją drogą jakie to niesamowite jak dzieci się różnią-moja nawet nie siedzi a Stach już chce chodzić 🙉
Casjopea ehh on po prostu nie wierzy, że ja chcę odejść. Pewnie dlatego, że tyle razy mu to mówiłam a do tej pory nie zrobiłam... No ale on i tak planuje tu zostać a ja chcę dziecko w Polsce wychowywać.
33Sylwia ojj biedny Leon ☹️ niech mu ta jedynka szybko wyjdzie.
Aska1994 woow niezła waga Jacka 😊 -
nick nieaktualnyNajgorsze jest to ze nawet lozeczko dla niego to placz bo wstaje i sie wywala w szczebelki. W krzesełku tez usiluje wstawac,a ze sie nie da to ryk.
Casjo jak tam wyjscie z babciami?
Aska no powoem Ci ze malo prawdopodobne ze do 3 sie cos zmieni.
Gdzie by robili ten zabieg? -
nick nieaktualny
-
W sensie, w którym szpitalu? W Krakowie w Prokocimiu. Właśnie wiem, że już raczej samo nie zejdzie.
Z receptą nie wiem, jeszcze dzisiaj z ojcem nie gadałam.
Drobinka, wiem że będzie w znieczuleniu ogólnym. Generalnie sporo dzieci wstaje jeszcze tego samego dnia, wypis też jest raczej tego samego dnia. Po tygodniu jakoś zdejmują opatrunek. Coś wspominali, że jest chyba szansa, że zrobią to laparoskopowo. Nie wiadomo natomiast, czy to jądro jest odpowiedniej wielkości teraz.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Karola z tego co kojarzę to Stachu zamiłowanie do wspinania odziedziczył po rodzicach 😁
-
nick nieaktualny