Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola jak zobaczyłam Stacha to niemialam 🙊🙊🙊😁🙂 witam w gronie mam dzieci mało śpiących.
A tak z innej beczki to mam pytanko wasze dzieciaki też się tak złoszczą i prężą 🙄🤔 i ile dajecie jeszcze razy mleko jak już jest dieta rozszerzana? -
Kamsza wrote:Karola jak zobaczyłam Stacha to niemialam 🙊🙊🙊😁🙂 witam w gronie mam dzieci mało śpiących.
A tak z innej beczki to mam pytanko wasze dzieciaki też się tak złoszczą i prężą 🙄🤔 i ile dajecie jeszcze razy mleko jak już jest dieta rozszerzana?
Dostałam listę zmian na luty, mało mam zmian. Będzie cięzej z hajsem, ale z drugiej strony trochę mi ulżyło, bo jednak jak na razie Tom jest uzależniony od cycka, później będzie łatwiej jak zejdzie trochę z mleka. -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Aska moze w USG im sie pokaze jakiej jest wielkosci. Jakiej by nie bylo musza je prowadzic.
Lidzia dokładnie, po starych. Malo tego po babci tez
Będą mu robić USG w dniu zabiegu, żeby w ogóle wiedzieć, gdzie jest. Bo na razie miał robione tylko jak się urodził, a potem to już macanka była tylko i raz czuli raz nie.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJ wrote:A gdzie Tu pracujesz ?Pisalam niedawno a ja juz nie pamietam😰
Ale wysyłam cv, żeby złapac coś w zawodzie akbo chociaż jakąkolwiek inną pracę. A od sierpnia idę na zajęcia z prawa specjalistycznego, norweskiego, żeby zwiększyć swoje szanse -
33 Sylwia biedny maluszek
Aśka to trzymamy kciuki!
Kamsza ależ piękna ta kruszynka. I 6 zębów! Siedzi! No przecudownie dorasta. Fajnie, że się odezwałaś.
Karola!!!! Staszek to przebił wszystko! Akrobata! Zamiast do żłobka to prosto do roboty pójdzieZuch.
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Jacek dzisiaj nie dostał szczepionki, tylko jakiś narkotyk chyba, ma taki dobry humor dzisiaj, że nie wyrabiam 😂 3 wkłucia dzisiaj, a zachowuje się lepiej niż po 2 😂
W ogóle wciąż jestem zdumiona pytaniem lekarki. Bo jak można (no jak?!) patrząc na Jacka jeszcze pytać, czy on ma jakieś problemy z jedzeniem? 😂😂 9kg z powietrza się nie wzięło 🤪Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KasiaLukasia to gratulacje dla Ali❤️ i zostało 6 ciu bezzebnych😁
33Sylwia biedny Leonek i biedna Ty tule😘
Aska1994 też będę trzymać kciuki żeby wszystko było dobrze przed i po zabiegu ✊✊✊
Kamsza ale Larissa już jest duża. I tyle porafi 😍 6 zębów o matko to powoli przegania Toma🤣 odzywaj się częściej. U nas z karmieniem tak jak pisze JaSzczurek jedno wypadło na rzecz jednego posiłku.
KarolaJJ Staszek to powoli alpinista. Podtrzymuje tradycje rodzinne 😜 -
Lady_Dior gratulacje dla Ciebie i małej. Matko to już 7 miesięcy ale ten czas leci 😊
Sylka135 ja nie daje Tymkowi już sliniaka tak jak pisała KarolaJJ chyba ten sliniaka go stresuję, bo bez niego lepiej je🤷😅 aa co do odpieluchowania to jak chcesz wyślę Ci materiały, które mam z szkolenia z wymagające.plLady_Dior lubi tę wiadomość
-
Anię wysypało chyba po brzoskwini. Ma czerwone szorstkie plamki na rączkach i nóżkach. Mam coś z tym robić czy samo przejdzie?
-
nick nieaktualnyLullaby bardzo chętnie zapoznam się z materiałami, bo nie ukrywam, że to dopiero pierwszy dzień a ja już mam dosyć 😆
Mój mail [email protected] -
nick nieaktualnyLullaby jak lubie karmic bez ślinika tez przez to,ze dziecko szybciej kuma ,ze nie fajnie być mokrym. Chyba ,ze trafi na paproka to może być problem 😁
Mikka to szybko tez się kladź na drzemke😜
U nas z jedzeniem różnie. Jakby miał inne rzeczy na głowie.
Dzisiaj pomemlał naleśnika i był ryk. A lubiał je bardzo. Na kaszce z helpa z banankiem. Za to owoce wcina z checią....
Jaszczurek to jak zaczniesz prace w zawodzie to bedziesz żyla na pełnych obrotach co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 19:34
-
szpinak (nie) robi bleeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 16:07
AgaSY, mikka86, Sylka135, Aska1994, Drobinka91, KasiaLukasia, Lullaby, Casjopea, Kamsza lubią tę wiadomość
-
LidziA89 wrote:Anię wysypało chyba po brzoskwini. Ma czerwone szorstkie plamki na rączkach i nóżkach. Mam coś z tym robić czy samo przejdzie?
Jak Alę wysypuje po dyni, to ja nic nie robię, czekam i żyjemy jak zawsze. Ale nigdy nie trzymało się dłużej niż dobę.
-
Ja dałam dzisiaj Ali banana do ręki i było fajnie. Ale potem, po kilku godzinach dałam brokuła i zakrztusiła się. Zrobiła wielkie oczy i nie potrafiła złapać oddechu. No słabe to było. Obydwie się przestraszyłyśmy. Więc mam mieszane odczucia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 19:43
-
nick nieaktualny