Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Boje się, teraz juz za późno. Ćwiczą piosenkę Podsiadlo, sa juz na zaawansowanym etapie. Moze pojde jak bedzie kolejny nabór. Byl o nich nawet material w telewizji sniadaniowej. A to w domu kultury u nas na osiedlu, wiec mialabym calkiem blisko. Ale chodzą tam babki, ktore potrafią nawet śpiewać z nut, boje sie ze jestem za slaba i będę im tylko psuć.
-
nick nieaktualny33Sylwia wrote:Ja nawet nie mam pętelki i nawet nie wiem co to i po co? 😁 to był taki spontan dziś, bo już chyba miesiąc idę biegać i zawsze coś. Znowu poczułam że coś odzyskałam z przeszłości 😁
Ja mam adamex Monte delux.
https://8a.pl/petla-nadgarstkowa-climbing-technology-drag-tourWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 18:49
-
nick nieaktualnyKasiaLukasia ale ze tak centralnie do Ciebie?❤🥰
33sylwia i jeszcz jak moge cos doradzic to blokuj przednie koła i biegaj obok wózka, trzymajac go jedną reką. Z tym ze po pierwsze,musi byc w miare równo a po drugie ta pętla obowiazkowo.
Ja rozmyslalam nad wozkiem do biegania.ale szkoda mi kasy i miejsca w domu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 18:56
-
KarolaJJ wrote:KasiaLukasia ale ze tak centralnie do Ciebie?❤🥰
33sylwia i jeszcz jak moge cos doradzic to blokuj przednie koła i biegaj obok wózka, trzymajac go jedną reką. Z tym ze po pierwsze,musi byc w miare równo a po drugie ta pętla obowiazkowo.
Ja rozmyslalam nad wozkiem do biegania.ale szkoda mi kasy i miejsca w domu... -
Ja rozmyslalam nad wozkiem do biegania.ale szkoda mi kasy i miejsca w domu...W ogole straszny z niej pieszczoch. Teraz lezymy juz w ciemnościach i się cyckujemy do snu. Bardzo bardzo ją kocham. Oddalabym za nią życie w sekundę. To niesamowite że jeszcze rok temu nie było tej istotki z nami. A teraz odmienila cały moj świat.
33Sylwia, kinga27.30, Lady_Dior, Lullaby, Casjopea, Czarna_kawa, Sylka135, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Księdza nie wpuściłam, dzwonił chwilę po tym jak Wam pisałam. Nawet nie miałabym jak. 🤷♀️ no trudno 😁🙈
Sąsiadka nas usprawiedliwiła, powiedziała że nas nie ma, że wszyscy w pracy. A to nie był ksiądz proboszcz który będzie udzielał chrztu tylko jakiś ze szkoły, więc luz. 😉
A w Olka wstąpił diabeł jakiś. No tak krzyczy, wije się, cycka nie chce, nic nie chce. Chyba kolejne zęby bo nie wiem co innego...😔 znowu super noc, dziś usunęłam dopiero o 2, po 3 pobudka i potem o 6 już wstał. On też nic nie spał, co chwila słyszałam jak ziewa. Nie wiem o co chodzi. 😪
KasiaLukasia, 33Sylwia lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja rozmyslalam nad wozkiem do biegania.ale szkoda mi kasy i miejsca w domu...
No właśnie, miejsce w domu... Wszystkie te dzieciece rzeczy zajmują kupę miejsca. Pokoj Ali, chociaz teraz są w nim wyłącznie jej rzeczy, dalej wyglada trochę jak schowek. Fotel do samochodu, wozek, krzeslo do karmienia, basen z pilkami, mata, szafa i komoda i już nie ma właściwe miejsca.
-
Drobinko ale pięknie! Ukradne woersz i wyślę jeszcze specjalnie kartki, żeby go użyć.
Ps. Jeżeli to może być jakimś pocieszeniem, to u nas też noce to od kilku juz tygodni koszmar. Jestem totalnie niewyspana. Po poludniu jak zasnela to odpadlam tak mocno, ze potem nie potrafilam sie dobudzic. Ale mam głęboką nadzieję, że w końcu wróci to cudowane nocne spanie co kiedyś...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 19:25
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCasjo ja wlasnie szukam do 150 zl ale jak sa to nie na śląsku a ludzie nie chca wysyłac.
Kaisa Lukasia zazdro z buziakami i mamama. U nas ciagle tata,do wszystkich😑
Wyspał sie ksieciuniu od 18 do teraz i chyba do północy nie usnie.
Adria jak Lukasz? -
U nas zwykla infekcja
U mnie za to jest gruuubo .bylam z moim kregoslupem bo mi nie wrócil do stanu sprzed ciazy i nie moge sie wyprostowac ani wciagnac brzucha wygladam jakbym byla w 5 mies ciazy .
Noi mam rtg odcinka ledzwiowego 🙉i jakies leki zwiotczajace miesnie i sciegna bo mam napiete caly czas i dlatego -
Dzięki Karola, koła zablokowałam a ta petelke kupię na bank! Wolałabym biegać sama ale jak to mówi KasiaLukasia że jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma😁 jak 2ejde w jakąś formę bo rok ponad nie biegałam to będę szczęśliwa 😁
Drobinka piękny wierszyk!
KasiaLukasia mam tak samo! Karmie Leona i nie dowierzam ze taka istotka zmieniła wszystko i naprawiła moje serce!
Casjo weź pożycz Karoli ten wózek 😛Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 19:47