Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
To super że się udało 😁a co do księdza to nie musisz gasić świateł wystarczy nie przyjmować jak nie masz ochoty 😁
KasiaLukasia tak mi się wydawało jak tak zerklam na szybko na te książki.
My daliśmy babci ramkę ze zdjęciem i czekoladki a dziadka kubki ze zdjęciem - wyszły piękne 😁KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:Jestem 😁
Tak, kupiłam, właśnie wróciliśmy do domu.
Kupiłam dla babci i dla dziadka, plus jakieś herbaty też z dedykacją. W książkach zrobię odcisk łapki i napiszę życzenia.
Właśnie dostałam info od sąsiadki, że ksiądz dziś chodzi. 😱 A jestem sama, usypiam małego, męża nie ma, a w chałupie syf i nic nie przygotowane 🙈 chyba pogaszę światła...🤷♀️Ja teraz po prostu nie wpuszczam. Nie gasze świateł, czasem nawet otworzę drzwi jak pukaja i mówię, ze dziękuję.
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Leon dzis je co 5h i po max 3 minuty cyca 6,11,16 trochę mało chyba co?
I co z tym cycamonem bo nie wiem czy mogę dodać czy nie 😂
Sylwia a Leon ma jakies problemy z wagą? Jeżeli nie to w ogole bym się tym nie martwila. Je ile potrzebuje. Nie mam pojecia jak czesto Ala cyckuje. W ogole tego nie kontroluje, bo jest okraglutka. W dzień ssie zwykle rzadko i krotko, nadrabia nocą.33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Ja w ogóle nie otwieram ksiedzowi drzwi i tyle. W ogóle to uważam,że ludzie powinni w tym okresie przed wizytowym się zapisywać po mszy np w kościele w swojej parafii czy jak to się tam zwie , że mają ochotę gościć księdza,a tego kto się nie zapisze ksiądz nie powinien nawiedzać i było by prościej.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
KasiaLukasia wrote:No to zuch chlopak! Żaden ze mnie specjalista, ale myślę, że go nie glodzisz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Potwierdzam! Jacek uwielbia się bawić firanką. Najbardziej lubi ją straszyć 😛Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
My dopiero po obiedzie. Byliśmy na grupie muzycznej, a póżniej na długim spacerze. Jutro rano musimy Starego zawieźć na lotnisko, a potem mamy gości. Muszę posprzątać a najchętniej poszłabym spać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 16:08