Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikka, no jaki przystojniacha 🥰
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
KarolaJJ wrote:Mikka a czujesz ze w takim trybie jest Ci lepiej czy gorzej?url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Mikka86 jaki on śliczny 😍 Tak słodko śpi 😊 Ja myślę, że jeśli jest możliwość się wyrwać z domu, czy to do pracy, czy gdziekolwiek - to warto 🙂 Ja naprawdę zaczynam wariować w tym domu i już nie panuję nad emocjami 😑
KasiaLukasia dziękuję za odp. i w szoku jestem, że przy tych paru kęsach, które Zofia zjada - kupy mogły tak bardzo się zmienić 😮 No a z krzesełka dziś skorzystam-no muszę choć spróbować.
Kamsza że co❓❓❓🤯 Porypało ich ❓❓ Ja se tego nie wyobrażam.Moja by się za mleko pociąć dała i miałabym jej tyle posiłków odjąć.... No pogięło ich🤦🏼♀️ -
33Sylwia wrote:Asia pokaż dzieciaki!!!
Haha, ale bal był wczoraj, zdjęć im nie zrobiłam, bo nie byli w humorze. Monia w szatni nie chciała jednak ubrać ryjka, więc po prostu poszła ubrana na różowo, na sali jej dali głowę słonia 😂😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Kamsza, u nas lekarka stwierdziła, że 3x 180ml mm + obiadek + kanapeczki + pierś przez noc to mało 😉Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnymikka86 wrote:No to jest z jednej strony szary minky a z drugiej bawełniany różowy 🤣 kupiłam jak jeszcze w ciąży,nie wiedziałam co będzie 😛
Aska rozumiem ,ze Monika byla różowym słoniem a nie świnką😁 Tez dobre. Natura zadecydowała🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 11:12
-
nick nieaktualnyI mamy pierwsze okrążenie na nogach po łóżeczku! Do tego skumał,ze mozna obgryzać szczebelki.
No i widze, ze cos sie zaczyna rozpulchniać na gornych jedynkach. Moze wyjdą do maja🤣
Bykismy na spacerze ale zimno jak cholera. Wieje lodemSylka135 lubi tę wiadomość
-
Casjo aaaaaaa 😂😂😂😂😂😂😂 matko nie mogę no 🤣🤣🤣🤣🤣
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Kamsza wrote:Lady byłam wczoraj w consultatiebureau żeby zwazyc i zmierzyć mała. Larissa waży 7600g i ma 67cm wzrostu. Co do karmienia to nie wiem jak to jest ze mam tyle mleka ale cieszy mnie to że nie zanika tym bardziej że w październiku dostałam pierwszy okres a drugi nadszedł w styczniu także nieregularnie ale to akurat normalne jak rozmawiałam z ginekologiem. Po całej nocy potrafię ściągnąć ponad 300ml a w ciągu dnia później ok 200-250.
A co do moich pytań odnośnie karmienia mlekiem to wzięło się stąd że wczoraj dostałam informację w consultatiebureau że powinnam zacząć dawać dziecku max 1razy mleko a resztę to posiłki stałe tzn rano kromka chleba z margaryna później owoc później obiad typu zupa z dodatkiem jajka owoc i na wieczór mleko i to max 150ml 😱😱przeraziło mnie to bo jak byłam w Polsce to słyszałam zupełnie co innego.
Ja dzisiaj nocka też kiepska mała walczy prawdopodobnie z bólem brzuszka bo co przekręcę ja na brzuszek i puści bączki to spokojnie zasypia i za ok 1-2h znowu budzi się z płaczem. -
nick nieaktualny