Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mikka, męskimi rzeczami, głównie koszule, swetry, golfy, kamizelki(teść wysyła z Turcji, tam są szyte), ale w sezonie cieplejszym też są tshirty, czasem skarpetki.A Ty masz tylko damskie rzeczy?
Emma, kochana wiem co przeżywasz, bo przerobiłam to z Mirą. Hormony swoje jeszcze dokładaja i deprecha gotowa. Karmienie mieszane naprawdę jest dobrym rozwiązaniem na sam początek, a potem mm jak już będziesz gotowa. Emi kochasz najbardziej na świecie i każdy o tym wie, zrobiłaś już super robotę, teraz możesz odetchnąć i zebrać się do kupy, bo doskonale wiem jak kpi potrafi nabruzdzic w radości z macierzyństwa, ja już nerwice mialam serio,a i tak teściowa mi pomagała przez pierwsze 3 miechy więc dla ciebie szacun za ogarnianie samej i dla reszty kpi🙏👍Emma_ lubi tę wiadomość
-
Casjopea no padłam 😅
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
Czarna większość damskich ale męskimi też handluje, głównie sportowe męskie rzeczy typu bluzki, t-shirty,bluzy,dresy, jakieś swetry i dżinsy. Damski asortyment mam większy .No i jeszcze galanteria , głównie portfele i torby.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
33Sylwia wrote:Drobinka udało Ci die kupić ta książkę dla babci?
Drobinki nie ma, więc odpowiem jaTak, kupilam dwie ksiazki dla babć i fotoksiazke dla teściów. Zamówienie skladlam w poniedziałek, a ksiazki dotarly do mojej mamy i babci następnego dnia. Dla teścia zamawilam ksiazke dla dziadka na swieta i tez tak błyskawicznie zrealizowali zamowienie. Za to duzy plus. Ale mama mowi, ze dosc trudno uzupelnic taki album, więc nie wiem czy to uniwersalny prezent dla każdych dziadków. U teścia leży nieużywany.
-
Jestem 😁
Tak, kupiłam, właśnie wróciliśmy do domu.
Kupiłam dla babci i dla dziadka, plus jakieś herbaty też z dedykacją. W książkach zrobię odcisk łapki i napiszę życzenia.
Właśnie dostałam info od sąsiadki, że ksiądz dziś chodzi. 😱 A jestem sama, usypiam małego, męża nie ma, a w chałupie syf i nic nie przygotowane 🙈 chyba pogaszę światła...🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 15:56
KasiaLukasia, mikka86 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
mikka86 wrote:Czarna większość damskich ale męskimi też handluje, głównie sportowe męskie rzeczy typu bluzki, t-shirty,bluzy,dresy, jakieś swetry i dżinsy. Damski asortyment mam większy .No i jeszcze galanteria , głównie portfele i torby.
O to zawsze masz ciuchy, torebki i portfele w swoim guscie pod rękąWygodnie!