Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
anngelikamartaa wrote:Kurde właśnie, nie pomyślałam o stabilności takiego wozka🤔ale chyba spróbuję, w razie co będę jeszcze miała tego ciężkiego kloca bo jeszcze nie wiem czy go sprzedamurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Hej dziewczyny mam pytanko wprowadzilyscie już jajko do diety maluszka czy jeszcze nie?
Uff odespałam nockę mała zasnęła około 6 rano obudziła się o 7.20 na mleko i poszła spać do 9.45 😁🙂Takze chociaż trochę snu.
Kurcze już nie wiem co z tą temp u małej w dzień 37.4 także ok ale jak zbliża się wieczór automatycznie 38.2 38.3 🙄teraz pytanie czy to może być tak co wieczór bo już nie wiem czy to ten wirus czy zęby dalej🤔🤔
Ladi zakupiłaś bidon że słomka dla małej? Jak tak to jaki i jak się sprawdza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 11:48
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:To bylo pytanie. Czemu ten ,ktory masz teraz sie nie nadaje. Bo chcesz zmienic a ten Twoj ma spacerówle nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 13:39
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
33Sylwia wrote:Mikka a Twoi sąsiedzi myślą że masz córkę przez tą budę? Patrz jacy będą na wiosnę zaskoczeni jak wyjedziesz z synem 😂
U nas kiepsko dalej.33Sylwia, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMikka pobija rekordy w kupowaniu wózków 😆 w końcu kto bogatemu zabroni😉
Adria ja mam ten zestaw. Kupiłam przez neta w smyku. Wiktor na razie korzysta tylko z opcji butelkowej że smoczkiem😉 nie może zamarzyć picia z rurki. Jedyny plus tej opcji że smoczkiem, że przynajmniej mleko pije sam😉 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie, że stary chciał mnie otruć. Ja jestem z tych ludzi, którzy uwielbiają sól. Od jakiegoś czasu nic mi nie smakowało. Nawet zaczęłam myśleć, czy przypadkiem nie jestem na coś chora. I tak przez przypadek odkryłam, że mój kochany mąż kupił sól z potasem o obniżonej zawartości sodu i to cholerstwo psuło mi smak. Na szczęście już mam moja kochana drobnoziarnista sól morską 🥰
-
Jeeeeezu, ale mnie teściowa zirytowała dzisiaj!!!!! Nie wiem, czy robi to specjalnie czy nie, ale niektóre teksty zdecydowanie mogłaby sobie odpuścić!!!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Lena ma 4 wózki 🙈🙈🙈 żeby było śmiesznie 3 takie same 😜😜😜 jeden tutaj , wysłaliśmy kurierem drugi stąd żeby był w Polsce jakie było moje zdziwienie kiedy po przyjeździe do Polski okazało się że kurier nie dostarczył gondoli a w niej też była buda do spacerówki 😤😤😤😤😤😤😤 więc misieliśmy kupić trzeci 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ . Wszystkie uźywane ale transport do Polski kosztował więcej niż zapłaciłam za wózek w Polsce - zrobiłam interes życia 🙈🙈🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 15:23
mikka86, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Kamsza u nas weszło żółtko do zupek. Białka jeszcze nie wprowadziłam
Zrobiłam dzisiaj Julce tego naleśnika na mleku kokosowym i bananie. Dla mnie pycha. Urwała kawałek, wsadziła do buzi i resztę szmyrgnęła w kąt. Bardziej spodobało jej się ugniatanie. 😅 Podobnie z ziemniakami, cukinią. Wudze ewodentnie ze kawałki kompletnie jej nie odpowiadają. Za to jak np zmiksowałam ziemniaka z cukinią na papkę to wciągnęła 100ml.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!