Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
LidziA89 wrote:Chyba kupię ten wózek
https://www.bobowozki.com.pl/wozki-dzieciece/spacerowe/skladane-w-ksiazke/p/wozek-spacerowy-joie-litetrax-4-7807.php#product-description-equipment-h
Ma któraś taki? -
Emma, Jacek się tak dźwiga leżąc na plecach już dobre 3 miesiące. Jeszcze tak nie usiadł 😂 w ogóle jesteśmy trochę w tyle, bo ani nie siada, ani nie siedzi bez podparcia, pełza tylko do tyłu, obraca się głównie z pleców na brzuch (z brzucha na plecy potrafi, ale rzadko tej umiejętności używa), nie raczkuje. Przyjdzie mi jeszcze trochę poczekać 😛Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Karola, jak wszystkie jego potrzeby są spełnione (najedzony, wyspany, noszony i uwaga skupiona 100% na nim) to tak, jest spokojniejszy 😁 ale coś nie będzie na czas czy nie po jego myśli to awantura.
Tak jak już pisałam kiedyś, nie zwracam już na to uwagi więc nie piszę tu, nie analizuję i nie walczę z nim - zaakceptowałam sytuację 🙂KasiaLukasia, mikka86, 33Sylwia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Aśka Antek podobnie
Obraca się z pleców na brzuszek cały czas, z brzuszka na plecy potrafi ale w ciągu dnia może z dwa trzy razy się obróci, dźwiga się bez przerwy, siedzi sztywno ale jeszcze nie sam, podpiera się na rączkach, unosi pupe do góry ale nie pełzanie mam jakoś parcia na to żeby już tak było, ma czas. Niech trenuje 😁
Lidzia też się zastanawiam nad tym wózkiem i nad tym z kinderkraftaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 10:03
-
Jedyne co wciąż mnie gdzieś tam "boli" w środku to to, że usypiam go tylko ja, w ciagu dnia tylko na rękach śpi no i poza domem zaśnie tylko w wózku na spacerze. Autem jeździć wciąż nie lubi, choć mam nadzieję, że po wymianie fotelika będzie lepiej 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 10:38
-
Jak tak teraz patrzę na wagi niektórych wózków a tej mojej spacerówki z zestawu 3w1 to się za łeb chwytam
Moja waży 15,1kg plus teraz waga Antka jakieś 10kg🤪
To taki wózek 7-8kg to musi się prowadzić jak piórko 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 10:51
-
Ja szukam tak w granicach 9-10 kg, boję się,że te jeszcze lżejsze modele nie będą zbyt stabilne. Jeszcze do okazyjnego użytkowania ok ale na codzienne spacery myślę że mogą nie dać rady. Dlatego chcę coś tak pośrodkuurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Kurde właśnie, nie pomyślałam o stabilności takiego wozka🤔ale chyba spróbuję, w razie co będę jeszcze miała tego ciężkiego kloca bo jeszcze nie wiem czy go sprzedam