Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPolecam nalesniki na kefirze🤤
Spokojnie dziewczyny, ona tak tylko napisala. Nic mi nie jest,serio.
Emma a na spacery z psem to czemu on chodzi sam ? Wez Ty idz sama na godzinę z Emmą a on niech siedzi z Emilka.
Mi to chyba jedyne co brakuje to spokoju w chacie. Zeby coś popsprzatac w spokojuEmma_ lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:O takkkk w spokoju posprzątać chatę a nie robić wszystko po łebkach albo na raty kiedy mały przysnie ,a wtedy też nie mogę poszaleć,żeby go nie obudzić
A co do pracujących to nie wiem czy to Was pocieszy (mnie owszem), ale nasze polskie weterynaryjne guru weterynaryjne zabrało się za swój sukces po 40stce. Wcześniej wychowywała dzieci 😊 -
Właśnie się dowiedziałam, że w ten poniedziałek był Blue Monday, czyli rzekomo najgorszy dzień w roku względem samopoczucia. Także kochane nie oczekujmy, że już w czwartek będzie zajebiscie 😁😁 Ale gorzkie żale już wylane, więc najgorsze za nami 🙃
-
A kim jest ta guru? Poguglam sobie.
Ja się wstydzę przed chlopem. Troszeczkę. Żadnej z części ciała osobno, ale wszystkich razem juz takTaka jestem skromnisia.
Jeszcze mniej niż za sportem (za ktorym przypominam nie tęsknię wcale) tęsknię za perfekcyjnym sprzataniem chaty 😊😊😊 Szalone baby
-
Lullaby hasło "mój trener" może trochę jest zbyt przesadzone
To po prostu koleś, którego poznałam w fitness klubie i który prowadził tam zajęcia. Chodziłam do niego regularnie - w szczycie swojej formy codziennie. Pięknie potrafił wyrzezbic ciało. Jak miałam tylko jedną Izę to w 8 tyg po porodzie poszłam pierwszy raz na zajęcia i chodziłam raz w tygodniu aż do naszych wakacji, po których szybko okazało się, że jestem w ciąży.
Kiedyś trenowałam piłkę ręczną, ale to dawne dzieje.
Poza tym bieganie i jazda konna ❤️Lullaby lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:KasiaLukasia a nie powiem. Znam ją i tak trochę głupio mi podawać publicznie nazwisko, pomimo tego, że jest osobą publiczną 🙈🙉🙊
Nie miej mi za złe proszę 😘
Jasne, że nie mam zleZapytalam tylko z ciekawości kto jest wzorem dobrego weterynarza.
Aaa jazda konna to też sport! Uwielbiam! Chociaz jeździłam w zyciu tylko na niskich koniach. Za to duuuuzo.Konie są superowe.
-
nick nieaktualny