Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Casjopea super to napisałaś 😊😊😊
Ja też nie mam czasu dla siebie , LENKA jak znikam z pola widzenia to zaczyna płakać , muszę też z nią chodzić spać bo inaczej się budzi i płacze . Nie spędziłam z mężem żadnego wieczoru odkąd jest ta mała istotka , nie obejrzałam żadnego filmu nie mam czasu na książki - jedynie co czytam to nasz wątekale cieszę się tym czasem bo przecież nie będzie to trwało wiecznie 😜😜😜😜
-
Hesusie tak Was czytam i muszę to w końcu z siebie wykrztusic, w życiu, za żadne skarby, no przenigdy nie skumam czegoś takiego jak "brakuje mi sportu".😂 Uczucie mi nieznane i mocno podejrzane. 😂😂😂 Rozumiem tęsknotę za wolnością, podróżami, cygaretami, chlaniem po nocach. Rozumiem uciazliwy brak wyjść ze znajomymi, czasu na zabiegi upiekszajace ale kuzwa tesknoty za sportem nie pojmuję. Nienawidzę sportu.😂
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaLukasia jak ja marze o jakis super frankach. Ostatnio kupilam w szmatku piękną ale to sam plastik...Po 3 praniach popekała...Wisi poklejona taśmą na gorąco.
Szkoda mi ja wyrzucić..Kazdy kto nas odwiedza i zwraca uwage na takie rzeczy jak firanki sie nią zachwyca.
Bylam u lekarza i mam napisane w skierowaniu "poporodowe uszkodzenie podwzgórza". Takze jutro ide sie zapisac do endo, a skierowanie mam na cito -
KarolaJJ kurcze brzmi to groźnie. Mam nadzieję, że tylko tak brzmi i z Tobą jest wszystko dobrze.
Casjopea dziękuję ❤️❤️❤️ pięknie powiedziane. Nastawienie naprawdę zmienia naszą rzeczywistość. I tak usmiechałam się dzisiaj więcej do świata i słońce na chwilę wyszło zza chmur😊 Mówisz nowy rok nowa ja? A co trenowałas? Ja kiedyś biegałam na długie dystanse💞
KasiaLukasia rozumiem i Twoje hedonistyczne podejście. Jako współczesna ascetka umartwianie i ciągła pracę nad sobą mam w naturze. A moja siostra jest trochę taka jak Ty. Lubi mieć w życiu miło i wygodnie. I nic w tym złego. Nie tęsknię za piciem, imprezami, może trochę za znajomymi. Za to bardzo brakuje mi tych posportowych endorfin. Już nawet nie chodzi o wygląd. Jak się tak sportowo zajade np po bieganiu to jestem szczęśliwa 🤷😅😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 15:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie znowu napieprza lewa dolna ósemka 🙄zaraz zobaczę na znanym czy są terminy do dentysty na piątek 😒
Karola ciekawi mnie te chodzenie po suficie 🤪😆 -
nick nieaktualnyAle Emilka jest zwinna a Jacuś taki gaduła jak Wiktor. Z tym, że u nas stały repertuar tata i Dada i tak przez cały dzień 😆
Karola ja nie zmuszam jej do nocnika tylko biegam jak debil do ubikacji 😆 mi osobiście nie przeszkadzało to, że chodzi w pieluszce, ale wydawało mi się, że ona jest już gotowa. Bo co jej założyłam pieluchę to ja ściągała i wyrzucała do kosza. Także na luzie. Dobrze, że przestała sikać na kanapę 😆
Casjo zakładam jej jeszcze na noc pieluchę bo samodzielne zasypianie się poprawiło i nawet od 22 mam już czas dla siebie 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 15:53
Emma_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLullaby doskonale Cię rozumiem i jeśli masz okazję brać udział w projekcie to ja bym skorzystała. Mi się udało wkręcić w projekt i mimo, że jeszcze nie przepracowałam godziny czuję się szczęśliwsza😉 lubię być mamą ale też lubię pracować i potrzebuje chociaż paru godzin odskoczni tym bardziej, że mi nikt przy dzieciach nie pomaga. A mąż nie może zająć się dziećmi żebyś mogła chociaż raz w tygodniu pobiegać?
-
Lullaby, tez tęsknię szczególnie za spotkaniami ze znajomymi, ale też za treningami, szczególnie boksu, w ramach kardio się tak wyladowywałam😁👍ale tak jak Casjo napisała fajnie trzeba się odnaleźć tu i teraz, wierzę, że nam się uda!
Emma, a nie mówiłam! Emma już robi twerki, za chwilę ruszy😁😎pięknie to wygląda 🤩
U nas marudzenia ciąg dalszy w podwójnym wydaniu, o co chodzi nie wiem, ale chodzi mocno🙊obydwie wnoszą się na wyżyny trucia tyłka.
Aska1994, Jacek jest przesłodkim bujającym się gadułą🤩🤩🤩
Sylka135, kciuki za pozbycie się pieluchy, u nas chętne siadanie na nocnik, ale w pełnym umundurowaniu😖pieluchy nie chce ściągnąć 🧐Emma_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emma jak spojrzałam na monitorek i ujrzałam te 43 min. to od razu o Tobie pomyślałam😂😂😂 aaa ale zajefajne Emilka ćwiczy 😁 do tyłu i do przodu, do tyłu i do przodu 😁😁😁
Aska1994 no nieźle Jacek sobie pogaduje hihi 😁 Czekam aż moja córa się w końcu zechce odezwać🙄
Jaszczurek haha ja uwielbiam serek wiejski 😋 poważnie można dzieciom już dawać ❓ Jeśli tak to spróbowałabym 😋
Adria zdrówka dla Łukasza
KasiaLukasia współczuję nocki 🙄 Ja też się dziwię skąd te dzieci biorą tyle sił no i zazdroszczę im tego 😜Emma_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
33Sylwia wrote:A i na naszej jedynce zrobił się krwiaczek-nareszcie, następny etap to ząbek na wierzchu! - jeszcze z dwie nocki 😁 Kinga a co u Was z tymi krwiakami?
U nas już obie górne łajzy przebite. Teraz wychodzą i ewidentnie bolą. Jula straciła apetyt, papki tylko zimne, obecnie nic nie chce w kawałku bo mam wrażenie, że boli (jabłka i banana też już nie). No i wszystko pcha do buzi i wyrzuca z takim wyciem. Największą ulgę przynosi jej ciągnięcia wody z bidonu i jej wypluwanie. I tak trylion razy...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
Lullaby nie było najgorzej ale właśnie przypaliłam garnek gdzie gotowalam na parze młodej warzywa🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
-
Ja także nie tęsknię za żadnym sportem. Czasami brakuje mi takich spontanicznych wyjść,nie na żadne imprezy czy coś w tym stylu,tylko chodzi mi o to,że np do koleżanki na kawę albo ogólnie coś załatwić czy skoczyć na solarium, oczywiście nie mam z tym problemu, żeby zostawić małego na kilka godzin z rodzicami,ale wszystko muszę ustalać, dostosować się, nie tak jak wcześniej ,że zachciało mi się wyjść i wychodziłamurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]