Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adria, w sumie spoko, ale 230 zł za to ustrojstwo bym nie dała, wystarczy mi miska i umywalka 🤣🤪
Casjopea, zajebistego masz męża 😅 Ci to mają pomysły czasami że ja pierdole... 🤦♀️
Karola, Staszek jest normalnie debeściak 👍
Jeeeesuuuu, Julka zaczyna mieć swędziawki 😫 podczas wymiany waty normalnie odpływa jak ją drapię tyle ile wepchnę paluchy. Przed chwilą żadna pozycja jej nie pasowała, wystraszylam sie ze moze cos ją uwiera, podniosłam bodziaka i wyjęłam pieluchy i zaczęłam wymieniać i układać jeszcze raz waty. No odpływała widać że niesamowitą ulgę jej przynosiło moje gmeranie😣
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
KarolaJJ ale Stachu ma umiejętności. Jak przeciętne roczne dziecko 😁
Ja też wolę spotkanie w tygodniu 😊😊
Casjopea Twój Stary to śpi na kasie jak 33Sylwia 😅 Mistrz bicia piany z ziajki😝 się udziela przy kąpaniu. Co te chłopy mają w głowach?
Kinga27_30 biedna Julka. Ile jeszcze będzie w tym gipsie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 20:18
-
W tygodniu kiepsko, w weekend prędzej. Tomek ma kolejny napad pracoholizmu. Ale dajcie znać kiedy, zrobię wszystko, żeby być. Tylko wtedy to nie będzie spokojne spotkanie 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:W tygodniu kiepsko, w weekend prędzej. Tomek ma kolejny napad pracoholizmu. Ale dajcie znać kiedy, zrobię wszystko, żeby być. Tylko wtedy to nie będzie spokojne spotkanie 😂
-
Ha ha ha wygonimy wszystkich z galerii! 😁
Fajnie by było gdyby się udało spotkać w większym gronie, Karola by nas oprowadzała 😁 takim przewodnikiem by naszym była.
Musimy się tylko dowiedzieć gdzie będzie stacjonować wtedy Kasia ciekawa jestem jej miny jak pod blok podejdziemy 😂 -
Chciałam się jeszcze pochwalić, że Tymuś dzisiaj samodzielnie zjadł zrobione przeze mnie frytki z piekarnika. Pierwsze Kawałki za nami. Jestem wzruszona 😁😁😁
Aska1994, Casjopea, Czarna_kawa, kinga27.30, Lady_Dior, AgaSY, Emma_, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lullaby wrote:Trzymam kciuki żebyś do nas dotarła. A jak poszukiwanie garów? Chciałbym pomóc ale się nie znam. No i też sama szukam.
Postaram się. Na razie czekam na odpowiedni moment, bo mężowi się zebrało na spierdol.
A gary, szczerze mówiąc, jeszcze nie miałam jak poszukać. Nawet tutaj zerkam i czytam po łebkach.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Casjopea, stary jak każdy stary mistrz-pomysłowy Dobromir, Ziajka codziennie nowa na propsie🤣od razu niech kontener cały zamawia dla córy, co se będzie żałował chłop! Kurna chłopy to jednak są... Wpada taki jak kulfon rosnący jak gruszka na wierzbie czy Śliwa na sośnie i pomysły niez tej ziemi, a matka musi ogarnąć codzienne takie dziecowe zjawiska, heh medal z ziemniaka😁
Karola, Stachu bibliotekarz😍😍😍
Jaszczurek, współczuję podróży i starego, który nie chce odciągać glutów.
-
Witam i ja po socjalizacji. Przeżyłam. Wygladalam jak pół dupy zza krzaka, bo sąsiad uskutecznial dalej swoj niekończący się remont i budził mi ciągle dziecko, wiec nie zdążyłam totalnie nic ze sobą zrobić. Wyszlam tak jak stałam, tylko marynarkę zarzucilam na bluzkę. Bardzo efektowne zdjecia mam z tej imprezy.
Ala wniebowzieta, widać nie wdala się w matkę i lubi wyjścia do ludzi. Bawiła się z dwuletnią solenizantka az mi galy z orbit wychodziły. Wyrywaly sobie zabawki, piszczaly. No miód na me serce. Dzis nie zostala pobita.
Teraz usypiam. Dotrwala dzielnie. Zmyje z siebie zapach obcych ludzi i zara Was nadrobie.
-
Casjopea wrote:JaSzczurek ja robię na siłę. Sama. Wychodzę z założenia, że nie ma co się wielce pierdzielić i należy zrobić to szybko i sprawnie. Izabela wciąż czynnością nie jest zachwycona, podobnie jak ewentualnym kropleniem oczu, ale wie, że temat i tak jej nie ominie, więc trochę marudzi, ale poddaje się nieuchronnemu. Mikołaj jest cięższym zawodnikiem, bo walczy zawzięcie, ale po kilku dniach też już był przyzwyczajony gdy miał katar. Nie dawaj tym babolom zalegać, to nic dobrego.
Swoją drogą Iza na tyle nie lubiła wyciągania baboli, że błyskawicznie nauczyła się sama wydmuchiwać nos 😁 -
nick nieaktualny
-
Sylwia, Lullaby, całkiem ściągamy w lipcu 😣 juz jest ok, zasnęła więc drugie ułożenie wszystkiego chyba dało radę...
Zmieniamy na nowy 9 marca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 21:09
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Jaszczurek, ja eksperymenty przy nosie przeradzam w zabawę. A przedmuchuję codziennie wieczorem przed spaniem i względnie jest przyzwyczajona.
KasiaLukasia, dzielna Alusia 💪 to si3 zdziwiłaś 😁
2014.06. - start
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!