Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh, moje przekorne dziecko 😛
https://youtu.be/kG5rCpnbB9E33Sylwia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
A ja szukam krzesełka na rower i chyba już znalazłam teraz czekam na promocję 😂😂😂😂
Kasia i brawa dla nie męża! To ma być Wasza decyzja, szczerze po co chrzcić jeśli i tak nie macie w planach wychowywać Alusi w chrześcijańskiej wierzę, teściowi chodzi o statystyki... Serio nie rozumiem po co ludzie chrzczą jeśli potem i tak mają daleko do Boga (nie myślic z Kościołem) bo rozumiem sytuację jeśli ktoś chrzci bo wierzy ale nie chodzi do kościoła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 19:12
-
KasiaLukasia wrote:Wooow teść Jehowy! No tego jeszcze nie było! To witamy, witamy! Ja chodzę ze świadkami na spacery czasem. Wszystko byłoby spoko, są fajni, ale co dwa metry się zatrzymują i wyciągają telefony z elektroniczną wersją bibli z której robią mi odczyt.
Teść jest tak patologiczny że nawet świadkowie wyjebali go ze swoich kręgów, ale nie może się z tym pogodzić i cały czas mówi że koniec jest bliski i uważa się za świadkaCzarna_kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Claudisa mój Mikołaj ur 3745g 😉
AgaSY możesz odstawić Protopic od razu, wybacz, że dopiero teraz odpisuję
U nas na obiad kotlety w panierce z płatków kukurydzianych, pieczony batat i ziemniory w mundurkach. Do tego zupka jarzynowa 😁
Nie wiem do czego by się tu jeszcze odnieść tyle piszecie 😂
KasiaLukasia uśmiałam się i ja, ale i tak nikogo nie pamiętam poza Esterą (śliczne imię, w przeciwieństwie do Elwiry, którą miała być moja koleżanka, ale na szczęście ojciec się pomylił, pogubił, zdenerwował, zapomniał i dał jeszcze gorsze imię 🤦♂️) oraz chudą babą z Poznania, która ma w chacie (a raczej miała) taką samą choineczkę z biedry co ja, a jej mąż lub też niemąż, który jest lepszy niż ona sama, nosi spodnie od piżamy w kratę.
Nie załapałam się na żadne zdjęcie dzieci nowych dziewczyn poza Zuzi z gołą stopą 😓 Swoją drogą widzę, że Adria załapała trend i Łukasz, żeby był lepszy, ma obie stopy gołe, a córka lata w samych gaciach i koszulce 😂
Moje dzieci śpią, starego jeszcze nie ma, więc myślę, czy by nie zaszaleć i się szybko nie wykąpać, ale jak znam życie Mikołaj obudzi się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki i rzuci się z łóżka 🙄AgaSY lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Wooow teść Jehowy! No tego jeszcze nie było! To witamy, witamy! Ja chodzę ze świadkami na spacery czasem. Wszystko byłoby spoko, są fajni, ale co dwa metry się zatrzymują i wyciągają telefony z elektroniczną wersją bibli z której robią mi odczyt.
-
mikka86 wrote:Nie bo to są zjebane wielkie krowy i kolosy
.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:Ej ha jestem zadowolona ze swojej spacerówki z zwstawu 2w1 😁. Owszem, jest to wielka krowa i kolos ale bardzo wygodna dla Miłosza i lekka w prowadzeniu, na spacery idealna
.
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Jeśli nie mieszkasz w bloku i nie musisz jej taszczyć po schodach dwa razy dziennie to może i takMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Adria wrote:Ja nie znam zadnych
Tylko ma też przypadłość, że gada na głos sam ze sobą. Tzn z Jehową, ale ten drugi nie jest zbyt gadatliwy bo jeszcze mu nie odpowiedział.
Ja nie robię chrztu, bo nie wierzę,ale moja cała rodzina to antychrysty, więc problemu nikt nie ma.
Casjo ten w gaciach w kratkę to jeszcze nie mąż, ale w maju bierzemy potajemny ślub bez gości i informowania kogokolwiek. Jesteśmy razem 15 lat, więc to formalność. W której części poznania mieszkasz?