Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej, jak to możliwe? Co i rusz któraś z Jaworzna i ogólnie ze Śląska 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Anngelikamarta kurde tyle leków 😒 Mam nadzieję, że Antek szybko poczuje się lepiej ehhh.Duzo zdrowia dla Antka 😘
Mamy kpi miałyście sytuację, że laktator dobrze ssał a mimo to mleko nie chciało wypływać ❓ Trochę odciągnęłam jakieś 120ml.i stop po prostu 🤷🏼♀️ Raczej nie mam zatkanych kanalików, bo bym i tych 120ml nie uciągnęłam. Myślałam, że po prostu nie mam mleka ale kurde cycki jakby pełne 🤷🏼♀️ -
Ależ tu dziś wesoło.
Witam Monika!
Angelikamarta zdrowia dla Antka!
Co do wieku i ciąży to ja bym się nie zdecydowała na ciążę po 40 bo chce też po ludzku mieć spokój na emeryturze i ewentualnie wnuki bawić a nie dzieci wychowywać.
Zarezerwowałam restauracje na chrzciny 19.04 jeszcze muszę do księdza pójść ale mysle ze tu nie będzie problemu bo na kolędzie mówił że mamy sobie datę wybrać a oni chrzczą po mszy więc spoko.
Myślicie ze moje dziecko będzie w kwietniu nosiło już rozmiar 80 jak 74 teraz jest na nią dobre? Bo szukam sukienki i babki pisza ze 80 jest na roczne dziecko dobre -
Aska1994 wrote:Ej, jak to możliwe? Co i rusz któraś z Jaworzna i ogólnie ze Śląska 😂
-
LidziA89 wrote:
Myślicie ze moje dziecko będzie w kwietniu nosiło już rozmiar 80 jak 74 teraz jest na nią dobre? Bo szukam sukienki i babki pisza ze 80 jest na roczne dziecko dobre
-
Casjopea wrote:Najlepsze jest to, że dwa razy kupiłam konia ze Śląska i dwa razy zostałam nabita w butelkę.. Potem znalazłam dom na Śląsku dla bardzo wymagającego psa, po czym okazało się, że trafiłam do jakiejś kompletnie szurniętej baby, więc uciekałam stamtąd z piskiem opon i psem nadal obecnym na pokładzie. Po tym zajściu, chociaż moja rodzina pochodzi również ze Śląska, powiedziałam sobie, że nie chcę mieć z tą czarną dziurą więcej do czynienia. No i masz 😂😂😂
Dodałabym: czarną jak węgiel dziurą -
Adria wrote:Mam piekny komplet na chrzciny sukienka rozmiar 80 i bolerko komplet ze smyka kolor ecru sukienka jest z takiego materialu bawelnianego i miejscami taki przezroczysty
Pokaz zdjęcie albo wyślij mi na messengerze. -
33Sylwia wrote:O nie ja już się tu nie uzewnętrzniam 😂 koniec 😂 sorry ale to już jakiś chyba żart.
I podobnie do Lady mam cudowne życie!
Muszę przyznać, że mimo niemałej liczby mieszkańców, coś w tym jest, że swiat mały. Zawsze śmieje się z niedowierzaniem, że pół tego miasta to albo rodzina mojego męża, albo kuzyn ciotki dziadka od strony przysłowiowej dupy etc. Gdzie nie idziemy to 'a ta babka sprzedawała kiedyś telefony w salonie Orange', 'a to jest nauczycielka brata z podstawówki'. Wprowadziliśmy się na osiedle, gdzie co najmniej 10 osób coś kiedyś miało do czynienia z moim starym. Jak mieszkałam w Kato to lubiłam tą anonimowość dużego miasta, wbijajace łokcie przechodniów na Stawowej itd. Za to tutaj więcej miejsc na spacery