Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy tak piszecie o ciążach i porodach (swoja drogą, słownik podpowiedział "podróżach" 😂), ja zawsze chciałam mieć trójkę dzieci przed 30 🤦♀️
Ale wiecie co, mąż cós zaczął przebąkiwać o kolejnych dzieciach, a mi serio przemknęła myśl, że nie wiem czy będę miała siły na rodzeństwo dla Julci... Jakaś zgnuśniała i nieporadna się ostatnio czuję 🤷♀️
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
I hej Monika! Witaj wśród nas 🥰
Angelikamarta, biedny Antoś 😔 dużo siły dla Ciebie 😘Monjaktalala lubi tę wiadomość
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Monjaktalala wrote:Muszę przyznać, że mimo niemałej liczby mieszkańców, coś w tym jest, że swiat mały. Zawsze śmieje się z niedowierzaniem, że pół tego miasta to albo rodzina mojego męża, albo kuzyn ciotki dziadka od strony przysłowiowej dupy etc. Gdzie nie idziemy to 'a ta babka sprzedawała kiedyś telefony w salonie Orange', 'a to jest nauczycielka brata z podstawówki'. Wprowadziliśmy się na osiedle, gdzie co najmniej 10 osób coś kiedyś miało do czynienia z moim starym. Jak mieszkałam w Kato to lubiłam tą anonimowość dużego miasta, wbijajace łokcie przechodniów na Stawowej itd. Za to tutaj więcej miejsc na spacery
Casjo co do Twojego pytania to chciałam Wam wysłać fotę z biegania bo uśmiałam się z siebie jak wyglądam ale teraz tego nie zrobię 😂😂😂 -
Kinga, Ty jak mało kto jesteś dzielna i dajesz radę codziennie z zagipsowaną Julcią, absolutnie możesz czuć się zgnusniala, zaparszała i nieporadna, ale wiedz, że dla mnie jesteś mamuską na medal ❤️stary niech zejdzie z tej chmurki-kopulki i pomoże Ci na bieżąco, bo jest w czym, jak już ogarniecie zdrowie twoje i Julki i ty odżyjesz to dopiero niech tam się rozkręca z rodzenstwem😘
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
Kuźwa dajcie mi pozwolenie na broń🤬 Zabiłabym każdego w tym domu❗ Ten trzaska drzwiami, ten naczyniami, tamten kaszle 80x na minutę nosz kurwa już nie daję rady. 🤦🏼♀️😠🤦🏼♀️😠🤦🏼♀️😠
-
Casjopea wrote:Lullaby ponawiam pytanie 😜
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Kinga27.30 Ty nieporadna..? Zastanawiam się czy Cię zjebac czy przytulić 😁 Radzisz sobie w zaistniałej sytuacji niesamowicie, jesteś kreatywna i zaradna. Każde zdjęcie Twojego nowego patentu dla Julki pokazywałam mężowi (spoko, on tu się nie ujawni 😂) i obydwoje wykazywaliśmy wielkie uznanie wobec Ciebie. Takze rozumiem słabsze chwile, ale obiektywnie stwierdzam, że tak, dasz radę! ❤️
-
Lady_Dior wrote:Kuźwa dajcie mi pozwolenie na broń🤬 Zabiłabym każdego w tym domu❗ Ten trzaska drzwiami, ten naczyniami, tamten kaszle 80x na minutę nosz kurwa już nie daję rady. 🤦🏼♀️😠🤦🏼♀️😠🤦🏼♀️😠
-
Lady_Dior wrote:Kuźwa dajcie mi pozwolenie na broń🤬 Zabiłabym każdego w tym domu❗ Ten trzaska drzwiami, ten naczyniami, tamten kaszle 80x na minutę nosz kurwa już nie daję rady. 🤦🏼♀️😠🤦🏼♀️😠🤦🏼♀️😠
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Kurde, to poproszę najpierw zjebać A później przytulić i postawić flaszkę 🤦♀️ i deprim albo persen bo właśnie się zryczałam... jak przystało na babę nie-w-ciąży na forum bab w ciąży 👍
2014.06. - start
Casjopea wrote:Wbijaj do nas. Żłobkowa bostonka i owsiki czekają 😂
-
Ja tam nadal będę narzekać jak będę mieć na co 😅 W sumie co za różnica, czy stalkerzy się ujawnili, czy siedzieli cicho. I tak to ludzie czytają i tak. Trzeba sie z tym liczyć i pamiętać i wystarczy.👍
A że nasze nowe stalkerki zostały naszymi koleżankami po ujawnieniu zdjęć swoich pociech i historii życia, nie ma powodu do zmartwień. 😉
Ale zrobił się tu taki ruch, że nawet nie chce mi się wszystkiego dokładnie czytać po dniu nieobecności. Serio.
Kocham Was więc, te które miały zły dzień przytulam, chore czy mardudne dzieci całuję w czółko, a postępów gratuluję 👍😁
U nas szczepienie ok, trochę płakał ale szybko się uspokoił. Następnym razem idziemy chyba w 9 miesiącu albo w okolicy roczku, już nie pamiętam. Olek przybiera dobrze, mamy skierowanie na morfologię i ferrytynę żeby sprawdzić żelazo. Jak powiedziałam czy czasem nie powinien mieć zrobionej morfologii i szczególnie sprawdzić poziom żelaza bo jest dzieckiem obciążonym to nagle zbystrzały i "o tak tak, można zbadać, już wypisuję skierowanie". Mam namiary na babkę która robi to szybko i bezboleśnie więc fajnie. 🙂mikka86, Sylka135 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖