Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co? Tak sobie jechaliśmy do przedszkola, a na przystanku niedaleko nas pełno policji, jakieś specjalistyczne wozy jeszcze, autobus stoi, taśmą odgrodzone. Ponoć jakieś podejrzenie bomby w autobusie 🤐Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Jaszczurek kurde no i to jest dylemat... Niestety nie poradzę, bo jesteśmy różnymi osobami-ja już starsza baba i mi się marzyło siedzieć z dzidziusiem w domu 😛 Tzn.moglabym pracować ale w życiu nie dałabym rady nie widzieć dziecka. Ono jest jeszcze takie małe. Nie no nie ma opcji...
33Sylwia oczywiście jestem już gotowa hihi😁
Mikka86 nie nie - mam lepszą broń - nie myłam się 3 dni 😂😂😂😂😂😂😂😂😂mikka86, Czarna_kawa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:O to tak jak i ja 😁 gdzie spacerujecie 😂?
Pewnie tam gdzie Wy 😅
Jak popitalam sama to okolice Geosfery, albo wypad na rynek. Zwiedzilam już chyba wszystkie uliczki w sąsiedztwie, jak bylo cieplej to jechalam moim terenowym wozkiem w jakies polne drogi. Natomiast jak spacerujemy że starym to podjezdzamy autem na zabnik, sosine, na tzw. koparki lub jedziemy do parku na Kazimierzu w Sosnowcu (super park, jest tam nawet mini zoo) -
Pfff Lady, oplułam monitor kawą. Hahahaha. Ty obrzydlaku! Chociaż ja przywdziałam wczoraj takie majty, że moj chłop mówi, że jego stary ma identyczne. Przepierdziane białe do pępka. Sam sex. Nie wiem czemu on mnie jeszcze nie zostawił. Chyba ze strachu.
W ogole to boli mnie pierś jak cholera. Objawy charakerystyczne dla "przyduszonego cycka". Wiem nawet jak to się stało. Michanio chciał nie przerzucić sobie nad głową przez plecy jak w judo. Ale jestem tak ciężka, że tylko wyrwał mi ręce, ciało zostało na swoim miejscu, a cyckami rozplaszczyłam się mocno na jego plecach. Zabolało jakby wybuchły. I "przyduszenie" gotowe. W nocy tak mnie napieprzało, że za karę musiał spać z Alą, bo nie mogłam zasnąć na jej ulubionym boku.Casjopea lubi tę wiadomość
-
Emma_ wrote:JaSzczurek, widzę, że mamy kolejnego samca z kompleksem niepracującej żony. Czytałam już wcześniej o tych zasadach panujących w Norwegii, może źle się wyraziłam z tym dzieleniem macierzyńskiego - miałam tu na myśli bardziej zamianę ról. Czyli jak, on myśli, że całe życie będziecie niezależni finansowo?
-
Adria a gdzie mieszkasz?😂
Ej w ogole w przyszlym tyg bede kilka dni w okolicach Zbaszyna/Zbaszynka, jest ktos stamtad i chcialaby sie spotkac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 11:02