Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na mojego synka jeszcze w ciązy mówiłam Bobeł/Bobełek i do dziś tak czasem mówię
Aczkolwiek moje dziecko już cwane i mnie poprawia 'mama nie mów taaaak'
Od kilku dni mu mówimy z mężem, żeby nie mówił 'no' tylko 'tak'. Wczoraj rozmawiałam z mama na skype i mówie jej coś i 'no...' - a młody od razu - 'mama nie mów nooo'Obraca się wszystko przeciwko mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 14:08
mikka86 lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:też brałam dwa razy ,wiele lat temu, ale wtedy było jebania żeby dostać tą nieszczęsną receptę...
Ja pamiętam jak miałam 17 lat to latałam z koleżanką przez pół miasta za tym. W aptece nie chcieli jej sprzedać, bo nieletniaIle ja z nia takich akcji przeszłam - przez to mnie samej nie chciało sie szaleć
-
co do internetowych znajomości, to są one naprawdę fajne, przekonuję się o tym codziennie, bo z moim Mężem poznaliśmy się właśnie przez neta
my do brzucha mówiliśmy na samym początku Lucyfer- Mąż to wymyślił a ja podłapałampóźniej był Smerf, a teraz, jak znamy płeć, to mówimy Szymek, bo tak damy na imię synkowi
No chyba że Szymkowi nie wyrośnie siusiak to będzie Zosia
-
Umówiłam się dziś na 17 na NIFTY lub SANCO mam z lekarzem zdecydować które. Szczerze to po teście PAPPA jestem spokojna ale stwierdziliśmy z mężem że jednak zrobimy to badanie i wykluczymy więcej możliwych chorób.
-
nick nieaktualny
-
LidziA89 wrote:Umówiłam się dziś na 17 na NIFTY lub SANCO mam z lekarzem zdecydować które. Szczerze to po teście PAPPA jestem spokojna ale stwierdziliśmy z mężem że jednak zrobimy to badanie i wykluczymy więcej możliwych chorób.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
LidziA89 wrote:Umówiłam się dziś na 17 na NIFTY lub SANCO mam z lekarzem zdecydować które. Szczerze to po teście PAPPA jestem spokojna ale stwierdziliśmy z mężem że jednak zrobimy to badanie i wykluczymy więcej możliwych chorób.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:ja robiłam NiftyPro, i jestem zadowolona.
Ile czekałaś na wynik? -
Alisia wrote:Będę miała córeczkę
Odebrałam wyniki SANCO zdrowa dziewczynka
gratulacje
my do brzucha mówimy Ewkachociaż mnie to imie nie przekonuje i nawet nie wiemy czy to dziewczynka
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny