Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaja wrote:Ja nie zapomne historii tutaj na jakimś wątku kobiety, ktora wrzucala zdjecia dzieci - rzekomo miala blizniaki - a potem sie okazalo, ze to byly zdjecia jakies australijskiej chyba blogerki czy z instagrama je kradla. No masakra. Tlumaczyla sie chorobami psychicznymi. Potem niby jej facet pisal na forum o niej i ja tlumaczyl - Meksyk ;p
Co do PannyEvans, to pozar akademika byl, zgooglalam.
https://www.leicestermercury.co.uk/news/leicester-news/block-student-flats-leicester-city-2308257
Mysle, ze jest w Polsce po prostu i nie chce tracic czasu na fora. Oby wszystko bylo dobrzeurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
Trzeba myśleć pozytywnie. Może rzeczywiście ma tyle do zrobienia w Pl że nie ma czasu się odezwać. Sama wiem że jak jadę do Pl to nie mam czasu na nic:( i rzekomo jedzie się odpocząć
-
Kamsza,super wieści!
Xgirl,wszystkiego najlepszego! Żebyś dotrwała bez problemow już do końca ciąży! I nie zamartwiaj się na zapas
ze wszystkim sobie poradzić,nie jesteś sama
Sylka,no właśnie mam te same rozkminy,córa będzie miała 17 miesięcy i wydaje mi się,ze jeszcze będzie chciała sobie pojeździć w wozeczku,a z drugim to muszę szuk jakichś łatwych rozwiązań wiec chyba trzeba będzie ten podwójny zakupić.Ale jaki? Oto jest pytanie...
Dziewczyny,trzymajcie kciuki,bo może uda nam się zmienić mieszkanie na dom tzn wynająć! Byłoby cudnie,nareszcie pokój dla córy,więcej miejsca...wszystko zależy od tego czy właściciel zgodzi się na psa(bo dużo osób nie chce) i czy nam warunki umowy podpasują,czekamy na info do jutra od pośrednikaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 13:27
Kamsza, Sylka135, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Kamsza gratuluje udanej wizyty. To byly prenatalne czy zwykla kontrola?
Dziekuje jeszcze raz za mile zyczeniaJa w swoje urodziny juz dwoch lekarzy zaliczylam
Oddalam probke moczu u urologa i bylam u rodzinnego z tym moim uczuciem biegunki bez biegunki. Lekarka powiedziala, ze jesli stolec jest ok to ona nie wie co mialaby badac. Znajoma polozna powiedziala, ze to moze skurcze jelit od zmian hormonalnach no i stresu mialam sporo ostatnio a jelita potrafia szybko reagowac tak na stres. Mam nadzieje, ze to rzeczywiscie tylko to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 13:25
-
Super tu na tym forum, ciesze sie, ze jestescie
Nawet jak sie czasem poklocimy to i tak bardzo tu fajnie. Ostatnio opowiedzialam kolezance, ze jestem na takim forum i w ogole ze sobie z innymi dziewczynami gadam to ta do mnie, ze po co, ze na bank piszecie tylko glupoty i ze w internetach sami dziwni ludzie itp. Normalnie poczulam taka potrzebe bronienia was, ze jestescie fajne i nie piszecie glupot i jak ona moze haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 13:31
-
xgirl wrote:Fajnie tu na tym forum, ciesze sie, ze jestescie
Nawet jak sie czasem poklocimy to i tak bardzo tu fajnie. Ostatnio opowiedzialam kolezance, ze jestem na takim forum i w ogole ze sobie z innymi dziewczynami gadam to ta do mnie, ze po co, ze na bank piszecie tylko glupoty i ze w internetach sami dziwni ludzie itp. Normalnie poczulam taka potrzebe bronienia was, ze jestescie fajne i nie piszecie glupot i jak ona moze haha
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Fora są w porządku. Tylko trzeba z ich umiejętności/ dobroci odpowiednio korzystać. Nie przejmowac się za bardzo bo każda jest inna i żyje w innym środowisku ale miło że jako kobiety i mamy możemy się wspierać. Warto to pielęgnować ( chodź akurat ja jestem mało czynna) bo mogą być z tego znajomości na dłuższy czas. Ja Was regularnie, codziennie czytam. I bardzo często myślimy podobnie. A jeśli nie, to miło poznać czyjs punkt widzenia.SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
ale na różowej stronie nie udzielałam się praktyczne wcale, napisałam może ze trzy ,cztery posty, gównie chodziło mi o prowadzenie wykresu,chociaż też mnie to zaczęło tam wkurzać bo ovu nie wyznaczało mi dobrze owulacji,więc niedługo też miałam stamtąd spadać, no ale się udałourl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
nick nieaktualnyNie każdy kilat forum pasuje. Na niektórych zwroty : kochana,bąbelek,fasolka,brzusio i inne tego typu królują i zdecydowanie nie są to fora dla mnie. Takze potakiwanie we wszystkim i prześciganie sie w wiedzy i byciu lepszym mnie odstraszają. Ja juz wiem dlaczego tak malo osob pracujacych w zawodzie,specjalistow udziela sie na forach...ludzie takie głupoty piszą,ze mało kto to wytrzyma.
-
Mikaja, może Lilou? Zależy ile lat ma Mama?
A co do dziecka w młodym wieku, to dla mnie priorytetem było wykształcenie. Więc na studiach kompletnie odpadało, tym bardziej, że studiowałam dziennie i nie brałam pod uwagę dziecko plus praca plus zaoczne.
No i chciałam mieć też najpierw swoje mieszkanie, bo w przypadku, gdy się wyprowadzasz 200km od rodzinnego domu, to jednak ważne💙11.06.2019
💙 05.08.2021