Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lullaby kochana, dziękuję, że pytasz ❤️ Dzień intensywny, spacer, basen z Mikołajem i te sprawy
Wybór płytek do domu, opłacanie faktur, rozmowy z wykonawcami, z projektantką.. Zmęczona jestem i też zaraz idę spać
A co u Ciebie?
Sylka135 przeżyłas? -
Dzięki dziewczyny, dam znać co i jak😘
KasiaLukasia, właśnie nie wiadomo co to jest, czy zatrucie czy żółtaczka zakaźna czy coś więcej się dzieje. No on cały w strachu na oddziale, wiesz jak to facet, grób już kopie, a mama, ona w ogóle jest nerwus, więc już dostała ode mnie solidny opierdziel, że robi dramę i nekrologi wiesza zamiast usiąść i przemyśleć sprawę krok po kroku. Wzięłam ją na kanapę i zaliczyła serię pytań ode mnie po których doszła do wniosku, że musi być dobrej myśli i że pewnie mam rację. Ja obstawiam żółtaczkę mechaniczna albo zakaźna, przytrul się lekami, wątroba słaba z natury, dowalił chemikalia+grypsko i chujoza gotowa,obym miała rację.
Casjopea, Iza mistrz! Mira też ma lale z wanną i się z nią kąpie🤗 -
A'propos Mikołajów - bo była wyżej wzmianka - mój wczoraj rozwalił system. Swoją drogą jakie dzieci mają zajebiste procesy myślowe
Mówię mojemu przy kolacji, że może uda mi się mieć pracę z domu więc będę pracowała, jak on będzie w przedszkolu, a Hanką zajmie się babcia albo tata...
popatrzył na nie poważny i stwierdził:
- a jak się Hanka zrzyga, to babcia ją wytrze
eee.... no tak 😂😂😂kinga27.30, 33Sylwia, Lullaby, Aska1994, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Ja też przeoczylam! Ale jajca.
Casjopea to najslodsze zdjecie jakie bylo tu kiedykolwiek dodane. Absolutnie mnie rozczuliloDzieci są cudowne.
Emma oplulam spiace dziecko!Niestety pryszcze wychodzą mi na polikach. Wąsy nie dadzą rady ich całkiem przykryć. Cała nadzieja w bokobrodach.
JaSzczurek, Casjopea, Claudissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Casjopea wrote:Lullaby kochana, dziękuję, że pytasz ❤️ Dzień intensywny, spacer, basen z Mikołajem i te sprawy
Wybór płytek do domu, opłacanie faktur, rozmowy z wykonawcami, z projektantką.. Zmęczona jestem i też zaraz idę spać
A co u Ciebie?
Sylka135 przeżyłas?33Sylwia, Czarna_kawa, Casjopea, kinga27.30, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:A wiesz Kasiu, że miałam podobnie? Nigdy nie miałam problemów z cerą, a po pierwszej ciąży zaczęło mnie wysypywać. Podobno jest coś takiego jak trądzik dorosłych, a przyczyna to niby stres lub nieodpowiednia dieta. Ale teraz odżywiam się chusteczkowo, a cerę mam ładną. Nie widzę więc zalezności.
No średnio to pocieszająceNie jest jeszcze jakoś bardzo źle, wciąż da się rozpoznać rysy twarzy, ale widzę, że coś się dzieje. Nie mam jeszcze okresu, mam cichą nadzieję, że to może jakiś zwiastun...
-
Czarna kawa przytulam do mojego pokaźnego cyca. Trzymam kciuki, żeby partnerowi mamy się poprawiło. Dobrze, że mama jest u Ciebie i ja tak dzielnie wspierasz😘😘😘
Casjopea Iza jest zabójcza. No cudowności.
Ja też to przeoczyłam. Ale jaja, że nawet na tym samym osiedlu. No jakie na to są szanse w ogóle? Świat jest mały.