Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Claudissa wrote:Jak to wygląda ? Miałaś usg, po czym to stwierdzono ?
Tak, usg piersi, badanie polegało na tym, że lekarz przesuwal słuchawkę aparatu usg (czy jak to tam można nazwać) centymetr po centymetrze w kierunku sutka. Sprawdzał też węzły chłonne, które jak się okazało również mogą być powiększone podczas kp. Pokazał mi nawet kanaliki mleczne na monitorze, a ja potakiwalam 'aha, aha'chociaz za cholerę nie widziałam nic a nic 😁Claudissa lubi tę wiadomość
-
To ja miałam 14 września 2018, pierwszy test zrobiłam 23 października, drugi następnego dnia😁
Kurde, wydaje się jakby to było tak niedawno -
Monjaktalala wrote:Tak, usg piersi, badanie polegało na tym, że lekarz przesuwal słuchawkę aparatu usg (czy jak to tam można nazwać) centymetr po centymetrze w kierunku sutka. Sprawdzał też węzły chłonne, które jak się okazało również mogą być powiększone podczas kp. Pokazał mi nawet kanaliki mleczne na monitorze, a ja potakiwalam 'aha, aha'chociaz za cholerę nie widziałam nic a nic 😁
podobno ten, który jutro będzie mi robił usg jest dobrym lekarzem, więc myślę, że się przyłoży.
-
oliwka33 wrote:no tylko mnie pobił a miał inna suke i zrobił jej dwoje dzieci ciężki temat.... jeszcze jak się rozwodziliśmy to ona była w ciąży już z nim i załatwił sobie tez rozwód kościelny .... skrzywdził mnie bardzo. Ale teraz mam dobrego faceta i cudowne dzieci i kota i jest fajnie. Tylko ze zmeczona. Przepraszam ze przeklinamurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Oliwka33 przykro mi że takie coś Cię spotkało..
Ale tak jak mikka pisze całe szczęście że wszystko się ułożyło i to najważniejsze ❤️ -
oliwka33 wrote:Dzieki dziewczyny teraz mam w porzadku zycie spokojne. A ja nadal nie kumam o co chodzi z kamerka
myslalam najpierw ze Iza zjadła Kinder niespodziankę, ze mnie debil
Casjo zrobila zdjecie kamerki, przez ktora widzi młodą w łóżku - mala spi z lalką, ktora ma wannę i widać tam wannę w kamerze