Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikka ja też nie wiedziałam, gdzie szukać, więc przez znanylekarz.pl i o
Nie mogę się ogarnąć w tej Polsce jeśli chodzi o lekarzy. Dopiero 3 tygodnie temu dzieci zarejestrowałam w przychodni. Ja i mąż nadal jesteśmy w starych przychodniachOn w innym mieście
Muszę i nam deklaracje iść wypisać. -
LidziA89 wrote:Ja! ja! wybierz mnie!
Oczywiście żartuję ale angelikamarta długo bym się nie zastanawiała na twoim miejscu. Walizkę już masz od Casjo ja mogę pomóc Ci się spakować 😉JaSzczurek, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
Lullaby, dobrze, że miałaś chwilę dla siebie, nawet jeśli to było szykowanie się na wojnę z koronogównem👍
Ja mam jakiś chujday, partner mojej mamy trafił do szpitala, na cito, słabe wyniki wątroby i pogorszylo się w przeciągu paru godzin, ładują w niego kroplówki, żeby bilirubina spadła. Jutro więcej badań, bo póki co wątroba powiększona i tyle wiemy. Mamę mam przy sobie więc chociaż nie siedzi sama i dziewczynki jej skutecznie udciagaja uwagę od zmartwienia. -
JaSzczurek wrote:No mówię serio. Szczegóły do ustalenia, ale jestem dobrym człowiekiem i jestem w stanie docenić kogoś kto dobrze się zajmie moim dzieckiem :DD
JaSzczurek, anngelikamartaa, Lullaby lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Ale ja robiłam zakupy do sklepu. Ksaweremu kupiłam 5 par rajtek bo już wszystkie miał zmechacone.
LidziA89, Emma_, anngelikamartaa, mikka86, Czarna_kawa, Lullaby, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
cześć ja już chyba bede miala wieczór dla siebie i pije herbate z pokrzywy. Adaś wykąpany spi , zmęczona jestem dzisiaj bardzo, mama była dziś u mnie i mnie opierdoliła za burdel
w domu ale nie wiem jaki ja mam miec pożadek jak wszysscy bałaganią z kotem a ja jedna to sprzątać
A tak to jeszcze napisze o sobie ja rocznik 79 a moj stary 74 jestesmy po rozwodach ale w poprzednich zwiazkach nie było dzieci .
-
Claudissa wrote:O, ja też mam wkrótce usg piersi, jutro.. i mam stresa, bo wyczułam guzka :x
Claudissa, nie martw się, może to byc powiększony gruczoł mleczny. Też wyczulam coś 2 miesiące temu i byłam na usg, na szczęście czysto. Trzymam kciuki.Claudissa lubi tę wiadomość
-
oliwka33 wrote:cześć ja już chyba bede miala wieczór dla siebie i pije herbate z pokrzywy. Adaś wykąpany spi , zmęczona jestem dzisiaj bardzo, mama była dziś u mnie i mnie opierdoliła za burdel
w domu ale nie wiem jaki ja mam miec pożadek jak wszysscy bałaganią z kotem a ja jedna to sprzątać
A tak to jeszcze napisze o sobie ja rocznik 79 a moj stary 74 jestesmy po rozwodach ale w poprzednich zwiazkach nie było dzieci .
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
oliwka33 wrote:cześć ja już chyba bede miala wieczór dla siebie i pije herbate z pokrzywy. Adaś wykąpany spi , zmęczona jestem dzisiaj bardzo, mama była dziś u mnie i mnie opierdoliła za burdel
Olej to. Niech mama pomoże sprzątać jak tak bardzo jej to przeszkadza.
-
Jeju Czarna kawa, oby wszystko było dobrze .. 🤞🤞🤞
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
haha Mika z pierwszym mężem byłam 3 miesiące, to był debil, głupota... większa historia. a później byłam w związku z innym facetem trochę starszym ode mnie. A mój miał zonę z 10 lat ale rozstali sie bo niby pracy nie miała sama nie wiem , mój jest pozadny i zapewnił jej start we Francji tam ona wyjechała i ma innego meża .Poznalismy sie na sympatii po 2 miesiacach zamieszkalam u niego i zrobił mi Oliwkę. tak pisze moze juz jak poj. ale z poprzednim nie moglam zajsc w ciaze i myslalam ze dzieci nie będę miała. Nie wiem czy zrozumiecie co pisze