Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecko całą noc nie jadło 😱 jak usnął o 20, tak obudził się po 6 dopiero na pierś. No szok.
A propo, wasze dzieci też mają podobnie ?
Że w nocy śpią w przeróżnych pozycjach, śmiesznych, dziwnych ? 😄 ale za to w dzień jak ma drzemkę to śpi jedynie na plecach, a w nocy no chyba w każdej pozycji 😁 -
nick nieaktualny
-
ja nie spie juz od dawna bo gdzie ja bym mogła spac sto razy w nocy skopana i wytargane włosy, stary do mnie w nocy ze dziecko głodne fajnie. nie ja juz od 7 na nogach a oni sobie spia, tzn oliwka i stary spia a ja sie mecze z adasiem bo mu nic nie pasuje.
-
My też wstaliśmy 7.20 i garujemy w łóżku cały czas 😁 mała się turla i klaszczę w rączki 🙂 a ja wypoczywam ile się da 😁
Moja śpi przeważnie na brzuszku choć i tak sie kręci w nocy
Karola ci jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 08:16
-
Czy tylko ja mam taki problem ze jak pisze oliwka 33 to wydaje mi się że to mikka86 bo ma poodobne zdjęcie Ksawerego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 08:19
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Hejka 🙂
Karola, nie złość się 😙
KasiaLukasia, ale biednemu chłopu zgotowałaś pobudkę 🙈 jednak w 100% rozumiem, jak zdradził (nawet we śnie) to należało mu się! 😁
Też tak robię. A jak mam mega realistyczny zły sen, to po przebudzeniu zawsze jestem na swojego zła albo obrażona, zawsze musi minąć chwila zanim wrócę na właściwy tor 🤷🏻♀️
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖