Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eluska wrote:Dziewczyny gratuleje wizyt
A ja trochę z innej bezki ! Od pon w lidlu będą body dziecięce z lupilu za 5 zł !!!! I inne mega tanie rzeczyzobaczcie sobie w gazetce
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:Mam dziure pomiedzy komorami. Ogolnie jest to raczej dziurka niz dziura i ogolnie jest ok ale porod to mega wysilek i nie wiem jak to bedzie.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Tez mialam po narodzinach operacje na serce. Cos tam sie nie zamknelo co sie samo powinno i musieli operacyjnie to zalatwic. Ach trudno, co bedzie to bedzie, CC tez moze byc, co mam zrobic.
Ja jescze NIC dla dziecka nie mam, masakrana poczatku ciazy musialam sie hamowac zeby nie leciec na zakupy a teraz mi sie nie chce
Ale do konca kwietnia chce miec juz wszystko.
-
ines. wrote:czyli dzisiaj kolejny dzień dobrych wieści
cudownie oby tak do końca
gratulacje Drobinka (wpisałam synka na listejak coś bedziemy zmieniać
), Alisia i Mikka.
Dzięki, to jeszcze zmień kochana datę, bo termin mam na 19 lipca
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
xgirl wrote:Tez mialam po narodzinach operacje na serce. Cos tam sie nie zamknelo co sie samo powinno i musieli operacyjnie to zalatwic. Ach trudno, co bedzie to bedzie, CC tez moze byc, co mam zrobic.
Ja jescze NIC dla dziecka nie mam, masakrana poczatku ciazy musialam sie hamowac zeby nie leciec na zakupy a teraz mi sie nie chce
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
xgirl wrote:Tez mialam po narodzinach operacje na serce. Cos tam sie nie zamknelo co sie samo powinno i musieli operacyjnie to zalatwic. Ach trudno, co bedzie to bedzie, CC tez moze byc, co mam zrobic.
Xgirl na zakupy jest jeszcze sporo czasu. Narazie to kupndla siebie poduchę ciążowa i ubrania
Z wyprawka to coś się obawiam ze będę do maja odkładać, przed przeprowadzka nie mam gdzie tego trzymać...Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Ja też mam na razie tylko poduchę i kupiłam dwie sukienki.
No i skorzystałam z dwóch okazji: pierwsza to zakupiłam gondolę do wózka od Pani, co akurat sprzedawała i mam za połowe ceny i ubranka od mamyginekolog (te 90stopni)
Także jeszcze spacerówka mi została, ale nie możemy dojść z mężem co do koloruAlxawl lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ze spacerówka to w ogóle poczekaj
wcześniej jak za rok Ci nie będzie potrzebna a możesz znacznie zmienić spojrzenie
A przy okazji jak jestesmy w temacie wyprawki polecam aplikacje na telefon znajomego- wyprawka dla noworodka, stworzył jak miał dziecię w drodze i ma branie i same dobre oceny
Eluska lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm widze na stronie mojej ubezpieczalni, ze przejmuja koszty tych 3 duzych badan i trzeba tylko im rachunek wyslac. Brzmi dobrze
Ale powiem wam nawet jesli nie to w dupie mam.. wole zaplacic i wiedziec. -
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:JA PIERDYKAM jaki drogie te badania polowkowe!!!!!!!!!!! Ile placicie w PL?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 15:32
-
nick nieaktualny
-
W pierwszej ciąży najpierw obkupilam siebie. Większe staniki, gacie pod same cycki, piżamy, koszule nocne, kosmetyki, kilka ubrań. Te atrakcje typu wielgachne podpachy to przed samym porodem.
A potem rzeczy dla młodej i na końcu wózek żeby gwarancja nie leciała.
Ja myślę o całej wyprawce to kupię wiadomo kosmetyki, troszkę ubrań, może bujaczek babybjorn i matę tiny love. Cała reszte mam. Wózki, pieluchy tetrowe i flanelowe, laktator, łóżeczko, pościel, przewijak.
Ooo komode na szmaty młodego kupięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 15:32