Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Po dzisiejszej wizycie dołączam do grona mam córeczek
Choć lekarz mówił, że to jeszcze nie takie na 100% pewne, że na kolejnym USG już dobrze będzie wszystko tam widać
Eluska, Kajtolo, LidziA89, Sylka135, mikka86, mikaja, Alrauna1987, kinga27.30, Czarna_kawa, ines. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie lekarz mówil tak. Co Pani chciałaby mec? Ja : a synka
a on to będzie mieć Pani córeczkę tak na 99 procent. Ja zonk a on mówi nie nie jednak to się już nie podniesie ! Z takim obrazem to nawet na 100. Zobaczymy co powie na połówkowych haha
Alxawl lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Jest tu jeszcze ktos poza mna kto nie wie co bedzie miec?
16.01 masz wizytę to się pewnie już czegoś dowiesz. Na takim etapie to wcale się nie musi potwierdzić więc ja w głębi duszy cały czas czuje ze to chłopak a za dwa tyg się zobaczy kto miał rację. -
Ja liczę, że jutro na wizycie się dowiem, jakiej płci jest lokator. Póki co dla mnie to jest Konrad i już
Co do ciuszków, to ja się zaopatrzę w większą ilość, bo moje dzieci miały tendencje do ulewania, więc i teraz niczego innego się nie spodziewamZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:Jest tu jeszcze ktos poza mna kto nie wie co bedzie miec?url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
A ja chyba właśnie wybrałam wózek
Anex Sport.Pojedziemy jeszcze do sklepu zobaczyć jak się nim jeździ itp. No i na pewno poczekamy z jego zakupem jak najdłużej się da. Zastanawiamy się jeszcze nad kolorem.
-
Aska1994 wrote:Ja liczę, że jutro na wizycie się dowiem, jakiej płci jest lokator. Póki co dla mnie to jest Konrad i już
Co do ciuszków, to ja się zaopatrzę w większą ilość, bo moje dzieci miały tendencje do ulewania, więc i teraz niczego innego się nie spodziewamAska1994 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Uff, urok posiadania starszych dzieci. Niezależnie od pogody trzeba je odprowadzać do przedszkola. Samo dotarcie na przystanek graniczy z cudem, bo mocno pod górkę i, jak to wiejska boczna droga, nie odśnieżona. A nasypało fest! Wózek nie jechał, w zasadzie zachowywał się jak sanki... myślałam, że padnę zanim dotrę z córką na przystanek. Potem chwila odpoczynku w autobusie i znowu pod górkę do przedszkola. Tu z kolei ślisko jak diabli... Nie wiem, co gorsze. Tarmoszenie wózka czy noszenie 13kg przez jakieś 2km...Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Ja dziś byłam u położnej. Wyszłam na maksa wkurzona - delikatnie to ujmując
Nasiedziałam się 35 minut w poczekalni z chorymi ludźmi tylko po to, żeby mi zmierzyła ciśnienie i zbadała mocz paskiem. Nawet detektora do ręki nie wzięła. Pytałam o wyniki tarczycy, to oczywiście szpital im nie przesłał. Wkurw i tyle.
Co innego, jak mam wizyty w szpitalu, gdzie jestem typowo z ciężarnymi kobietami, a co innego w przychodni pełnej chorych ludzi**uj by ich strzelił czasem...
-
nick nieaktualny