Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ines. wrote:Ze spacerówka to w ogóle poczekaj
wcześniej jak za rok Ci nie będzie potrzebna a możesz znacznie zmienić spojrzenie
A przy okazji jak jestesmy w temacie wyprawki polecam aplikacje na telefon znajomego- wyprawka dla noworodka, stworzył jak miał dziecię w drodze i ma branie i same dobre oceny
Tym bardziej, że pstaram się (tak jak z gondolą) znaleźć okazję na olx.
Ja kupuję cybexa miosa, to jest lekki wózek, a spacerówka rozkłada się na płasko więc moźe przydać się szybciej💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
No to fajnie oby tak zostalo bo mi już w trakcie posiadania dziecka się totalnie wszystko zmieniło tzn jakoś ogarnelam bardziej temat i chciałam później zupełnie inne rzeczy.
U mnie połówkowe 300 zł z fotkami i płyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 16:13
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
co do wyprawki to ja co jestem w galerii to kupuję jakieś ubranko, dziś to samo
i podostawaliśmy trochę na gwiazdkę, a tak fest to myślę gdzieś od lutego-marca weźmiemy się za szykowanie wszystkiego
dla siebie za to musisłam dwie pary spodni już kupić i staniki bo w to się nie mieszczę, reszta jeszcze jest spokoi Mąż chce mi kupić poduszke do spania
-
Znalazlam placowke, ktotra specjalizuje sie tylko tymi glownymi badaniami i tam kosztuje badanie 100e mniej i tam sie zapisalam. Babka zapisala mnie na 3.4 bo lekarze tam wola zeby przyjsc pozniej niz wczesinej, zesram sie do tego czasu
W ogole ide tam z tesciowa. Moj maz nie przepada za tymi wizytami. Ja tego nie rozumiem ale nie chce go zmuszac. A tesciowa az wrzasnela do sluchawki z zachwytu jak sie jej spytalam czy mialaby ochote pojsc ze mnaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 16:30
-
xgirl wrote:O CO CHODZI Z TA PODUSZKA? JUZ KTORYS RAZ TU CZYTAM.
taka poduche w kształcie C albo u która sobie wkładasz między nogi, pod brzuch czy jak tam Ci wygodnie
Stefan robi dobrze!
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:A to taka, ktora pomaga tez przy karmieniu?
Do karmienia są mniejsze ale tej też można używać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 16:37
-
xgirl wrote:Tak Stefan robi najlepiej! Stefan ma na imie tez moj maz. KUPUJE hahahah
Ale trafiłam
fakt! Stefan jest super!
xgirl lubi tę wiadomość
-
Xgirl,widzę,ze tesciowa odżyła po wiadomości o bobasie
i dobrze,może będziesz w niej miała jednak wsparcie
Stefan rządzi :p popłakałam się ze śmiechu
P.S.tez mam taka poduchę i naprawdę robi dobrze!
xgirl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patrycja28 wrote:wiadomo że rodzina się cieszy, to normalne
Eluska, aaa fakt! Mam ja. Dzieki