Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola jeszcze ostatnie pytanie. jakbys nazwal osobe co nie radzi sobie z porzadkiem w domu burdel sama robi a po paru dniach od takiego epizodu wyzywa mieszkańców ze robią bałagan i sa syfiarzami. Gdzie jej ie przeszkadza smietnik a za 3 4 dni przeszkadza
-
nick nieaktualny
-
Alisia wrote:Niestety prowokacja jajka się nie powiodła - Lena ma plamki na ciele 😭😭😭😭😭😭😭😭😭Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Drobinka91 wrote:JaSzczurek jak tam się czujesz? Podjęłaś już decyzję? 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 13:00
-
Dziewczyny, mam gówniane pytanie. Miki od wczoraj robi bardzo rzadkie, zielonkawe kupy + było ich już z 5, 6, podczas gdy zazwyczaj mamy max. 2. Jest w wyśmienitym humorze, nie ma żadnych inych objawów, więc wykluczam chorobę.
Z nowości w diecie pojawiła się kaszka glutenowa - czy któraś z Was miała może podobną reakcję na gluten u dzieciaka? Nie wydaje mi się, że to nietolerancja, co najwyżej brak gotowości organizmu.
Zastanawiam się jeszcze czy to może zęby..? 🤔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonjaktalala wrote:Dziewczyny, mam gówniane pytanie. Miki od wczoraj robi bardzo rzadkie, zielonkawe kupy + było ich już z 5, 6, podczas gdy zazwyczaj mamy max. 2. Jest w wyśmienitym humorze, nie ma żadnych inych objawów, więc wykluczam chorobę.
Z nowości w diecie pojawiła się kaszka glutenowa - czy któraś z Was miała może podobną reakcję na gluten u dzieciaka? Nie wydaje mi się, że to nietolerancja, co najwyżej brak gotowości organizmu.
Zastanawiam się jeszcze czy to może zęby..? 🤔 -
oliwka33 wrote:no to zła informacja dla mnie, a jak to przechodzi na wnuki ?
Wtrące się troszkę.Z tego co mi wiadomo schizofrenia dziedziczy się skośnie np.jest rodzeństwo chłopiec i dziewczynka i chłopiec choruje a dziewczynka zdrowa to dzieci chłopca będą zdrowe,a choroba zaatakuje dzieci dziewczynki itd.Jeśli osoba chora jest jedynakiem to co drugie pokolenie chore. -
nick nieaktualnyMonjaktalala wrote:A czy potem się ustabilizowalo? Zrobiłaś jakaś przerwę w podawaniu tego typu produktów?
-
nick nieaktualny