Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola jeszcze ostatnie pytanie. jakbys nazwal osobe co nie radzi sobie z porzadkiem w domu burdel sama robi a po paru dniach od takiego epizodu wyzywa mieszkańców ze robią bałagan i sa syfiarzami. Gdzie jej ie przeszkadza smietnik a za 3 4 dni przeszkadza
-
nick nieaktualny
-
O nie, współczuję 😔. Ale poczekaj do roczku, powinno przejść 😉. Ja wczoraj zjadłam sałatkę z majonezem, narazie Miloszowi się nie pogorszyło. Ale przed podaniem jajka jemu sram po gaciach... Leon mi po żółtku aż wymiotował 🙄Alisia wrote:Niestety prowokacja jajka się nie powiodła - Lena ma plamki na ciele 😭😭😭😭😭😭😭😭😭Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
13-ego mam rozmowę. Na razie plan byłby taki (choć nie do końca jeszcze obgadany ze Starym), że umawiam się na zaczęcie w czerwcu. Biorę Toma. Stary wraca do pracy od pon do czw, w piątki bierze tacierzyńskie i dojeżdża do nas, raz my, raz on. W czerwcu moja mama/babcia pilnuje Toma kiedy ja jestem w pracy. W lipcu Stary ma urlop. W sierpniu już przedszkole i albo moja mama znowu przyjedzie na czas adaptacji, albo ja wezmę 2 tygodnie urlopu. Za rok robimy dziecko. Pracuję do końca ciąży. Idę na macierzyńskie. Albo za dwa lata rezygnuje.Drobinka91 wrote:JaSzczurek jak tam się czujesz? Podjęłaś już decyzję? 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 13:00
-
Dziewczyny, mam gówniane pytanie. Miki od wczoraj robi bardzo rzadkie, zielonkawe kupy + było ich już z 5, 6, podczas gdy zazwyczaj mamy max. 2. Jest w wyśmienitym humorze, nie ma żadnych inych objawów, więc wykluczam chorobę.
Z nowości w diecie pojawiła się kaszka glutenowa - czy któraś z Was miała może podobną reakcję na gluten u dzieciaka? Nie wydaje mi się, że to nietolerancja, co najwyżej brak gotowości organizmu.
Zastanawiam się jeszcze czy to może zęby..? 🤔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStachu tak miał po pierwszych porcjach glutenu. Zielone,rzadkie,śmierdzące na kwaśno kupy . Później poszlo w zapraciaMonjaktalala wrote:Dziewczyny, mam gówniane pytanie. Miki od wczoraj robi bardzo rzadkie, zielonkawe kupy + było ich już z 5, 6, podczas gdy zazwyczaj mamy max. 2. Jest w wyśmienitym humorze, nie ma żadnych inych objawów, więc wykluczam chorobę.
Z nowości w diecie pojawiła się kaszka glutenowa - czy któraś z Was miała może podobną reakcję na gluten u dzieciaka? Nie wydaje mi się, że to nietolerancja, co najwyżej brak gotowości organizmu.
Zastanawiam się jeszcze czy to może zęby..? 🤔 -
oliwka33 wrote:no to zła informacja dla mnie, a jak to przechodzi na wnuki ?
Wtrące się troszkę.Z tego co mi wiadomo schizofrenia dziedziczy się skośnie np.jest rodzeństwo chłopiec i dziewczynka i chłopiec choruje a dziewczynka zdrowa to dzieci chłopca będą zdrowe,a choroba zaatakuje dzieci dziewczynki itd.Jeśli osoba chora jest jedynakiem to co drugie pokolenie chore. -
nick nieaktualnyMiał przerwe ok 2 tyg. Po tym.czasie jak mu podalam kaszke to juz nie bylo tyle kup ale nadal zielone.były. ale juz kontynuowałam podawanie i przeszłoMonjaktalala wrote:A czy potem się ustabilizowalo? Zrobiłaś jakaś przerwę w podawaniu tego typu produktów?
-
nick nieaktualny

karola