Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka91 wrote:Kasia, jak minęła podróż? 🙂
Współczuję atmosfery. Coś nawywijał czy po prostu mówisz o nim ogólnie?
Średniawo. Ala plakala pół drogi. Byla już tak zmęczona koszmarna nocą, że nie bardzo potrafila zasnąć. W końcu przysnela na jakąś godzinę, ale raczej nie była w sosie. Wigor odzyskala dopiero po popoludniowej drzemce.
Moj ojciec to jak wiecie dramat. Nie dość, że nigdy nie dal dziecku nawet glupiej grzechotki czy kuzwa, nie wiem, glupiego chrupka, no totalnie nic, to jeszcze ledwo co pamieta jej imię. Ale lazi za mną i pieprzy jak dzieci to największy skarb. Pięć minut po moim wejściu do domu, jeszcze byłysmy w kurtkach, zaczął nadupiac o swoich odsetkach w banku, że coś tam mam przeczytać i zalatwic, dziecko płacze, ja mam plecak i lupine w reku. No ja pierdole, egoistyczny dupek. Tylko ON sie liczy. ON musi byc w centrum uwagi. Potem zapytal gdzie jest Michal i czy juz się rozstalismy, ze nie przyjezdza. (Yyy chodzi do pracy?!) Oraz czy stracilam juz prace, bo caly czas siedzę w domu. Czarę goryczy przelalo, jak wymyslil ze trzeba Ali kupic wózek, żeby mogl chodzic z nią na spacery (chyba kpi, ze go puszczę gdziekolwiek samego z moim dzieckiem!) I poszedl do mojej biednej mamy, ze ma dac połowę kasy, bo tak jest sprawiedliwie. Krew mnie zalała. Ja mam naprawdę krotki lont. Para mi poszła uszami, mama mnie jakoś uspokoila. To ona utrzymywala nas cale zycie, pomaga nam jak może, a ten dziad (bogaty dziad!) bedzie jeszcze wyciagac od niej kase? Jak ma być wszystko pol na pol to wisi jej z kilkaset tysiecy za nasze utrzymanieKupię sama ten wozek, niech sobie w dupe wsadzi swoją kasę. Na szczescie usypialam Alicje jak z tym wyskoczyl. Potem już się nic nie odzywal na ten temat. Inna sprawa, ze nie wiem po co w ogóle się do mnie odzywa. Nigdy nic nas nie łączyło. Po co to całe udawanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 20:13
-
Emma pewnie Adii chodzi o taki specyficzny mało przyjemny psi zapach np po kąpieli albo po spacerze na deszczu. Też tego nie lubię ale to nie zmienia mojej miłości do psów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 20:17
oliwka33 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Casjopea wrote:Uwaga, ogłoszenie parafialne. Od jutra się odchudzam 🐷
Ciekawe z czego? Z 5 miesiąca? Tez bym się po odchudzała ale nie mam czasu ćwiczenia muszą wystarczyć 😁 -
Casjopea wrote:Uwaga, ogłoszenie parafialne. Od jutra się odchudzam 🐷
-
Macie jakieś fajne albumy dla dzieci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 20:37
-
Ja mówię serio Casjopea 😁 Najpierw miałam zacząć w 1wszym dniu postu-nie wyszło. Potem drugie podejście dziś bo tak fajnie 1wszego marca ale u koleżanki najadlam się słodkiego. Jutro jest poniedziałek to może się uda 😜
KasiaLukasia współczuję takiego ojca, wiem co czujesz bo mam podobnie choć trochę inaczej ehhh... Szkoda słów na takich -
Ja miałam w poście nie jeść słodyczy a dziś miałam taką chcice na czekolade ze nawet w ciąży tak nie miała. Zjadłam oczywiście nie jedna kostkę ale całą tabliczkę 🤦♀️
-
Lady jaki post, ja nie doczytałam bo ciężko u mnie z ogarnięciem się. Jeszcze oliwka sobie simimy wymyslila A tel gdzieś mi wpadł Ja jestem fanką postu Ewy Dąbrowskiej, fajna sprawa. Chciałabym znów popościc ale nie moge bo karmie piersią i nie chce toksyn dać dziecku poprzez oczyszczanie. Ale byłam na tym poscie z 3 razy i fajnie schudłam.
-
Leniova, Phyllis, dzięki za podpowiedź w sprawie pieluch. Dalej testujemy!
Karola, w sumie też dobry pomysł z tym ręczniczkiem z ikea i majtami , moja to szczurzy, ale może to dla niej będzie jakieś rozwiązanie na trochę.
Gratuluję Emilce i Mikiemu, baloniki dla was za takie nowe umiejętności 🎈🎈🎈
KasiaLukasia, jestem kochana, ale nie wiem w co ręce włożyć. Mira ma etap ząbkowania level hard. Wychodzą jej dolne żeby sztuk 2 albo 3,cos już się tam przebiło, ale jest bardzo nieznośna i nic jej pół dnia nie pasuje💀Ada daje popalić w nocy przez ćwiczenie twerków więc chodzę jak pijany zająć w kapuście 😴 za niedługo to chyba jej muzykę puszcze po nocy, żeby chociaż miała jakiś rytm z tym ćwiczeniem 🤡 -
LidziA ooo już nie czuję się samotna w zamiłowaniu do słodyczy 😋😋😋🍫
Nie no od jutra się biorę za siebie i wyrzucę do śmieci nutellę😜
Oliwka33 chodziło mi o post wielkanocny-że w pierwszym dniu miałam zacząć zdrowo jeść 😄
CzarnaKawa siły Ci życzę 😘 Na pewno nie jest łatwo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 21:35
-
Lady_Dior wrote:LidziA ooo już nie czuję się samotna w zamiłowaniu do słodyczy 😋😋😋🍫
Oliwka33 chodziło mi o post wielkanocny-że w pierwszym dniu miałam zacząć zdrowo jeść 😄
CzarnaKawa siły Ci życzę 😘 Na pewno nie jest łatwo...
Też mam plan się wziąć za siebie, ale gdzie się nie obroce tam ciasteczko 🙄 -
Lady_Dior wrote:LidziA ooo już nie czuję się samotna w zamiłowaniu do słodyczy 😋😋😋🍫
CzarnaKawa siły Ci życzę 😘 Na pewno nie jest łatwo...
Lady ja kochaaaam nutelle 🤩🤩🤩🤩 będzie Ci zal jak będziesz ja widziała w śmietniku 😁😁oliwka33 lubi tę wiadomość