Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alisia o kurde!!!! Wspolczuje 😱 I co teraz? Musicie teraz pewnie kwarantanne odbyc co😱😱😱
No i oczywiscie zycze wam zebyscie pozostali zdrowi🤞🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 14:47
-
KarolaJJ wrote:Alisia ale Wy jako potencjalnie zarażeni to musicie to gdzies zgłosić?
Nic na ten temat nie wiem , tutaj to jest na innych zasadach wszystko . Szef męża dostał zalecenie siedzieć w domu i tyle . Chyba ktoś się go powinien zapytać kto miał z nim kontakt i tak dalej ...... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️ -
Przychodzą chorzy ale mają na przykład katar czy kaszel a na to przecież zwolnienia nie wezmą. 😏Chyba że choroba już taka konkretna to tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 14:54
-
KarolaJJ wrote:Teraz zycie towarzyskie przeniesie się do domów a ludzie beda sie zarazac 2x bardziej na małych powierzchniach.
KasiaLukasia jako alien jest bezpieczna
Ano! Dla mnie zmiana ze ho. W końcu na legalu mogę siedzieć w bunkrze.Stary pracuje z domu, nie jedziemy w niedzielę do teściów (!), zakupy mamy zrobione, ale ja ze znanych powszechnie powodów zawsze robię online na dwa tygodnie (dla mnie pandemia trwa wiecznie). Spacerów z Ala nie ograniczam w żaden sposób. Lazimy sobie codziennie po osiedlu i parku. Na plac zabaw też chodzimy. Obok mojego bloku jest szkola, ojciec jednego z dzieciaków ma koronę. Wczoraj był tam alarm, dzieciaki wyprowadzono na plac. Wszystko dezynfekowali. Dziś już, jak wszystko, pozamykane.
Moje dziecko skończyło 8 miesięcy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 15:13
33Sylwia, Czarna_kawa, Lullaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola mój kot to taki sam drapieżnik, nie raz zapierdzielila cały filet z kurczaka z blatu i spierdzielała warcząc. Jak ona sobie daje rade wygramolić taki kawał tego nie wiem. Strach jej potem to zabrać.
-
Wlasnie czytam, ze dwulatek z Berlina lezy w szpitalu w Poczdamie z koronawirusem na intensywnej. Niby nie jest w jakiejs strasznie zlej sytuacji ale jak dotad myslalam, ze to omija raczej dzieci. No i kolejne zarazenia w Polsce tez u ludzi mlodych. Jezu no
W ogole maz polecial teraz na kolejne zakupy bo mowi, ze sie mega stresuje:o -
My zaraz do sklepu jedziemy, zobaczymy jak zaopatrzenie. Jeśli będzie czegoś mało na półkach to znak, że trza kupić, bo zaraz w ogóle nie będzie. Ta panika wszystkim wszędzie utrudnia życie.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
🥰 panewka zaczyna się wykształcać, jest zarys prawidłowy. Lekarz powiedział, ze jeszcze długa droga, bo głowa kosci udowej jest jeszcze mocno spłaszczona, ale na ten moment jest zadowolony z efektu - a mowił to prof - kierownik oddziału, więc raczej nie rzucił słów na wiatr - mam taką nadzieję. Tak więc, szybko usiadłam podczas tej rozmowy, bo kolana z radości mi sie ugięły. Niestety nie dostałam tym razem płytki, bo drukarka płyt się zepsuła 🤦♀️
I powiem Wam szczerze, że mocno mnie zawstydzili, bo 3 razy powtarzali, że bardzo długo nie widzieli tak zadbanego i czystego gipsu z zewnątrz i wewnątrz 🤭xgirl, Emma_, Lullaby, KasiaLukasia, Lady_Dior, Claudissa, AgaSY, Aniamania, Drobinka91, Monjaktalala, Casjopea, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!