Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Komu ja niby dogryzam?😳 Masz mysli moje zarty? Chyba mnie ,,znacie" i wiecie, ze taki mam humor a jesli ktos czuje sie urazony to moze powiedziec, ze Mu to nie pasuje, nie obraze sie ale jak narazie nikt nic nie gadal. Troche odlecialas z tym, ze tak wszystkim dogryzam🙄🙄
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Taki kawał - proszę księdza,czy kościół już się przygotował na epidemie koronwisa ?? Oczywiście. A jak? Wykupiliśmy hektar ziemi przy najbliższym cmentarzu. Hłe, hłe, hłe 😂😂😂
mikka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem tak wkurwiona, że zaraz wybuchnę. Przywiozłam kojec po Izie i ZA CHUJA nie mogę go rozłożyć. Żadne kurwa "klik" nie działa. Już za Izy był problem, ale z jednym klik, a teraz cztery nie klikają. Jak dobrnęłam do granicy moich nerwów i zaczęłam nim napieprzać po całej chacie to obudził się Mikołaj. Melisy, dajcie mi melisy...
Emma_ lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:X ale jak ktos usiluje Ci cos powiedziec to sie burzysz 🤷♀️
-
Ja akurat po tym dzisiejszym też przyznam rację micce (nie wiem jak to napisac😆🤦🏼♀️)
No było to trochę bezpodstawne, nic takiego przecież nie napisała i nikomu nie "dogryzła".
Zluzujmy już wszystkie majty bo znowu zrobi się niemiła atmosfera. 🙄
Czasami przecież każda z nas coś palnie albo zażartuje ale wierzę w to że żadna z nas nie ma złych intencji.
Idę się położyć, dobrej nocki. 😘 -
Casjopea wrote:Jestem tak wkurwiona, że zaraz wybuchnę. Przywiozłam kojec po Izie i ZA CHUJA nie mogę go rozłożyć. Żadne kurwa "klik" nie działa. Już za Izy był problem, ale z jednym klik, a teraz cztery nie klikają. Jak dobrnęłam do granicy moich nerwów i zaczęłam nim napieprzać po całej chacie to obudził się Mikołaj. Melisy, dajcie mi melisy...url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Ale co do zapasów to chciałam się pochwalić, że zakupiłam dwie paki cienkich mentoli 😂😂 Chciałam to już zrobić gdy usłyszałam, że mają je wycofać, ale jakoś zapomniałam o sprawie. Natomiast pandemia to już dla mnie za dużo 😂 A zapalić kiedyś na pewno będę jeszcze chciała 👍
Monjaktalala, Lady_Dior, LidziA89 lubią tę wiadomość
-
anngelikamartaa wrote:Ja akurat po tym dzisiejszym też przyznam rację micce (nie wiem jak to napisac😆🤦🏼♀️)
No było to trochę bezpodstawne, nic takiego przecież nie napisała i nikomu nie "dogryzła".
Zluzujmy już wszystkie majty bo znowu zrobi się niemiła atmosfera. 🙄
Czasami przecież każda z nas coś palnie albo zażartuje ale wierzę w to że żadna z nas nie ma złych intencji.
Idę się położyć, dobrej nocki. 😘url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Możesz dać je mi 😂😂
A podzielisz sie jak juz je dostaniesz?🤔🤔🤔😬
Casjo widzeoczyma wyobrazni, jak tym napierdalasz po chacie😂 Nie No, chujowa sytuacja. Pewnie za dlugo lezal i cos sie pozacinalo🤷🏻♀️Casjopea, mikka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny