Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Ja mojej mamie mowie, zeby nie szla do kosciola a ta, ze z parafii i tak nikt nigdzie nie byl na wakacjach to nie ma sie co bac😬🤦🏻♀️ Ale jej truje dalej i moze nie pojdzie.
-
Kasialukasia
Ja tez jestem osoba wierzaca ale nie zamierzam lazic teraz do kosciola .poniewaz tam wiecej chorych i niedoleczonych dziadów niz w szpitalu -
Adria wrote:Moze miec stycznosc np w autobusie z osoba chora i o tym nawet nie wiedziec
Mi juz na leb sie rzuca, nie znosze takiej nudy i Mala jojczy, Jezu no. -
Kasia podobnie jak ty chodzenie do kościoła w tej sytuacji za głupie. Jeśli ludzie boją się iść do marketu to jaka różnica jest w pójściu do kościoła. No ale myślą , że pójdą , pomodlą się i Bóg zlikwiduje zarazę albo ich przed tym uchroni,dla mnie głupota ale kościelni może myślą inaczej. Jeśli chodzi o zapasy to ja nie robię żadnych,jeśli zachoruje to to mnie wezmą na kwarantannę do szpitala , więc i tak tego nie zjem, a nawet jeśli będzie to kwarantanna domowa to napewno przy takiej zarazie będę miała apetyt 👍url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Wracajac jeszcze do wcześniejszego tematu, uważam że nie ma sensu dyskutować i przekonywać, decyzja o zaniechaniu zgromadzeń wydana przez panstwo powinna objąć także kościoły. Jak wszyscy to wszyscy. I po sprawie. Ale rząd się boi, z wiadomych względów, narazic episkopatowi.
-
Zaczyna mnie wkurzac ta społeczna panika, bo chociaż mialam nie robić żadnych większych zakupów to będę musiała bo ludzie jak po*ebani wykupują całe sklepy. Jeszcze kuzwa bez pieluch zostane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 19:50
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
I ja też uważam, że Msze powinny być chwilowo nieobowiązkowe, w sensie nie idziesz do Kościoła - nie masz grzechu, bo tylko takie oficjalne stanowisko usadzi babcie w domu. Mojej matce już nakladlam do głowy, jutro zadzwonie do babć.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:I ja też uważam, że Msze powinny być chwilowo nieobowiązkowe, w sensie nie idziesz do Kościoła - nie masz grzechu, bo tylko takie oficjalne stanowisko usadzi babcie w domu. Mojej matce już nakladlam do głowy, jutro zadzwonie do babć.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Zgadzam się z Wami co do kościoła, bo skoro do szkoły nie wolno, to do kościoła też się nie powinno iść bo co to za interes🤷🏼♀️ Ciekawa jestem co księża na to 😜
-
Taki kawał - proszę księdza,czy kościół już się przygotował na epidemie koronwisa ?? Oczywiście. A jak? Wykupiliśmy hektar ziemi przy najbliższym cmentarzu. Hłe, hłe, hłe 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 20:11
Lady_Dior, 33Sylwia, xgirl lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
A ja myślałam, że dezynfekują terminale, żeby wierni mogli bez obaw wpłacać kase 🙉
Lady_Dior lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Zaraz nadrobie, ale najpierw muszę napisać, że za jedyne 1700zl na aliexpress możecie się zaopatrzyć w KOSTIUM KORONAWIRUSA:
https://m.pl.aliexpress.com/item/32961990888.html?&srcSns=sns_FaceBook&tid=white_backgroup__169&mb=j3oGREMx7zAw5Dy
/ba dum tss/KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Nie miałam czasu napisać wcześniej,bo cały dzień praktycznie dzisiaj byliśmy poza domem,ale Aśka czepnelas się dzisiaj Xgirl zupełnie bezpodstawnie ,to nie było w porządku. W ogóle ostatnio coś zrobiłaś się strasznie zgryźliwa, nie znałam Cię takiej 😕url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Eeee, X może wszystkim dogryzać i się z nich nabijać, ale jej i z niej to już nie można?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥