Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:😂😂
A podzielisz sie jak juz je dostaniesz?🤔🤔🤔😬
Casjo widzeoczyma wyobrazni, jak tym napierdalasz po chacie😂 Nie No, chujowa sytuacja. Pewnie za dlugo lezal i cos sie pozacinalo🤷🏻♀️ -
mikka86 wrote:Ja jestem przerażona tym ,że mają wycofać mentole. Co za pojebany kraj, że człowiek sobie zajarać nawet nie będzie mógł ,moja kasa moje zdrowie i co komu do nich.
Otóż to. Ja też jestem przerażona. No nie owijajac w bawełnę zajebie sie chyba. Dzisiaj poinformowal mnie o tym koszmarnym fakcie chlop. Jest jakiś tyton smakowy miętowy? Może będę skręcać? Czy to też zakazane?
-
nick nieaktualny
-
A kij z koronawirusem pandemia papierochami i Starym kojcem mnie się rozdupczyl chyba odkurzacz to jest kurwa ból
mikka86 lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Wiesz co, jesli ktos to robi w normalny sposob to uwierz, ze potrafie sie zastanowic, zmienic zdanie i przyznac racje. Ale jesli ktos na mnie wsiada o byle co no to sorry🤷🏻♀️
Kurwa, jak Ty nawet przeprosić nie potrafisz! Ciągle tylko robisz szum wokół siebie, jakbyś miała być pępkiem świata! Nieważne, jak zostanie Ci zwrócona uwaga, zgrywasz pokrzywdzoną!
I to moja ostatnia wypowiedź w temacie Twojej osoby, nawet się nie fatyguj i nie odpowiadaj.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Karola, Kasia i chyba Drobinka - jak Wasze roomby? Bo ja się doczekać swojej nie mogę 😛Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja Ci Adria opowiem o moim bólu dzisiejszym. Mój ulubiony kurier, po tygodniu wstrzymywania przesyłek, w sumie już 5 (takie tam 4 tony tynku, 3 palety płyt.. Ogólnie nic ważnego na budowie) łaskawie zajechał z dwiema przesyłkami, zadzwonił stojąc przed bramą, gdy ja byłam z dzieckiem w lesie i tonem pełnym satysfakcji, poinformował mnie, że nie wjedzie na teren posesji, bo się boi, że się zakopie. Wróciłam z lasu, dziecko mi się obudziło i trzymając nerwy na wodzy, w sposób najbardziej możliwy dla mojego statusu intelektualnego tak mu wyjechałam na psyche, że ostatecznie zaczął się kajać. Nic to kurwa nie pomoże, bo skarga przez nadawcę i zwrot kosztów transportu (niemały jak się domyślacie) już poszedł.
-
KasiaLukasia wrote:Otóż to. Ja też jestem przerażona. No nie owijajac w bawełnę zajebie sie chyba. Dzisiaj poinformowal mnie o tym koszmarnym fakcie chlop. Jest jakiś tyton smakowy miętowy? Może będę skręcać? Czy to też zakazane?url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Casjopea wrote:Ja Ci Adria opowiem o moim bólu dzisiejszym. Mój ulubiony kurier, po tygodniu wstrzymywania przesyłek, w sumie już 5 (takie tam 4 tony tynku, 3 palety płyt.. Ogólnie nic ważnego na budowie) łaskawie zajechał z dwiema przesyłkami, zadzwonił stojąc przed bramą, gdy ja byłam z dzieckiem w lesie i tonem pełnym satysfakcji, poinformował mnie, że nie wjedzie na teren posesji, bo się boi, że się zakopie. Wróciłam z lasu, dziecko mi się obudziło i trzymając nerwy na wodzy, w sposób najbardziej możliwy dla mojego statusu intelektualnego tak mu wyjechałam na psyche, że ostatecznie zaczął się kajać. Nic to kurwa nie pomoże, bo skarga przez nadawcę i zwrot kosztów transportu (niemały jak się domyślacie) już poszedł.
-
Aska1994 wrote:Kurwa, jak Ty nawet przeprosić nie potrafisz! Ciągle tylko robisz szum wokół siebie, jakbyś miała być pępkiem świata! Nieważne, jak zostanie Ci zwrócona uwaga, zgrywasz pokrzywdzoną!
I to moja ostatnia wypowiedź w temacie Twojej osoby, nawet się nie fatyguj i nie odpowiadaj. -
mikka86 wrote:Właśnie przecież na wypadek 👑 to ja se muszę zapas fajek kupić, podejrzewam , że wpierdalac ryżu i makaronu nie będę w stanie,ale ostatkiem sił to na balkon wyjdę zakopcic 😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 21:27
xgirl lubi tę wiadomość
-
Adria wrote:😂😂😂😂😂już to kurwa widzę oczami wyobraźni podlaczona do respiratora w śpiączce farmakologiczne zlazisz by zapalić faje na balkonie którego nie ma na oiomie 😂😂😂😂url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]