X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xgirl wrote:
    😂😂
    A podzielisz sie jak juz je dostaniesz?🤔🤔🤔😬

Casjo widzeoczyma wyobrazni, jak tym napierdalasz po chacie😂 Nie No, chujowa sytuacja. Pewnie za dlugo lezal i cos sie pozacinalo🤷🏻‍♀️
    Dodaj do tego obrazu opętane przez demona koty - jak zawsze na wieczór - które latają wszędzie wokół i doprowadzają mnie do jeszcze większej furii 😵🙈🤣

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem przerażona tym ,że mają wycofać mentole. Co za pojebany kraj, że człowiek sobie zajarać nawet nie będzie mógł ,moja kasa moje zdrowie i co komu do nich.

KasiaLukasia lubi tę wiadomość

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaJJ wrote:
    Casjo a nie ma tam jakiejś magicznej blokady?
    No kurwa pewnie jest. Poszukaj sobie na yt jak to się rozkłada. Im tam to idzie jak wsadzenie nasmarowanego wazeliną palca w dupę, a ja się trzaskam jak z młotem pneumatycznym.

• xgirl Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pandemia, smierc i bunkrowanie a te o mentolach🤭🤭🤭😂

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikka86 wrote:
    Ja jestem przerażona tym ,że mają wycofać mentole. Co za pojebany kraj, że człowiek sobie zajarać nawet nie będzie mógł ,moja kasa moje zdrowie i co komu do nich.

Otóż to. Ja też jestem przerażona. No nie owijajac w bawełnę zajebie sie chyba. Dzisiaj poinformowal mnie o tym koszmarnym fakcie chlop. Jest jakiś tyton smakowy miętowy? Może będę skręcać? Czy to też zakazane?

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2020, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nawet nie wiem jaki to kojec. Mysmy sie na wakacjach pieprzyli az w koncu stary całą swoją siła coś pociagnął i sie złożyło

• Adria Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kij z koronawirusem pandemia papierochami i Starym kojcem mnie się rozdupczyl chyba odkurzacz to jest kurwa ból

mikka86 lubi tę wiadomość

qdkk3e5e17wj0gq3.png
    córka👱 Amelia 9 lat, 👱Zuzia 5 lat synek aniołek👼Kubuś 24 maj 2017 ,poronienie marzec 2018r
    Łukaszek 13 lipiec 2019r.
  • Aska1994 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xgirl wrote:
    Wiesz co, jesli ktos to robi w normalny sposob to uwierz, ze potrafie sie zastanowic, zmienic zdanie i przyznac racje. Ale jesli ktos na mnie wsiada o byle co no to sorry🤷🏻‍♀️

Kurwa, jak Ty nawet przeprosić nie potrafisz! Ciągle tylko robisz szum wokół siebie, jakbyś miała być pępkiem świata! Nieważne, jak zostanie Ci zwrócona uwaga, zgrywasz pokrzywdzoną!
    I to moja ostatnia wypowiedź w temacie Twojej osoby, nawet się nie fatyguj i nie odpowiadaj.

Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
    Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
    Monia urodziła się 16.03.2017r💕
    Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
    Tak się spełnia marzenia!
    Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥
  • Aska1994 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, Kasia i chyba Drobinka - jak Wasze roomby? Bo ja się doczekać swojej nie mogę 😛

Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
    Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
    Monia urodziła się 16.03.2017r💕
    Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
    Tak się spełnia marzenia!
    Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥
  • Adria Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie roomba odpada za duzo przeszkod a malo miejsca

qdkk3e5e17wj0gq3.png
    córka👱 Amelia 9 lat, 👱Zuzia 5 lat synek aniołek👼Kubuś 24 maj 2017 ,poronienie marzec 2018r
  • Casjopea Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ci Adria opowiem o moim bólu dzisiejszym. Mój ulubiony kurier, po tygodniu wstrzymywania przesyłek, w sumie już 5 (takie tam 4 tony tynku, 3 palety płyt.. Ogólnie nic ważnego na budowie) łaskawie zajechał z dwiema przesyłkami, zadzwonił stojąc przed bramą, gdy ja byłam z dzieckiem w lesie i tonem pełnym satysfakcji, poinformował mnie, że nie wjedzie na teren posesji, bo się boi, że się zakopie. Wróciłam z lasu, dziecko mi się obudziło i trzymając nerwy na wodzy, w sposób najbardziej możliwy dla mojego statusu intelektualnego tak mu wyjechałam na psyche, że ostatecznie zaczął się kajać. Nic to kurwa nie pomoże, bo skarga przez nadawcę i zwrot kosztów transportu (niemały jak się domyślacie) już poszedł.

• mikka86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaLukasia wrote:
    Otóż to. Ja też jestem przerażona. No nie owijajac w bawełnę zajebie sie chyba. Dzisiaj poinformowal mnie o tym koszmarnym fakcie chlop. Jest jakiś tyton smakowy miętowy? Może będę skręcać? Czy to też zakazane?
    Tytoń mentolowy jest ale zapewne i on zostanie wycofany. Ja będę ruskie na czarnym rynku kupować no bo jak inaczej 🤷🤷 u mnie na bazarze łatwo dostać

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2020, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska1994 wrote:
    Karola, Kasia i chyba Drobinka - jak Wasze roomby? Bo ja się doczekać swojej nie mogę 😛
    Boja zapamietala uklad tamtego mieszlania i sie nie odnajduje w naszym. Taka jest moja diagnoza

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2020, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gratuluje zakupu.

• Adria Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casjopea wrote:
    Ja Ci Adria opowiem o moim bólu dzisiejszym. Mój ulubiony kurier, po tygodniu wstrzymywania przesyłek, w sumie już 5 (takie tam 4 tony tynku, 3 palety płyt.. Ogólnie nic ważnego na budowie) łaskawie zajechał z dwiema przesyłkami, zadzwonił stojąc przed bramą, gdy ja byłam z dzieckiem w lesie i tonem pełnym satysfakcji, poinformował mnie, że nie wjedzie na teren posesji, bo się boi, że się zakopie. Wróciłam z lasu, dziecko mi się obudziło i trzymając nerwy na wodzy, w sposób najbardziej możliwy dla mojego statusu intelektualnego tak mu wyjechałam na psyche, że ostatecznie zaczął się kajać. Nic to kurwa nie pomoże, bo skarga przez nadawcę i zwrot kosztów transportu (niemały jak się domyślacie) już poszedł.
    Casjo gdzie ty do cholery mieszkasz w lesie ...

qdkk3e5e17wj0gq3.png
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przecież na wypadek 👑 to ja se muszę zapas fajek kupić, podejrzewam , że wpierdalac ryżu i makaronu nie będę w stanie,ale ostatkiem sił to na balkon wyjdę zakopcic 😂😂

KasiaLukasia lubi tę wiadomość

• xgirl Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska1994 wrote:
    Kurwa, jak Ty nawet przeprosić nie potrafisz! Ciągle tylko robisz szum wokół siebie, jakbyś miała być pępkiem świata! Nieważne, jak zostanie Ci zwrócona uwaga, zgrywasz pokrzywdzoną!
    I to moja ostatnia wypowiedź w temacie Twojej osoby, nawet się nie fatyguj i nie odpowiadaj.
    Za co mam przeprosic do cholery? Ze to, ze napisalam Karoli, ze jest beznadziejna? Sorry, walnela tekstem, ze mam sie do innych matek nawet nie porownywac (w sensie, ze jestem o wiele gorsza od nich). Mialam jej podziekowac? Wez sie zastanow😡

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • Adria Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikka86 wrote:
    Właśnie przecież na wypadek 👑 to ja se muszę zapas fajek kupić, podejrzewam , że wpierdalac ryżu i makaronu nie będę w stanie,ale ostatkiem sił to na balkon wyjdę zakopcic 😂😂
    😂😂😂😂😂już to kurwa widzę oczami wyobraźni podlaczona do respiratora w śpiączce farmakologiczne zlazisz by zapalić faje na balkonie którego nie ma na oiomie 😂😂😂😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 21:27

xgirl lubi tę wiadomość

qdkk3e5e17wj0gq3.png
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adria wrote:
    😂😂😂😂😂już to kurwa widzę oczami wyobraźni podlaczona do respiratora w śpiączce farmakologiczne zlazisz by zapalić faje na balkonie którego nie ma na oiomie 😂😂😂😂
    Tak Adria,właśnie tak będzie jak piszesz 👍

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2020, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zajaram na sali jak nie będzie balkonu, myślisz , że w godzinie śmierci coś mnie powstrzyma 😂😂

‹‹ 3215 3216 3217 3218 3219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ