Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj diabel spi🙈
Lidzia pewnie znowu zniknelas ale jesli to czytasz to szacun za codzienne cwiczenia. Ja probuje 1-2 w tyg i nie chce mi sie... I ciesze sie, ze wszystko u was ok🤞
Leniova no powiem Ci, ze wielu produktow brakuje🤷🏻♀️ Straszne co tu sie dzis dzialo, sklepy pelne ludzi.
Kinga wow, super😍 Kto jak kto ale Ty sobie zasluzylas😬
KasiaLukasia jak wieczor mija? Lepiej cos?
Wasze dzieci wygladaja ostatnio jakby byly z rok starsze😲😂LidziA89, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
A ja podczas zabawy przyssalam sobie taka zabawke przyssawke do czola i udawalam jednorozca. Sciagnelam i mam czerwono-siwa plame na czole🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🙆🏻♀️😂 Ciekawe kiedy zejdzie🤔🤔😂😂
33Sylwia, Eja, KasiaLukasia, anngelikamartaa, Lullaby, Claudissa, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Karola, Stachu tak grzecznie wysiedział?
AngelikaMarta, mi się marzy Espiro Magic, jest właśnie w takiej cenie. Obczaj sobie, może Ci się spodoba.
Kinga, oby więcej takich nocy 👌
KasiaLukasia, niedzwiadkowanie to czworakowanie, tak?
Mój maluch zasnął na ostatnią drzemkę po 18 i wygląda na to, że zapadł w sen nocny. Bez pizamki, bez ostatniego mleka i w pieluszce gorszego sortu (tzw. na dzien).
anngelikamartaa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Kinga Ty to powinnaś dostać medal jak czytam o Waszych perypetiach !medal będzie później A teraz są dobre nocki i równie udane dniówki! Jesteś wielka!👏👏
kinga27.30 lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Mikka wyśpij się😘
Monjaktalala no ładny, ładny 😁z tym że ja szukam takiego z większym koszem bo zawsze pół chałupy zabieram🙈
Xgirl Unicorn😂😂😂😂
Lecę spać, dobrej nocki. 😘😘 -
xgirl wrote:
Leniova no powiem Ci, ze wielu produktow brakuje🤷🏻♀️ Straszne co tu sie dzis dzialo, sklepy pelne ludzi.
Posłuchaj: https://www.youtube.com/watch?v=BgU_SUrkuQ8&feature=youtu.be
-
nick nieaktualny
-
No to zaczęłyśmy dzień o 5:10 😴😫
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Kasia, pobudki poza tym byly 3, wiec yriche chodzenia... no średnio sie wyspałam, bo polszlam spać o 23:30 😶 w sumie moja wina...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
U nas stary był wczoraj wieczorem w biedrze i wszystko było. Wszystkie wczesniejsze ubytki były już elegancko zapelnione nowymi produktami. Mówił, że nie było tylko ryżu, a tak to raczej wszystko. To tak na pocieszenie.
Casjo jak się czujecie? Wszystko olrajt?
-
Wtedy było po 10tym to i ludzi było więcej w sklepach.
U nas z tego co widzę na grupie na fb nie wiele się zmieniło, fakt faktem towar dowożą ale dalej takie kolejki.
Ludzie są nienormalni..