Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!my już byliśmy na dworze!Mąż skompletował plac zabaw dla dzieci i korzystamy!nie wybieramy się dalej niż kilka metrów za dom!mnie już też to zaczyna przerażać wszystko!
Adria zdrówka dla Łukasza!Ale z trochę kaszle ale inhalator już poszedł w ruchZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
nick nieaktualny
-
Nam zostało 12 dni żeby zdecydować co robimy z wakacjami, mamy wykupiony wyjazd do Chorwacji w połowie maja, na który okropnie się cieszylam 😭.
Claudissa lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:Nam zostało 12 dni żeby zdecydować co robimy z wakacjami, mamy wykupiony wyjazd do Chorwacji w połowie maja, na który okropnie się cieszylam 😭.
-
Phyllis jak sie czujesz? Przeszlo cos?
Ludzia zainspirowalas mnie, wzielam sie w garsc i pocwiczylam 30 minutZaraz jescze spacer, mam ochote potruchtac sobie tez troche.
Leniova nie chodzi o to, ze korona sama w sobie jest jakas mega straszna bo rzeczywiscie wiekszosc przechodzi ja lagodnie. Chodzi o to, ze szpitale tego nie wytrzymaja. Do konca maja to i tak optymistyczna wersja wg mnieTez czytam focus.de
LidziA89 lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Leniova nie chodzi o to, ze korona sama w sobie jest jakas mega straszna bo rzeczywiscie wiekszosc przechodzi ja lagodnie. Chodzi o to, ze szpitale tego nie wytrzymaja. Do konca maja to i tak optymistyczna wersja wg mnie
Tez czytam focus.de
Eja lubi tę wiadomość
-
Leniova nie znam sie na tym wiec nie wiem jakie kroki sa najlepsze w tej sytuacji. Skoro madre glowy tak wymyslily jak jest to chyba tak bedzie najlepiej. Czas pokaze.
33Sylwia, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Nieziemsko daje popalić. Już nie miałam sił i podałam syrop przeciwbólowy w końcu. Bo już siwieję i sama nie wiem czy ją coś boli czy po prostu postanowiła mnie wykończyć tym buczeniem. Teraz już wiem, że to ta druga opcja. Syrop nic nie pomógł, jak jęczała o wszystko, tak dalej jęczy. Przynajmniej nie martwię się już, że cierpi.
-
nick nieaktualny
-
My tez bylim na spacerze
@@@@@@@ocipieje z ta trójka ....
Wcale mnie nie dziwi ze matka tej 4 oddala dzieci bo se nie radzi .jak pandemia sie skonczy
Zuzia mi dzisiaj @@@@@@wózek z łukaszem🤦
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2020, 17:28 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 marca 2020, 17:44
-
KarolaJJ wrote:Internet tak mówi:
Koronawirusy są wirusami RNA o pojedynczej, helikalnej nici, posiadające osłonkę, która w obrazie mikroskopu elektronowego posiada dookoła pierścień małych wypustek (z łaciny Corona to wieniec, korona).url=https://www.suwaczek.pl/][/url]