Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Niemoralne treści
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 marca 2020, 09:50
xgirl, leniova, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
AgaSy omy są najgorsze. Zamiast siedzieć na tyłku w domu to wystają w tych kolejkach do sklepów i aptek. Mnie nawet jedna podczas spaceru chciała zagadać z 5 m. Coś jej tam na odczepnego odpowiedziałam i w tył wzrost do chaty z powrotem. Współczuję sytuacji z wakacjami w Chorwacji😔 może uda się jeszcze temat uratować do maja trochę czasu... My mieliśmy jechać końcem maja do Krakowa na weekend i też nie wiem czy wypali🤷😐
Angelikamarta jak tam? Tata i reszta wrócili już cali i zdrowi do chaty? Jak tam Antek?
KasiaLukasia buziak dla Aluszki😘 niech już skończy buczeć i da matce żyć. -
Mikka zaraz Ciebie administrator ocenzuruje
Ale kurde mam tak samo jak gdzies tam wyjde! haha oczywiscie poza sisiorem na wierzchu;D
Lullaby wow nie dziwie sie, ze jestes zajechana wieczorem. Milego ogladania -
KasiaLukasia wrote:Nieziemsko daje popalić. Już nie miałam sił i podałam syrop przeciwbólowy w końcu. Bo już siwieję i sama nie wiem czy ją coś boli czy po prostu postanowiła mnie wykończyć tym buczeniem. Teraz już wiem, że to ta druga opcja. Syrop nic nie pomógł, jak jęczała o wszystko, tak dalej jęczy. Przynajmniej nie martwię się już, że cierpi.
Oby jutro bylo lepiej :o -
Adria nasz miszczu 🙏😂
KasiaLukasia u nas wszyscy zdrowi nadal, odpukać, ale reszta ekipy też chora. Bez gorączki wprawdzie, ale jednak. Jak dobrze pójdzie to w czwartek wrócą, a jak źle, to obkleja nasze ranczo żółtą taśmą 🤷♀️KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Casjopea, oby jednak ekipa przeszła szybko i bezboleśnie tego wirusa i co najważniejsze, żebyście wy nic nie złapali 🙏🙏🙏
Adria,🤣🤣🤣moja droga to już chyba 4 ocenzurowany twój post, jak nadrabiam to widzę od wczoraj -
Taka scenka rodzajowa. Na spacerze przechodziliśmy koło szpitala neurologicznego a tu dwie kobiety taszczą pacjenta z terenu szpitala na chodnik, na "spacer". Pan był tak schorowany, że nie był w stanie stać przy balkoniku, co i rusz upadał a one nie były w stanie go utrzymać i asekurować, dramatyczny widok
Pan na sobie miał cienką bluzę i nogawki dresów podwinięte prawie do kolan, czyli gołe łydki. Żadnej kurtki ochraniającej od wiatru, żadnego szalika. I co? Czy za kilka dni będzie histeria medialna o pierwszej ofierze koronogufna w naszym mieście? Jak można tak lekko ubrać przy takiej pogodzie mocno schorowanego starszego pana i taszczyć go w cieniu na ulicę prowadząca do marketu, czyli po której co i rusz ktoś chodzi lub jedzie na rowerze? Na terenie szpitala jest mały park, ławeczki, słońce i osłona od wiatru. I na pewno mają wózki do dyspozycji pacjentów.
-
Lullaby wrote:Eja tak ostatnio kminilam i chyba wykminilam gdzie mieszkasz 😝 w sumie nie tak daleko... 😉
X dzięki. Zobaczymy czy wyjdzie, bo chłop coś do pracy jeszcze musi skończyć a młody nadal nie chce zasnąć.
Przy dobrych wiatrach do Rybnika mam 40 min😊może jakaś kawa za jakiś czas?Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Czarna, jak odpieluchowanie Miry?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Moje dziecko ma jakiś dobry czas. Nadal jest bardzo energiczny, więc trzeba się nieźle nagimnastykowac żeby zabawic Bułka, ale jest przy tym non stop uśmiechnięty, radosny.
Przemiana takiego malucha jest niesamowita, z dnia na dzień jest coraz bardziej kontaktowy i widzę jak bardzo potrzebuje kontaktu z nami. Kocham być mamą ❤KasiaLukasia, 33Sylwia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Heej. Lil Strong "Koronawirus"
Angelika i jak tam tata?
Lullaby ale super dzień. Zazdro wielkie z tego grzebania w ziemi. Ja za szybko nie odwiedzę swojej działeczki
Casjo ale Ty masz dziolcha przynajmniej wprawe w prowadzeniu domu z zarazą. Wszak juz nie raz flagi wywieszalas.A tak serio to dawaj update jak się bedziesz czegos dowiadywać. Trzymam kciuki z calych sil, żeby nie było żadnych przerw i żeby skończyli jak najszybciej tę budowę.
A masz cos takiego, co juz zaplanowalas, oddalas do wykonania, a teraz trochee zalujesz, bo juz masz inny lepszy pomysl? Ja na bank mialabym tak ze wszystkim. Ze jak juz by zbudowali, to chcialabym calkiem inaczej i co innego