Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adria, ocenzurowali Ci post?! 🤦♀️
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Adria u Was to musi być wesoło z taka gromadka 😁
KasiaLukasia, Ala jest przeslodka, taka dama, dostojnie zapozowała.
Mikka, bo koronawirusy są na świecie od wielu lat, np sars to koronawirus. To taka rodzinka wirusów, która teraz wyklula na świat nowego potomka - koronawirusa covid19 😁😁😁KasiaLukasia, mikka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buahaha 🤪😂 tyle czasu, tyle miesięcy i postów, zdjęcia z podpaskami itp 🤪😂 ma używanie ze @@@@🤦♀️😂
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 marca 2020, 09:50
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:A to nie jest tak,ze ktos to zgłasza???
2014.06. - start
Hejo dziołszki. Odzywam się i ja po dwóch mega intensywnych dniach. Trójka muszkieterów w chacie to jednak jest hard core. Dzisiaj od rana plewilam, grabiłam, kopałam, przycinała róże w ogrodzie. Nawet zauważyłam, że wzeszły mi tulipany🌷😁. Mikołaj całe rano dzielnie mi pomagał. Tymuś w tym czasie spał. Po pracy trochę zabaw ruchowych i do domu robić obiad. Następnie zmiana- Mikołaj zasnął w domu na drzemke. Mąż go pilnował a ja z Tymkiem udałam się na pierwszy wiosenny spacer w parasolce😊. Powiem wam, że jak mieszkam na tej wsi 4 lata i prawie codziennie chodzę o różnych porach do lasu na spacer to jak żyje tyle ludu nie widziałam tam😲 Niby nie tłumy, wszyscy daleko od siebie ale zawsze jakieś 10 osób widzę. Po spacerze trening, kolacja, krótkie zabawy i do spania. Tymeczek śpi a Mikiego za chwilę kładę, bo idę jeszcze zagotowywac zupki dla Tymka do sloiczkow i może oglądać z chłopem Wiedzmina😁 Intensywny dzień ale fajny👍
Żeby moi nie buczeli to non stop muszę im coś wymyślać. Efekt jest taki, że to ja jestem zajechana jak koń po westernie🐎😉
Eja, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Adria o matulu,dobrze że przypięty był i nic mu się nie stało!Mój Franc też mlodego wozi,ostatnio był slalom gigant A mi serce do gardła podskakiwało. Mówię,że ma zwolnić,nie wyglupiać się A ten z tekstem :mamo,panuję nad sytuacją !normalnie opadają czasem ręce i cycki przy tych jego hasłach!
Alex świadomie używa słowa mama! Dziś wołał mama i wyciągał rączki w moim kierunku!Nie muszę wspomnieć jaka była mina męża,który pierdyliard razy mu mówi A powiedz tata..A ten mama..A na koniec było mama ama i rozczulił mnie na amen.
Poza tym też dziś trochę podziałałam w ogrodzie,w domu i mam dość.Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*)